Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Zpevněte tělo: Těchto 5 ingrediencí vám pomůže

Zpevněte tělo: Těchto 5 ingrediencí vám pomůže

Zpevněte tělo: Těchto 5 ingrediencí vám pomůže

14. ledna 2022 od Nina Vránová

14. ledna 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Nina Vránová

Asi každý z nás chce krásnou postavu a tělo, ve které se bude dobře cítit. Jak se k ní, kromě cvičení a zdravé stravy, přiblížit také pomocí vhodných a účinných ingrediencí? A které vám k vysněné zpevněné postavě pomohou nejvíce?
Kofein na vyhlazení

1. Kofein na vyhlazení

Silný antioxidant, který vaši pleť ochrání a pomůže s vyhlazením. To prostě chcete! A přesně tohle vám kofein nabídne. Zpevnění kůže, zlepšení jejího vzhledu, ale také třeba snížení otoků. Kromě toho kofein působí i jako vyrovnávač pH pleti, podporuje regeneraci pokožky a zjemňuje jizvy. A ještě něco: dokáže být velkým pomocníkem v boji proti celulitidě a striím! Zkuste ho v Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Termoaktivním zeštíhlujícím séru (koupit v e-shopu).
L-karnitin jako nejlepší spalovač

2. L-karnitin
- jako nejlepší spalovač

Takzvaný spalovač tuku. Přirozená látka, kterou tělo zná, a která pomáhá upravit hladinu cholesterolu a odbourat tuky. L-karnitin oceníte také pokud sportujete. Díky němu totiž tělo připravíte na co nejlepší možný sportovní výkon. Ideální doplněk pro hubnoucí a očistné kúry je třeba Bercoff čaj Fat BURNER L -carnitine (koupit v e-shopu).
Skořice proti celulitidě
Tip redakce:
Krásná vůně skořice uvolňuje jak fyzické, tak psychické napětí a pokud ji budete užívat pravidelně, můžete moc pěkně podpořit svůj
metabolismus. Dopřejte si ji tedy beze strachu i v kuchyni.

3. Skořice proti celulitidě

Dalším fantastickým doplňkem při cestě za hladkou a zdravou kůží je skořice. Oblíbená bývá hlavně při redukci celulitidy, jelikož její hřejivá funkce podporuje krevní oběh a napomáhá spalování podkožního tuku. Zkuste její účinky ve  Floré Bylinném zpevňujícím mléku zelená káva&skořice (koupit v e-shopu).
Stálice pleti: kolagen

4. Stálice pleti: kolagen

Hvězda posledních měsíců nebo tichá stálice? Hlasujeme pro to druhé, kolagen je totiž jeden z nejdůležitějších proteinů v našem těle. Jeho produkce se ovšem po 25. roku života zpomalí a výsledkem je unavená, neodpočatá pleť a bohužel i vrásky. Čím dříve tedy kolagen do své denní rutiny přiřadíte, tím více vám pokožka později poděkuje. Sáhnout můžete po Allnature Kolagenu Original Premium (koupit v e-shopu), který má velmi příjemné použití: každý den dvě lžíce vmíchejte do vody, jogurtu, kaše, nebo třeba omáčky či polévky a máte hotovo.
Přidejte psyllium

5. Přidejte psyllium

Vláknina neboli psyllium je kouzelná ingredience. Nakopne a čistí střeva, zpomaluje trávení, takže se cítíme delší dobu sytí, také podporuje hubnutí, ulevuje od zácpy... A aby toho nebylo málo, při pravidelném užívání snižuje cholesterol a cukr v krvi. Není divu, že psyllium s oblibou používaly už naše babičky! V té nejjednodušší a nejčistší podobě jej můžete koupit tady: Topnatur 100 % originální psyllium indická vláknina ( koupit v e-shopu) a přimíchejte pak třeba každé ráno nebo i během dne do jogurtu nebo do kaše. Vaše postava a zažívání vám jedině poděkuje!

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Nina Vránová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít