Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 trendů v líčení, které vás v létě rozzáří

5 trendů v líčení, které vás v létě rozzáří

5 trendů v líčení, které vás v létě rozzáří

9. června 2021 od Eva Šarfová

9. června 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Nic nedefinuje letní líčení lépe než zlatavě bronzové odstíny a lesklé textury, které podtrhnou krásu vaší opálené pokožky. Jaké produkty by neměly ve vaší kosmetické výbavě chybět?

1. Bronzer

Letní „must have“ zvýrazní opálení nebo ho na vaší tváři jednoduše vykouzlí. Na výběr je celá řada bronzerů v lesklých či matných variantách. Vybírejte vždy o odstín až dva tmavší, než máte pokožku. Jinak bude výsledek nepřirozený.

A jak bronzer používat?

  • Pro získání opáleného vzhledu pleti smíchejte 2-3 kapky tekutého bronzeru s podkladovou bází nebo denním krémem a rovnoměrně rozetřete na obličej.
  • Další variantou je vklepat bronzer podél nadočnicových oblouků, na lícní kosti a na hranu brady. Pro tenhle způsob aplikace se skvěle hodí tuhý bronzer, například Rimmel London Natural Bronzer 001 (koupit v e-shopu).
  • Chcete-li se držet trochu zpátky, můžete bronzer použít jen jako tvářenku na jablíčka lícních kostí.
 
Tip redakce:
K nanášení bronzeru použijte velký kulatý štětec, například
Gabriella Salvete Kosmetický štětec na tvářenku (koupit v e-shopu).

2. Rozjasňovač

Jeho úkolem je prosvětlit a rozzářit pleť, dodat jí zdravý nádech. V kombinaci s bronzerem dokáže opravdu zázraky. Je ale důležité vybrat správný odstín. Pro letní líčení, a tedy kombinování s měděnými a hnědými odstíny se hodí spíše rozjasňovač v odstínu světlejšího zlata. Zkuste například L´Oréal Paris Wake Up & Glow Mon Amour rozjasňovač (koupit v e-shopu). Jemně jej vklepejte v linii nad lícní kosti, do vnější části těsně pod obočí, na špičku nosu, na bradu a nad horní ret. Pudrová textura Rimmel London rozjasňovače Highlighter 001 (koupit v e-shopu), jenž se nanáší štětcem, krásně splyne s pletí, zachytává světlo a pleť prosvětlí a rozjasní.

TIP: Velký výběr dekorativní kosmetiky nejen pro trendy letní líčení koupíte také v e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

3. Oční stíny

Letošní léto sáhněte po těch s bronzovými a měděnými odlesky. Hodí se totiž ke všem odstínům pleti, a hlavně sluší každé barvě očí. Rozhodně se vyplatí pořídit si celou paletku, která nabídne různé odstíny, jež můžete lehce kombinovat. Nezapomeňte nanést světlejší odstín do vnitřního koutku očního víčka, tmavší pak na vnější.
 
Tip redakce:
Dobře se vám bude pracovat s 
Miss Sporty očními stíny Wonder Metal v tužce (koupit v e-shopu). Mají ultra jemnou texturu a syté pigmenty s jemnými odlesky. Použít je můžete jako oční linky nebo je pomocí štětečku rozetřít do ztracena.

4. Třpytky          

Spíše než na denní nošení se třpytky hodí na party nebo na nějakou mimořádnou událost. Inspiraci najdete na instagramových účtech mnoha influencerek, které je nosí nejčastěji na vnějším koutku očních víček nebo těsně pod linií řas.
 

5. Lesky na rty

Zapomeňte teď na chvíli na matné textury a syté odstíny rtěnek. Vsaďte spíš na tónující balzámy s UV filtrem, oleje nebo lesky na rty, které udrží vaše rty krásně hydratované a šťavnaté. Skvělým tipem je například Gabriella Salvete Zkrášlující olej na rty (koupit v e-shopu), který dodá vaší puse nejen krásný lesk, ale také ji vyživí a na dlouhé hodiny hydratuje.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít