Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 6 tipů na snadný pohyb, při kterém se nenadřete a zhubnete

6 tipů na snadný pohyb, při kterém se nenadřete a zhubnete

6 tipů na snadný pohyb, při kterém se nenadřete a zhubnete

31. srpna 2022 od Věra Exnerová

31. srpna 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Rádi byste se zbavili pár kil, ale nejste zrovna typ na pravidelnou návštěvu „fitka“? Pak pro vás máme několik zajímavých tipů na pohyb, při kterém se hubne samo, aniž byste se museli namáhat.
1 tip:

Zahradničení

Ačkoli se to nezdá, zahradničení je ideální pomocník při spalování. Čas utíká nějak rychleji, neustálé vstávání a klekání nahrazuje dřepy. Přenášení těžších věcí a sekání pak posílí ruce i nohy. Při práci na zahradě průměrně spálíte až 300 kcal a při těžších aktivitách to je ještě víc! Nezapomeňte se během práce na zahradě chránit opalovacím krémem Helios Herb Balzám Sensitive OF 50+ (koupit v e-shopu), který díky vysoké ochraně předejde slunečnímu spálení i na velmi citlivé pokožce.
2. tip:

Úklid

Mnoho z nás není zrovna fanoušky úklidu a bereme ho spíše jako nutnost. Ale při takovém mytí oken spálíme 180 kcal za hodinu stejně jako při luxování. Nezapomeňte, že kalorie spalujete i při mytí koupelny, vaření a tolik nenáviděném třídění skříně. Odměnou vám tak není jen domov jako ze škatulky, ale i počet spálených kalorií! Po úklidu odměňte své ruce Nivea Soothing Care Zklidňujícím krémem na ruce s aloí vera (koupit v e-shopu), který je vyživí a dodá jim jemnost.
3. tip:

Nakupování 

Běhání po obchodě, těžké tašky a spousta nachozených kroků, to je nenápadné fitness. Ženy nakupují podstatně raději než muži a po velkém obchodním centru se dá ujít i několik kilometrů. Takže nakupujete, chodíte a přitom krásně  shazujete. K tomu si připočtěte zkušení v kabince, jen si vzpomeňte, jak se u oblékání a svlékání zapotíte. Spálíte tak až 326 kcal za hodinu, a to už je slušné číslo.
4. tip:

Sex

Po úklidu a nákupech přichází mnohem zábavnější část a tou je sex. Různé studie uvádějí různé hodnoty spálených kalorií. Samozřejmě záleží i na jeho délce a vaší aktivitě, ale můžete spálit až 450 kcal za hodinu. A je to rozhodně zábavnější než běhání na páse, uznejte sama. Příjemné chvilky si můžete zpestřit partnerskou masáží olejem Saloos Erotika (koupit v e-shopu), který díky smyslné vůni dálek prohlubuje něžnost dotyku, schopnost vnímat, poskytovat a přijímat rozkoš.
5. tip:

Tanec

Jste sama doma? Pusťte si svoje oblíbené songy a zatančete si! Není nad to, rozhýbat boky a zazpívat si. Kromě spálených kalorií vám garantujeme i mnohem lepší náladu.
6. tip:

Jóga

Pokud potřebujete nejen zpevnit tělo, ale i zklidnit mysl, zkuste jógu. V nabídce lekcí, ať už online či ve studiích, najdete přesně takovou, která vám bude vyhovovat, ať už se chcete jen protáhnout, relaxovat nebo vás bolí záda. Domácí cvičení si provoňte Bartek Candles Pure Pleasure Relax vonná svíčka (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít