Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Pomoc, chloupky: Jak se jich zbavit na poslední chvíli?

Pomoc, chloupky: Jak se jich zbavit na poslední chvíli?

Pomoc, chloupky: Jak se jich zbavit na poslední chvíli?

30. května 2023 od Lenka Knápková

30. května 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Potřebujete rychle odstranit poslední chloupky a nemáte čas na návštěvu kosmetického salonu? Jak to udělat šetrně, rychle a efektivně? Zkuste naše tipy a oblečte se do plavek bez obav.

Jak rychle a šetrně odstranit chloupky na poslední chvíli?

Způsobů, jak se zbavit chloupků, je spousta. Co ale dělat, když se jich potřebujete zbavit za pár minut, na poslední chvíli, protože jste to večer nestihla, ještě musíte sbalit kufr na dovolenou a pak už si chcete jen užívat hezké chvilky?

1. Holicí strojek

Holení pomocí holicího strojku je velmi snadný, rychlý a levný způsob, jak se bezbolestně zbavit nechtěných chloupků. Tento způsob odstraňování chloupků je šetrný k pokožce, která je ihned hladká. Bez chloupků vydrží pokožka asi 2–3 dny.
Nezapomeňte:
Jak správně holit?

2. Voskové pásky

Další možností je použití voskových pásek, které mají tu výhodu, že odstraní chloupek i s kořínkem a zajistí hebkou pokožku bez chloupků až na 4 týdny. Aplikace je velmi jednoduchá, stačí pásku zahřát mezi dlaněmi a přiložit na danou oblast, a strhnout. Jedinou nevýhodou je, že strhávání pásek z pokožky je bolestivé a místo může být po odstranění chloupků zarudlé. Pokud trpíte na podrážděnou pokožku, ošetřete jí následně Indulona Aloe Vera zklidňujícím tělovým mlékem (koupit v e-shopu)K zbavení se chloupků okolo bikin či podpaží zkuste Veet Easy-Gel voskové pásky pro citlivou pokožku bikiny a podpaží (koupit v e-shopu), které jsou určené přímo na tato citlivá místa. Obsahují také speciální ubrousky pro závěrečnou péči. Nebo zkuste Ameté Depilační pásky pro obličej a intimní partie (koupit v e-shopu) s obsahem měsíčku, bambuckým máslem a kokosovým olejem.
Tip redakce:
Potřebujete-li se zbavit
nehezkých chloupků v obličeji, použijte Veet Professional voskové pásky obličej (koupit v e-shopu), které jsou navrženy tak, aby umožňovaly přesné použití pro slabé chloupky v choulostivé oblasti, jako je horní ret, tváře a brada.

3. Depilační krém

Nejšetrněji odstraníte chloupky pomocí depilačního krému. Při použití depilačních krémů nehrozí žádné poranění a podráždění. Pleť je ještě navíc vyživovaná. Metoda je však časově náročnější než ty předchozí, krém musí totiž nějakou dobu působit. Doporučujeme Ameté Depilační krém (koupit v e-shopu), který je vhodný na citlivou oblast třísel nebo extra jemný Strep Depilační krém tvář & oblast bikin (koupit v e-shopu) s obsahem měsíčku.
Tip redakce:
Pro každodenní rychlou úpravu třísel si pořiďte
Gillette Venus Zastřihovač Linie Bikin + 5mm Extra Nástavec (koupitv e-shopu), který využijete nejen v létě na dovolené. Má unikátní hlavici, která umožňuje dobře a snadno obkroužit všechny křivky a zejména oblast bikin upraví bezpečně a dokonale.
Pro perfektní vzhled oholených partií dodržujte tyto zásady:
  • Chloupky odstraňujte ideálně večer. Přes noc se pokožka zregeneruje a zklidní.
  • Před procesem si dopřejte teplou koupel, aby byly chloupky měkčí.
  • Na holicí strojek ani epilátor nikdy netlačte.
  • Bezprostředně po zákroku nepoužívejte přípravky s obsahem kyselin či alkoholu.
  • Pokožku ošetřete zklidňujícími krémy nebo olejíčky.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít