Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 slavnostní účesy, které hravě zvládnete sama doma

3 slavnostní účesy, které hravě zvládnete sama doma

3 slavnostní účesy, které hravě zvládnete sama doma

13. prosince 2021 od Lenka Knápková

13. prosince 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Vybrali jsme pro vás tři různé slavnostní účesy, které si zvládnete učesat sama doma. Jsou rychlé, zaberou vám opravdu pár minut, vypadají krásně a nepotřebujete k nim žádné drahé vybavení.

1. Jednoduchý culík se sponkou na straně

Culík je nejuniverzálnější ze všech účesů. Je jednoduchý, elegantní a praktický. Nejprve připravte vlasy pomocí vlasového pudru got2be pudr na vlasy pro objem Powderful (koupit v e-shopu). Rozetřete trochu pudru v dlaních, aplikujte ke kořínkům suchých vlasů a vpracujte prsty. Poté vlasy zlehka prohrábněte a učešte culík. Culík by měl být co nejníže na temeni hlavy.

K upevnění použijte gumičku proti tahání a zacuchání vlasů Gabriella Salvete (koupit v e-shopu). Vlasy příliš neutahujte, jemně jej zatočte, v půlce přeložte a konečky upevněte k zpět k culíku.

Účes zafixujte lakem Syoss Keratin Style Perfection lak na vlasy (koupit v e-shopu) a poté připněte na jednu stranu ozdoby. Ideální jsou sponky se štrasem či perličkami.

2. Vlasy na stranu sepnuté ozdobnou sponou

Základem tohoto účesu jsou krásné lesklé vlasy. Pro vysoký lesk vlasy umyjte šamponem na dlouhé vlasy Gliss šampon Supreme Lenght (koupit e-shopu) a ošetřete maskou Gliss 2v1 Supreme Lenght  (koupit v e-shopu). Poté udělejte pěšinku uprostřed hlavy a vlasy sčešte k jedné straně.

Konce zkuste lehce natočit kulmou nebo žehličkou a sepnout ležérně sponou. Aby účes vydržel, zafixujte ho silně tužicím lakem na vlasy Flora lak na vlasy (koupit v e-shopu).

Nakonec na stranu připněte rovnou ozdobnou sponu nebo dvě, díky kterým účes dostane úplně jiný rozměr a slavnostní nádech.

3. Slavnostní drdol

Nejprve na vlasy naneste stylingový sprej Tony & Guy Texturaising Sea Salt sprej (koupit v e-shopu), který vytvoří přirozeně rozcuchané vlny s jemně tužícím efektem bez lepivého pocitu. Vlasy pomocí prstů učesejte do nižšího culíku a ohon zapleťte do volného točitého nebo klasického copu.

Copem obtočte culík a zajistěte pinetkami. Lehce prsty poupravte a pro větší stabilitu drdolu můžete přelakovat. Nejlépe vypadá, když z drdolu vytáhnete pár pramínků a vlasy u hlavy jemně načechráte.

Slavnostního vzhledu docílíte třpytivou sponou, hřebínkem nebo ozdobnou sametovou mašlí, kterou připnete nad drdol.
Tip redakce:
Pokud chcete opravdu zazářit, zkuste aplikovat na hotový účes sprej s třpytkami
Tony & Guy Rose Gold Highlighter (koupit v e-shopu), který vlasy rozzáří a vytvoří nepřehlédnutelný look.

Nezapomeňte na dvě důležité věci:

  • Slavnostní účes si v klidu vyzkoušejte. Je dobré vědět předem, kolik času budete potřebovat na přípravu.
  • Zvolte účes podle příležitosti, může to být ke štědrovečernímu stolu, rodinné oslavě nebo třeba na oslavu silvestra či Nového roku.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít