Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Letní láska podle horoskopu

Letní láska podle horoskopu

Letní láska podle horoskopu

7. června 2020 od Eva Suchomelová

7. června 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Teplé prázdninové měsíce přímo svádějí k letním románkům. Jaké bude to vaše letošní léto podle horoskopu? Romantická láska, žhavé noci, nebo spíš nezávazný flirt? Přečtěte si věštbu pro každé znamení od Ariany Argoni.

Beran

Hvězdné konstelace budou většinu Beranů nutit k zamyšlení. Připravte se na vstup do letního období s pocitem nejistoty, a to jak ve stávajících vztazích, tak u vztahů, které navážete hned zkraje léta. Možná si třeba ani nebudete věřit, že byste mohli být úspěšní nebo že byste své drahé poloviny mohli něčím zaujmout. Všechno se ale bude pronikavě zlepšovat, a nakonec si získáte i obdiv a uznání svých protějšků. Dá se říct, že tohle léto dopadne tak, jak si ho naplánujete.

Mohlo by se vám hodit:
Zvyšte si sebevědomí vhodnou vůní, např. B.U. Toaletní vodou Golden Kiss (koupit v e-shopu) s jiskřivým bergamotem, svěžím jablkem a omamným jasmínem. Muži vám neodolají!
znamení horoskopu

Býk

Jednoznačně budete patřit k těm úspěšnějším znamením. Veškeré vaše jednání ovlivní Uran, planeta života, ale pozor! Všechna důležitější rozhodnutí ohledně partnerství a vztahů si pořádně rozmyslete! Možná dostanete nápad se s někým sestěhovat dohromady, nebo se naopak od někoho odstěhovat. Případně vám najednou přijde jako dobré rozhodnutí pojmout někoho za manžela či manželku. Ale nezapomeňte, že přijde podzim se svými ekonomickými kotrmelci, a všechno se vám začne jevit v jiném světle.

Mohlo by se vám hodit:
Pokud se vše vyvine podle vašich představ, myslete i na intimní hygienu. Hodit by se vám mohla například NIVEA Intimo Sensitive Sprchová emulze pro intimní hygienu (koupit v e-shopu) s obsahem kyseliny mléčné, která zklidňuje podrážděné intimní partie a pomáhá udržet přirozené pH.
znamení horoskopu

Blíženci

Letos v létě vás nejvíc ovlivní Venuše, planeta vztahů, sexu, erotiky, částečně samozřejmě také rodiny, vztahů a všech druhů partnerství. A to tak, že na to do smrti nezapomenete. Ať už s rouškou nebo bez (a to platí i pro bederní roušky) se budete seznamovat a poznávat s novými lidmi. Právě letos si užijete žhavé léto, kdy budete více než obvykle myslet na sex a na společné aktivity se svým protějškem. Přijdete na plno pozoruhodných věcí a budete mít hodně nevšedních zážitků. Všechno bude zajímavé a poučné, ničeho nebudete litovat.

Mohlo by se vám hodit:
Při svých experimentech možná oceníte Primeros Lubrikační gel na vodní bázi s přídavkem panthenolu Pure Glide (koupit v e-shopu), který se hodí pro použití s prezervativem, nemá dráždivé účinky a je vegan friendly.
znamení horoskopu

Rak

Přispěním Merkuru, Slunce i Venuše se bude osudově utvářet vše, na co budou Raci i po letech vzpomínat jako na „legendární léto roku 2020“. Zdraví bude sloužit, práce bude fungovat a možností k flirtování a laškování s vyhlédnutými protějšky bude bezpočet. Ale rozjezd bude opatrný, nebude to žádný náhlý skok do centra rozjeté zábavy. V červnu a v červenci mohou Raci očekávat seznámení s někým zajímavým přes práci nebo přes pracovní činnost. Od konce července přes celý srpen se mohou těšit i na to, že je samé osloví někdo, kdo o ně projeví zájem. Důležité je, že nebudou sami a budou mít kolem sebe příjemné společníky.

Mohlo by se vám hodit:
Vysněný protějšek můžete oslnit i krásnými vlasy, proto o ně důsledně pečujte, aby nevypadaly suše a matně. Zkuste např. Aussie Senzační vonný pečující sprej pro zářivé vlasy (koupit v e-shopu) s jojobovým olejem a úžasnou vůní.
znamení horoskopu

Lev

Tiše a skromně vstoupí Lvi do léta roku 2020. Většina z nich nebude mít myšlenky na odpočinek, spíše se budou snažit najít rovnováhu v práci a v podnikání. Podle obecných konstelací si budou v létě užívat i určitých možností cestování. Rozhodně nebudou v létě na jednom místě a budou se i celkem snadno seznamovat s kýmkoliv, kdo vzbudí jejich zájem. Prožití léta z hlediska většiny Lvů bude produktivní, účelové a celkově akční, ale i tak zbude čas na erotická dobrodružství a letní prchavé lásky.

Mohlo by se vám hodit:
Aby případné milostné dovádění pod širým nebem nezanechalo nechtěné následky na vaší pokožce, vybavte se vhodným přípravkem na ochranu před slunečnímu paprsky, např.
Helios Herb Balzámem na opalování Sensitive OF 50+ (koupit v e-shopu).
znamení horoskopu

Panna

Panny si přijdou na své hlavně v druhé polovině léta. První polovina bude spíše váhavá, většina Panen nebude vědět, co má, co smí, co by měla nebo neměla dělat. Určité odlehčení od všech povinností si Panny prožijí v druhé polovině léta nebo v druhé polovině prázdnin, kdy přijde možnost buď upevnit své dlouhodobé vztahy, nebo naopak navázat vztahy, které se jim v rámci možností nabídnou. Rozhodně si ale také přijdou na své. Ženy narozené v Panně se mohou zamilovat do svého šéfa nebo do svého nadřízeného. Ale buďte opatrné, na podzim bude všechno vypadat úplně jinak.

Mohlo by se vám hodit:
Panny většinou moc neholdují „opékání se na slunci“, přesto ale mohou mít krásnou, vitálně vypadající pokožku, kterou jako by políbilo slunce. Stačí ji pravidelně natírat NIVEA Zpevňujícím tónovacím tělovým mlékem Q10 (koupit v e-shopu).
znamení horoskopu

Váhy

Váhy v létě ovlivní asi nejvíc Měsíc a Merkur. Měsíc působí na vztahy většinou kladně, je tedy pravděpodobné, že Váhy prožijí romantické léto. Budou přemýšlet, kam se mohou podívat s partnerem či partnerkou na výlet, kam se smí nebo i nesmí podívat, ale přesto se tam podívají. Budou víceméně pracovat na původních vztazích či rodinných a starších vztazích. Co se týká takzvaně „služebně starších“ vztahů, většina z nich dopadne dobře, popřípadě uspokojivě, plně a jednotně pod heslem „léto budiž pochváleno“. Stručně řečeno, Váhy budou s letošním létem a s partnerskými zážitky spokojené.

Mohlo by se vám hodit:
Vypadat ležérně, i když zrovna nejdete z pláže? Vytvořte si na hlavě plážové vlny pomocí
Toni&Guy Spreje s mořskou solí Texturising Sea Salt (koupit v e-shopu). Budete působit uvolněně a v létě beach waves rozhodně letí.
znamení horoskopu

Štír

Štíři budou budit dojem nezávislých a odolných jedinců, kteří si jdou tvrdě za svým a ničeho jiného si nevšímají, protože na ně bude působit poměrně málo vnějších vlivů. Je možné, že se nějaká Štírka zakouká do aktuálního spanilého protějšku, ale nebude dělat tragédii z toho, když to nevyjde. U Štírů je možné předpokládat i to, že partnerství, v němž se nebudou cítit dobře, vyřeší rychlým a rázným rozchodem. Výsledkem letošního léta tedy rozhodně nebudou zástupy nerozhodných, čerstvě zadaných Štírů.

Mohlo by se vám hodit:
Líčení nijak zvlášť neřešíte, ale šikovná a kvalitní řasenka se hodí vždycky, např.
L'Oréal Paris Řasenka Unlimited Black (koupit v e-shopu) s ohebným kartáčkem, s nímž snadno a perfektně nalíčíte všechny řasy.
znamení horoskopu

Střelec

Střelci si budou chtít užívat, prahnou po nových sexuálních a vztahových dobrodružstvích. Dost možná si ani nebudete dělat těžkou hlavu z toho, jestli se někoho díky svým bouřlivým názorům dotknete. Bude kolem vás docela rušno, a pokud by se s vámi chtěl někdo domluvit, bez kompromisů a jisté dávky tolerance k opačným názorům se to neobejde. Když ale debata skončí a slova dozní, budou společné zážitky stát za to.

Mohlo by se vám hodit:
Ve víru vášně nezapomínejte na vlastní bezpečnost a pořiďte si dostatek prezervativů. Slastné momenty umocní například Durex Kondomy Intense orgasmic 10 ks (koupit v e-shopu) s příchutí máty a vroubkováním.
znamení horoskopu

Kozoroh

Všichni Kozorozi půjdou na jakékoliv vztahové záležitosti přímočaře a s odvahou. Pod vlivem Jupitera a Saturnu, které mají co dělat s časem, ať už ztraceným, nebo získaným, se může snadno stát, že vám veškerý eroticky produktivní letní čas prolétne pod rukama jak splašené hejno křepelek a bude najednou pryč. Pak si ani nevzpomenete, o čem vlastně to letošní zběsilé léto bylo. Jestli se tomu chcete vyhnout, nesmíte se bezhlavě hnát za každou možností něco si užít, ale musíte začít trochu kalkulovat: Co z toho budu mít? Co mě to bude stát? Neměla bych se raději věnovat něčemu užitečnějšímu? Z této situace se může vyklubat zajímavý nový vztah, business nebo taky zrada.

Mohlo by se vám hodit:
Nejlépe se přemýšlí ve vaně plné vonných solí. Zkuste např. Ameté Koupelovou sůl Lavender (koupit v e-shopu) se zklidňující vůní levandule.
znamení horoskopu

Vodnář

Letní měsíce budou pro většinu Vodnářů představovat odpočinek, rekreaci, k laškování motivaci a příležitost k navazování často i lehkomyslných vztahů. Při rozhovoru s vámi, milí Vodnáři, by vás raději nikdo neměl brát moc vážně. Budete mít tendenci stavět společné vodnářské vzdušné zámky (však víte, že jste typické vzdušné znamení), ovšem tyto zámky se mohou snadno sesypat jak domečky z karet nebo hrady z písku. To vše se ale může docela dobře hodit do letošních letních kulis. Z hlediska většiny Vodnářů je dobré i docela užitečné dát ostatním najevo, že teď to zrovna nemyslíte vážně, ale že si jen hrajete.

Mohlo by se vám hodit:
Sklenka merlotu a rudá rtěnka – není to báječná dvojka pro nezávazné flirtování? Stylově k tomu zvolte Gabriella Salvete Matnou rtěnku Dolcezza Matte 102 merlot (koupit v e-shopu).
znamení horoskopu

Ryby

Často se vám, milé Ryby, stává, že než se na nějakou situaci správně naladíte, už je po všem a jde se domů. Podle hvězdných konstelací se v průběhu letošního léta poněkud zrychlíte a občas i ve společnosti projevíte smysl pro humor. Budete mít zajímavé nápady a v případě seznámení je možné, že by z toho mohl být vztah na hodně dlouho. Ryby, jste letos velmi užitečným znamením, nebudete ani v práci, ani ve vztazích dělat žádné zbrklé závěry. Pokud někdo v partnerství hledá jakékoliv řešení na cokoliv, měl by si nechat poradit od vás a nebude litovat. Maximálně tak toho, že za vámi nešel už dříve.

Mohlo by se vám hodit:
Milujete univerzální řešení? Pak si pořiďte N.A.E. Univerzální olej Segreto di Bellezza (koupit v e-shopu), který upotřebíte na obličej, tělo i vlasy při sebemenších známkách dehydratace.
znamení horoskopu

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Ariana Argoni
expertka na magii, astrologii a věštění
47
"Co mě nezabije, to mě posílí."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít