Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 3 tipy na nejkrásnější jarní nehty

3 tipy na nejkrásnější jarní nehty

3 tipy na nejkrásnější jarní nehty

23. února 2023 od Lenka Knápková

23. února 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Rozveselte své nehty a nalaďte se na jarní vlnu novou manikúrou. Jaké barvy by vám neměly chybět ve sbírce a jaké trendy budou jednoznačně IN tuto sezonu? Zkuste naše tipy na zajímavou a barevnou manikúru.
Než začnete lakovat své nehty, dopřejte jim důkladnou péči. Zbavte je pečlivě starého laku pomocí šetrného odlakovače Lilien Professional Odlakovač na nehty bez acetonu (koupit v e-shopu). Nehty poté upravte do požadované délky a tvaru pomocí pilníku Diva & Nice Pilník na nehty (koupit v e-shopu) a nezapomeňte je vyživit pomocí laku Flormar Výživa na nehty Active Total Repair (koupit v e-shopu), který je zpevní a pravidelným používáním minimalizujete třepení a lámání.

1. Tip: Pastelové nehty tzv. rainbow nails

Co jiného patří k jaru více, než pastelové barvy. Hrajte si s nimi a vytvořte pastelovou duhu na svých rukách. Můžete mít každý nehet jiný nebo jen střídat dvě barvy. Hrajte si!
Jak na to:
Tip redakce:
Prodlužte životnost svých barevných nehtů o pár dnů pomocí laku Flormar Výživa na nehty Top Extra Days (koupit v e-shopu), který zafixuje váš původní lak a dodá mu neskutečný lesk.

2. Tip: Mléčné nehty

Mléčné nehty neboli „milk nails“ představují elegantní a zároveň decentní manikúru, která sluší všem. Pokud nemáte ráda výrazné nehty, tento trend je přesně pro vás.
Tip redakce:
Mléčné nehty vypadají krásně v kombinaci s 
třpytkami nebo kamínky. Zkuste si nalakovat prsteníček Miss Sporty lak Crazy Glitter (koupit v e-shopu).

3. tip: Vzory

Geometrické vzory, tečky, čárky či trojúhelníčky jsou stále ve větší oblibě a nebude tomu jinak ani letos. Kombinujte je s neobvyklými zemitými i zářivými barvami. Fantazii se meze nekladou. Inspirujte se naší fotkou.
Tip redakce:
S koncem lakování ovšem péče o nehty nekončí. Aby vám manikúra vydržela krásná co nejdéle, nevystavujte ji zbytečné zátěži. Na domácí práce a mytí nádobí si vezměte vždy rukavice
Vileda Simple Jednorázové barevné TPE rukavice (koupit v e-shopu) a nezapomeňte ruce po úklidu také pravidělně vyživovat krémem Indulona Ultra výživa krém na ruce (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít