Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Dokonalé tělo pro váš romantický večer

Dokonalé tělo pro váš romantický večer

Dokonalé tělo pro váš romantický večer

4. února 2018 od Karolína Hornová

4. února 2018 4 minuty čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Buďte připravena na dokonalé rande. Jiskřící atmosféru a příjemnou nervozitu z očekávání by měla doprovázet sebejistota – posilte ji vědomím, že vypadáte a cítíte se nejlépe, jak můžete. Prozradíme vám tipy, jak na sametově hebkou a zářící pokožku.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Romantická večeře, koncert, divadelní představení nebo třeba posezení v baru. Rande může mít různé podoby, při kterých chcete vypadat dokonale. Perfektní líčení a účes, vhodně zvolené oblečení, ale také – přiznejme si – dlouhé přípravy v koupelně. I pouhé vědomí, že máte dnes dokonale sametovou pokožku, vám může dodat tolik sebevědomí, že vás nic nezaskočí. Co všechno můžete udělat pro to, abyste se ve své kůži cítili výjimečně?


První dojem dělají ruce

Víte, že ruce patří (vedle výrazu očí a úsměvu) k prvním věcem, kterých si na vás lidé všímají? V mnoha studiích dokonce předčily i svůdný ženský dekolt. Je to jasný signál, že pokud chcete působit pěstěným, dokonale upraveným dojmem, měli byste právě rukám věnovat dostatek pozornosti – a to nejen v podobě perfektní manikúry.

Především v zimě pokožka rukou strádá. Špatně se prokrvuje, vysušuje se a působí zbytečně starším dojmem. Po koupeli a všech dalších nezbytných procedurách jim dopřejte chvilku pod teplou vodou. Rozproudit krev v ní můžete i pomocí kartáčku na ruce nebo střídáním teplé a studené vody. Na závěr použijte výživný a ochranný krém na ruce.

hydratační krém na ruceZkuste třeba promašťující regenerační krém na ruce Hand Cream Repairing Surgras od francouzské značky Mixa, která už téměř sto let vyvíjí kosmetiku ve spolupráci s dermatology. Krém hloubkově vyživuje, zvláčňuje i chrání pokožku rukou díky obsahu ovesného mléka a glycerinu. Má hutné, ale lehce vstřebatelné složení a skvěle funguje i v péči o nohy.

Tip redakce:
Nezapomínejte ani na pleť obličeje a dodejte jí sexy narůžovělý nádech. Toho docílíte už při samotné péči. Po očištění pleti naneste na obličej intenzivní hydratační masku, poté do pleti vklepejte sérum a následně celou proceduru zakončete aplikací hydratačního krému, nejlépe v podobě pleťového másla.


Hladká pokožka bez rizik

Každá z vás si určitě vybaví scénu, která se opakuje v nejedné romantické komedii. Hlavní hrdinka se chystá na rande a předtím provádí v koupelně alchymii s depilačním voskem, zkouší nové natáčky nebo hodinu nabírá síly v koupeli s pěnou. Jde o vtipné parodie toho, co každá z žena tak trochu dělá. Dobrá rada ale zní: nic nepřehánějte, nezkoušejte novinky a nedělejte nic, co by vás zbytečně zdržovalo nebo znervóznilo.

holení nohouPříjemný pocit čistoty zaručí horká sprcha. Hladké nohy bez chloupků jsou jednou ze záruk dobrého pocitu. Před romantickým večerem je lepší sáhnout po osvědčené klasice – rychlé a účinné žiletce, která docílí okamžitého efektu bez následků. Stačí jen vyhnout se nejčastějším chybám při holení a zvolit vhodné produkty. Především pokud máte citlivou pokožku nebo se bojíte, aby vám po holení nezčervenala kůže, použijte gel na holení (třeba ten pro citlivou pleť Satin Care s aloe vera od Gilette).

Tip redakce:
Zkuste se poohlédnout po jasmínovém oleji. Nejenže krásně voní, ale jeho hlavní předností je, že skvěle vyživuje pokožku. Pečuje o suchou, dehydrovanou a křehkou pokožku, urychluje hojení, regeneraci a dezinfikuje. Ideálně je tedy možné ho použít po holení - pokožka bude nejen vyživená, ale bude vonět tak, že žádný muž neodolá.


Jako ze sametu

Kůže je největší orgán našeho těla, který chrání vše, co je pod ní. Nejen pro dobrý pocit bychom jí měli dopřávat správnou péči. Sprcha ji zbaví nečistot a přebytečného mazu, ale neměla by být příliš dlouhá, aby se nenarušila přirozená ochranná bariéra kůže. Pokud chceme pokožku zářící zdravím, je třeba dodržovat zásady správného sprchování.

hydratace pokožky tělaJsou ale produkty, které zvládnou obojí: dokonalou hydrataci a výživu pokožky, a navíc zvláčnění a prozáření. Ideální pro tuto příležitost je vybrat vhodný tělový olej nebo mléko, jež dodá vaší pokožce i něco navíc. Zkusit můžete třeba zjemňující tělové mléko pro vysušenou a napjatou pokožku Mixa Multi-Comfort nebo některý z produktů Derma Spa Goodness od Dove, který vaší pokožce dodá výživné látky a zároveň ji přirozeně rozzáří díky obsahu jemných třpytek. Můžete ho použít jen na odhalené části těla, jako jsou paže nebo dekolt, ale klidně i místo klasického tělového mléka po koupeli. Vaše pokožka vám poděkuje a budete se cítit jako bohyně.
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít