Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 tipy, jak zesvětlit vlasy před létem

3 tipy, jak zesvětlit vlasy před létem

3 tipy, jak zesvětlit vlasy před létem

29. května 2023 od Lenka Knápková

29. května 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Nechte své vlasy na léto rozzářit a zesvětlete je o pár odstínů. Světlejší a přirozenější hřívy můžete docílit několika způsoby, poradíme vám, jak na to. Získáte tak vlasy, jako byste právě přijela od moře.

1. Melír nebo balayage

Světlejších vlasů můžete docílit pomocí melíru nebo balayage. Pokud máte s technikou melíru trochu zkušenosti, můžete ho zkusit v domácích podmínkách pomocí domácích sad. Brunetkám doporučujeme Schwarzkopf Palette Deluxe Barvu na vlasy Super melír (koupit v e-shopu), díky které budou mít jejich vlasy senzační lesk a rozmanité odlesky. Blondýnky mohou vyzkoušet Absolute Cosmetics The natural Melír na vlasy (koupit v e-shopu). Toužíte-li po balayagi, svěřte se raději do rukou kadeřníka. Tato technika není vhodná pro domácí použití.

2. Barva na vlasy

Tip redakce:
Pokud nemáte čas na klasické barvení či zesvětlení, zkuste rychlou barvicí masku. Pro mírné zesvětlení blond vlasů doporučujeme
Schwarzkopf Live Barvicí masku na vlasy Icy Pearl (koupit v e-shopu), která oživí blednoucí barvu a neutralizuje žluté odstíny. Její aplikace je snadná a rychle působí. Zkusit můžete také Schwarzkopf Palette Platinum Blonde Toner (koupit v e-shopu).

3. Zesvětlující barvy

Další možností, jak vykouzlit světlejší hřívu, je použití zesvětlujících barev. Syoss Barva na vlasy Ultra zesvětlovač (koupit v e-shopu) zesvětlí vaše vlasy až o 9 odstínů a je vhodná pro světlé, tmavě hnědé i šedivé vlasy. Navíc vyhlazuje vlas, avšak bez poškození. Blondýnkám doporučujeme zkusit i Schwarzkopf Palette Color Shampoo Barva na vlasy Zesvětlovač (koupit v e-shopu), tento šetrný šampon se jednoduše aplikuje, a díky obsaženému arganovému oleji o vlasy dokonce pečuje.

Jak o blond či zesvětlené vlasy pečovat:

Používejte produkty pro barvené a zesvětlené vlasy, nejenže si vlasy dlouho zachovají perfektní odstín, ale také zamezíte vysušeným, roztřepeným a lámavým konečkům.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít