Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na únor: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na únor: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na únor: Jak být krásná a zdravá

28. ledna 2021 od Eva Šarfová

28. ledna 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Nový rok se rychle rozběhl a přinesl s sebou i nové výzvy a změny. Kartářka Jana Rubešová vyložila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu karty, které prozradily, jak na tom budete s krásou a zdravím.

Motto věštírny: „Zázraky mají krásnou vlastnost. Stávají se. Tak na ně věř.“

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Od přírody jste akční a potřebujete pořád trochu adrenalinu a vzrušení. Pokud to jen trochu půjde, vydejte se na hory, běhejte nebo vsaďte alespoň na rychlou chůzi. Pohyb na čerstvém vzduchu podpoří vaši obranyschopnost, dodá vám energii a pomůže kompenzovat stres. Myslete na ochranu pleti, než se vydáte ven, ošetřete nejen pokožku obličeje, ale i rty.    
 

Karty říkají:

Odvážně a odhodlaně kráčím svou vlastní, jedinečnou cestou.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Pořád ještě zápasíte s kily navíc, které se vám povedlo nabrat o Vánocích? Vsaďte na zdravou výživu a detoxikaci organismu přírodní cestou. Právě v tomto měsíci jsou vám hvězdy nakloněny a hubnutí půjde jako po másle. Pomůže vám v tom například Allnature Křemelina (koupit v e-shopu). Pomáhá z těla vyplavovat škodlivé látky, a navíc má pozitivní vliv také na nehty, kůži a vlasy.
 

Karty říkají:

Dovoluji svému tělu, mysli a duši, aby intuitivně proplouvaly všemi změnami v mém životě.

Blíženci (21. 4. – 20. 5.)

Přiznejte si, že se poslední dobou trochu šidíte. V tomto měsíci se proto zaměřte více na sebe. Odpočívejte a dělejte, co máte rádi, ať vás nepřeválcuje stres. Potěší vás cokoli, co zlepší váš vzhled. Skvělou volbou bude hydratační sérum. Vyzkoušejte například Ellie Sérum kyseliny hyaluronové Hyaluron Boost (koupit v e-shopu).
 

Karty říkají:

V lůně přírody nalézám klid, bezpečí a spokojenost.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaše proměnlivá povaha zatouží po změně vzhledu. Nelpěte tolik na své vyzkoušené rtěnce a laku na nehty, zkuste se trochu odvázat. Slušet vám budou výrazné odstíny, například Gabriella Salvete Colore Lipstick 03 (koupit v e-shopu). Pokud jde o zdraví, nezapomeňte se objednat na preventivní prohlídku k praktickému lékaři.    
 

Karty říkají:

Znovu v sobě zažehuji božskou jiskru a cítím se být součástí celého vesmíru.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vaše nádherná hříva volá po regeneraci. Zima vašim vlasům vůbec neprospívá, proto jim věnujte více péče. Pořiďte si vlasovou masku a na roztřepené konečky použijte vlasový olej, který je pomůže zacelit. Nic nezkazíte užíváním doplňků stravy pro zdravé vlasy, kůži a nehty. 
 

Karty říkají:

Jsem ochránce Matky Země a starám se o všechny, kdo na ní žijí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Pozor na vaši zálibu v používání přírodní kosmetiky, některé produkty by mohly vést k alergii. Než si koupíte nový produkt, raději ho vyzkoušejte na zápěstí. Pokud vás poslední dobou bolí záda, vsaďte na pravidelné cvičení, ať už to bude pilates, nebo jóga. Důležitá je ale vytrvalost, což by pro vás jako zrozence Panny neměl být žádný problém.  
 

Karty říkají:

Uvědomuji si, že jsem součástí Zdroje a můj život řídí vyšší moudrost.  

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jako správná Váha si zakládáte na perfektním vzhledu, k němuž patří i krásné zuby. Pokud toužíte po zářivě bílém chrupu, objednejte se na dentální hygienu, kde si můžete dopřát bělení zubů. A vsaďte na pravidelné používání bělicí zubní pasty. Vyzkoušejte například Signal Bělicí zubní pastu White Now (koupit v e-shopu).
 

Karty říkají:

Oslavuji každý den tím, že ctím a velebím veškerý život na Matce Zemi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte pevnou vůli a dokážete si jít za tím, co opravdu chcete. Využijte toho v péči o své zdraví a soustřeďte se na zdravou stravu. Co zkusit omezit sacharidy a ráno místo housek snídat smoothie? Vaše tělo potřebuje pořádnou porci vitaminů, které ocení i pleť. Dobře vám udělá Astrid Denní krém Vitamin C (koupit v e-shopu).
 

Karty říkají:

Říkám, co si myslím, a podporuji druhé v tom, aby dělali totéž.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ve druhé polovině měsíce vás může potrápit nespavost. Snažte se nepřipouštět si tolik problémy, které souvisí s ostatními. Dobrý spánek podpoří meduňkový čaj a vůně levandule, kterou si můžete dopřát v podobě aromaterapie. Dejte si před ulehnutím i příjemnou koupel, která vás zklidní a uvolní. 
 

Karty říkají:

Žiji v přítomném okamžiku a díky tomu naplno prožívám každou chvíli svého života.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

I když možná pracujete hodně z domova, snažte se dbát na svůj vzhled. Třeba nabarvit si vlasy zvládnete sami. Pokud se bojíte permanentních barev, zkuste jen přeliv, který oživí váš přirozený odstín. Svůj půvab podtrhnete i minimalistickým líčením, stačit vám budou BB krém, řasenka a lesk na rty.   
 

Karty říkají:

Každý den pracuji na probouzení své vnitřní síly.

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Vaše pleť volá po oživení a projasnění. Toho dosáhnete pravidelným používáním peelingu, který zbaví pokožku vrstvičky odumřelých buněk. Pokud sázíte na přírodní produkty, vyzkoušejte Purity Vision Bio Kávový peeling (koupit v e-shopu). Prospěje vám také pobyt na čerstvém vzduchu, který celkově okysličí váš organismus.   
 

Karty říkají:

Tancem a pohybem oslavuji a uctívám své fyzické tělo.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Milujete rozmazlování a hýčkání, ať už jde o masáže, péči kadeřníka nebo manikúru. Udělejte si radost a dopřejte si to. Pokud se vám nechce do salonu, udělejte si svoje malé domácí wellness v koupelně. Vaší citlivé duši chvíle klidu a pohody v tuto dobu prospěje.   
  

Karty říkají:

Vážím si všech elementárních bytostí v přírodě a pomáhám chránit život na Zemi.

TIP: Širokou nabídku tělové kosmetiky najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Jana Rubešová
Kartářka
"Mé životní poslání je pomáhat lidem."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít