Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Super tipy na dárky k Valentýnu: originální a jednoduché

Super tipy na dárky k Valentýnu: originální a jednoduché

Super tipy na dárky k Valentýnu: originální a jednoduché

31. ledna 2022 od Věra Exnerová

31. ledna 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Valentýn je považovaný zejména za svátek zamilovaných. Pokud ale zrovna nejste v páru, nezoufejte. Proč nedat najevo, že vám záleží třeba na tatínkovi, kamarádce nebo kolegyni? Malá drobnost udělá vždy radost, máme pro vás výběr těch nejlepších dárečků, které potěší každého.

Dárky pro partnera či partnerku

Chcete udělat radost partnerovi nebo partnerce? Sázkou na jistotu je společně strávený čas, třeba při koupeli nebo masáži. Jako dárek tak skvěle poslouží Saloos Tělový a masážní olej Erotika (koupit v e-shopu), je ze 100% esenciálních olejů se smyslnou vůní pro hezké okamžiky. Do koupele se hodí Kneipp Goodbye Stress olej do koupele (koupit v e-shopu) s přírodním, esenciálním rozmarýnovým olejem a extraktem z máty vodní, který prokazatelně proměňuje stres v pozitivní energii, což je vědecky potvrzený fakt. Novinkou je pak Ameté Šumivá bomba do koupele (koupit v e-shopu), která přidá příjemný šumivý zvuk při rozpouštění a její složení vyživuje pokožku. Co je lepšího než se zbavit stresu při svitu Provence svíček s vůní jablečného závinu (koupit v e-shopu) v horké vodě s pěnou a pak si užít masáž?

Kamarádka

Jiště svou kamarádu dobře znáte, a tak víte, čím ji potěšit. Pokud vám došly nápady, zkustepečující Floré Bylinné pleťové sérum rakytník & arganový olej (koupit v e-shopu), které vyživuje, revitalizuje a pomáhá zpomalovat proces stárnutí pleti. Navíc díky svému složení pleť regeneruje. Každé ženě sluší rtěnka, a kdy jindy než na Valentýna je červená či růžová barva nejvíc v kurzu? Co darovat Dermacol 16H Lip Colour Dlouhotrvající barvu na rty (koupit v e-shopu), která drží jako přibitá, i když jíte a pijete. A navíc je neslíbatelná, a to se na svátek zamilovaných hodí!

Pro muže

Vybrat dárek pro muže je vždy oříšek. S ohledem na záliby nebo jeho vizáž. Trend barber holičtví je na vrcholu, takže pokud si pěstuje plnovous nebo knírek, neuděláte chybu s Toni&Guy Styling wax na knír (koupit v e-shopu), je bez parfemace a snadno se vymývá. V zimě a zvlášť v této době se hodí lahodný čaj, který posílí imunitu, jako je Leros Maximum imunita bylinná směs (koupit v e-shopu), který díky svému složení s vysokým obsahem echinacey podporuje obranyschopnost organismu. A jelikož láska prochází žaludkem, radost udělá Carla 70% hořká s drcenými oříšky (koupit v e-shopu), která je vyrobena podle České cechovní normy.

Pro ženy

Vybrat dárek pro ženu může být o něco snadnější. Ženy se rády líbí a chtějí být pro své muže přitažlivé. Určitě tedy nic nezkazíte originálním a neotřelým parfémem. Zkusit můžete třeba Elode Yes I do! parfémovou vodu (koupit v e-shopu). Chybu neuděláte ani jednoduchým, drobným, ale výmluvným šperkem, který může vaše drahá polovička nosit ve všední dny i pro speciální příležitosti – PRAQIA Šňůrkový náramek Srdíčko (koupit v e-shopu). A líbit by se jí mohla i speciální maska na rty Pilaten Kolagenová vyživující maska na rty (koupit v e-shopu),  která její rty vyživí a ty pak budou přímo k zulíbání. 

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít