Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Letní líčení za 5 minut – stačí 3 produkty

Letní líčení za 5 minut – stačí 3 produkty

Letní líčení za 5 minut – stačí 3 produkty

21. července 2022 od Lenka Knápková

21. července 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Užijte si letní atmosféru na maximum a neplýtvejte svým časem, zejména pokud se jedná o líčení. Nemusíte totiž trávit hodiny v koupelně, abyste mohla vyrazit na párty a zazářit. S našim návodem na letní líčení budete potřebovat pouze 5 minut a vystačíte si jen s 3 výrobky. Rychlé a svěží letní líčení? Zkuste to!
Krok č. 1

Zapomeňte na make-up!

Kdy jindy než v létě si můžete dovolit chodit bez vrstvy make-upu. V létě nechte svou pleť co nejvíce dýchat a uberte. Zvlášť pokud jste na dovolené, stačí vám opravdu minimum líčení. Lehce opálená pokožka vypadá zdravě sama o sobě. Abyste ji ještě více rozzářily a sjednotily, stačí nanést lehký minerální pudr Dermacol Minerální kompaktní pudr (koupit v e-shopu), který má matující účinek a zabrání tak pocitu mastné pleti. Svou dokonalou přilnavostí zajistí perfektní konečný efekt. Pigmenty, jež pudr obsahuje, sjednotí a podtrhnou přirozenou barvu pleti.
Krok č. 2

Řasenka jedině voděodolná

Kdybyste měla použít pouze jeden produkt, tak řasenky se v létě nevzdávejte! Krásně natočené a protáhnuté řasy zvýrazní tvar oka a přivábí nejeden mužský pohled. Při výběru řasenky se zaměřte na tvar a štětinky kartáčku. Ideálním parťákem pro letní horké dny je voděodolná řasenka, která se nerozmazává, neroztéká a drží celý den. Řasenka Dermacol Volume Mania Voděodolná řasenka (koupit v e-shopu) dodá řasám objem a hustotu díky preciznímu kartáčku. 
Dlouhotrvající textura k řasám perfektně přilne a nevytváří žmolky. Je vysoce odolná proti vodě, vlhkosti vzduchu, potu a slzám. Řasenku naneste ve dvou vrstvách a před použitím natočte řasy pomocí kleštiček, které je vytočí až do „nebe“. Zkuste Diva & Nice Kleště na řasy (koupit v e-shopu).
Krok č. 3

Rozjasňovač nad zlato

Rozjasňovač je takové multifunkční líčidlo. Pomáhá od unavené pleti, dodá jí třpytivé odlesky a zvýrazní požadované partie obličeje. Nanášejte ho do vnitřní strany koutků oka, na lícní kosti, trošku pod obočí, nad srdíčko rtů nebo na nos. Ideálně ho nanášejte prsty a opravdu zlehka, pozor ať to s ním nepřeženete. L’oreal Paris Wake up & Glow Rozjasnovač (koupit v e-shopu) vytvoří okamžitě zdravou a svěží pleť. Můžete ho zkusit trochu přidat do svého oblíbeného make-upu.

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Petra Lamschová 30.září 2022
Hezký článek!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít