Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 trapných situací, které mohou pokazit rande. Znáte je?

5 trapných situací, které mohou pokazit rande. Znáte je?

5 trapných situací, které mohou pokazit rande. Znáte je?

19. dubna 2022 od Marta Pušová

19. dubna 2022 4 minuty čtení
Připravil/a Marta Pušová

Chystáte se na rande a máte obavy z toho, jak se celá situace vyvine? Jsou věci, které ovlivnit nemůžete, ale chcete-li se během schůzky cítit co nejlépe a nestrachovat se o to, jaký trapas by mohl nastat, lze se alespoň částečně připravit. Jak se vyhnout zápachu z úst, rozmazanému make-upu, intimnímu zápachu nebo koláčů v podpaží?

1. Nepříjemné pocení

Jedná-li se o první schůzku, je zcela normální, pokud jste nervózní. Nervozita ale s sebou přináší i nepříjemnosti v podobě zvýšeného pocení. To se pak může projevit nevzhlednými fleky na oblečení, například v podpaží nebo na zádech. Začněte proto správnou volbou outfitu a volte vzdušné přírodní materiály, které nebudou pocení podporovat. Dobré je také zaměřit se na tmavé barvy, u černé totiž koláče potu nebudou tak markantní. Zvolit můžete i vršek bez rukávů, čímž se tomuto problému zcela vyhnete.
Tip redakce:
V neposlední řadě je pak na místě hygiena. Před odchodem na rande si dejte rychlou vlažnou sprchu, abyste se cítila svěže. Nezapomeňte samozřejmě na potřebnou ochranu proti pocení v podobě deodorantu či antiperspirantu. Pokud preferujete produkt v podobě tuhého deodorantu, zkuste
Dove Invisible Care Tuhý antiperspirant (koupit v e-shopu), ve spreji pak Nivea Fresh Flower Sprej deodorant (koupit v e-shopu).

2. Rozmazaný make-up

Zvýšené pocení může vést také k tomu, že se vám začne rozmazávat make-up. Řasenka obtisknutá na víčkách není nic líbivého, použijte proto voděodolnou L’Oréal Paris Lash Paradise Waterproof řasenku (koupit v e-shopu). Aby se váš obličej neleskl, začněte Maybelline Fit Me matující podkladovou bází (koupit v e-shopu), poté naneste Flormar Matující BB krém (koupit v e-shopu) a celý make-up zafixujte Rimmel London Stay Matte pudrem (koupit v e-shopu). Toto trojí zmatnění vám zaručí dostatečnou ochranu proti lesknoucímu se čelu a nosu, a pokud by to snad náhodou přece jen nestačilo, pořiďte si matující papírky, kterými rychle a snadno zachráníte situaci.

3. Zápach z úst

Také zápach z úst může překazit romantické chvilky na rande, obzvlášť pokud toužíte po polibku. A není ani potřeba hned jíst česnek, aby se nepříjemný odér dostavil. Někdy stačí i to, že jste nervózní a celý den nejíte, a zápach je tu. Před odchodem na rande si proto nejen dejte něco nezávadného k jídlu, ale také si pořádně vyčistěte zuby a vypláchněte pusu Listerine Cool Mint ústní vodou (koupit v e-shopu). Abyste měla jistotu, že svůj dech můžete osvěžit i v průběhu večera, aniž byste musela přežvykovat žvýkačku, přihoďte si do kabelky ústní sprej ALPA  dent ústní dezodor s mátou a eukalyptem (koupit v e-shopu).

4. Intimní zápach

Sníte-li o tom, že vaše schůzka skončí v ložnici, je třeba se na takovou situaci připravit. Nezapomeňte na oholené nohy a postarejte se důkladně i o intimní partie. Právě ty ale někdy mohou vydávat nepříjemný zápach, i když vás zrovna netrápí žádné zdravotní problémy. Příčinou mohou být některé druhy jídla nebo již zmíněné pocení. Zaměřte se na intimní hygienu před rande a použijte Chilly Gel pro intimní hygienu (koupit v e-shopu) a do kabelky přidejte Lactacyd Femina Vlhčené ubrousky určené pro intimní partie (koupit v e-shopu). Pomoci může také malá vložka intimka s parfemací, třeba Discreet Prodyšné intimky Multiform Spring Breeze (koupit v e-shopu).

5. Páchnoucí nohy

Abyste do ložnice se svým společníkem vůbec došla, je také dobré se zaměřit na nohy, obzvlášť pokud se vám nadměrně potí. Kromě upravených nehtů i obroušených pat pomocí Titania oboustranného pilníku na paty (koupit v e-shopu), dbejte i na dostatečnou hygienu a na závěr, předtím než vklouznete do bot, nastříkejte chodidla sprejem proti pocení Scholl Antiperspirant sprej na nohy (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Marta Pušová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

2 komentářů k článku
Zhanna Shipletsova 30.července 2022
Ráda bych sdílela svůj názor na tento kus textu, který je určitě zacílen na prodej - ale asi spíš jakysi prodej žen. Ve chvíli když se objeví podobný text pro muže, třeba bych na rande taky měli tušení jak mají vypadat a vonět - tak ok, dá se mluvit o nějaké profesní relevance těchto newsletterů. Jinak tuším že obecně ženy mají víc podvědomí o intimní hygieně a všemožných úpravách, než to nabízí autor…
Zhanna Shipletsova 30.července 2022
Ráda bych sdílela svůj názor na tento kus textu, který je určitě zacílen na prodej - ale asi spíš jakysi prodej žen. Ve chvíli když se objeví podobný text pro muže, třeba bych na rande taky měli tušení jak mají vypadat a vonět - tak ok, dá se mluvit o nějaké profesní relevance těchto newsletterů. Jinak tuším že obecně ženy mají víc podvědomí o intimní hygieně a všemožných úpravách, než to nabízí autor…

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít