Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Letní líčení: 3 trendy, které musíte letos vyzkoušet

Letní líčení: 3 trendy, které musíte letos vyzkoušet

Letní líčení: 3 trendy, které musíte letos vyzkoušet

23. června 2022 od Anna Šťastná

23. června 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Letní líčení je rozpustilé, odvážné, třpytivé a nebojí se barev. S naším návodem si na něj v pohodě můžete troufnout i vy. Ideální čas, kdy začít? Přece na dovolené, protože v cizím prostředí se vždy experimentuje o něco snadněji.

1. Trend: Všechno, co se třpytí

Přidat třpytivý efekt teď můžete úplně všude. Mohou se vám lesknout oční víčka, nebo naopak můžete soustředit pozornost na rty. Pokud nefandíte třpytkám, klidně zvolte lesk, díky němuž rty vypadají téměř jako mokré. Stejný efekt můžete vykouzlit i na očích, když barevné stíny lehce přetřete vazelínou. A pokud se třpytek bojíte s vidinou, že je v horkých dnech budete určitě mít úplně všude, ani to nevadí – lehký poprašek zlata můžete mít po celé tváři, a dokonce i v dekoltu. Perleť je zkrátka znovu v kurzu
Co potřebujete:
Paletka Miss Sporty oční stíny Quatro 413 (koupit v e-shopu) nabízí čtyři odstíny s třpytivým efektem. Ten zlatý se nebojte použít i kamkoli jinam než jen na oči.
 
Lesk na rty Rimmel London Oh My Gloss plump 800 (koupit v e-shopu) je bezbarvý, ale přitom plný třpytek – díky tomu ho můžete aplikovat i přes oblíbený odstín rtěnky.

2. Trend: Barvy duhy

Zapomeňte na romantickou pastelově růžovou, která je sotva vidět. Barevné oční stíny letos v létě volají po co největší sytosti a také po odvážných kombinacích. Nebojte se použít duhové kouřové stíny a to vše doplnit ostře výraznou růžovou rtěnkou a třeba i barevně duhovými nehty. Nebo zkuste zkombinovat ostře zelenou s modrou. A pozor – nikoli důmyslně vystínovaným kouřovým líčením, ale pěkně ve dvou pruzích vedle sebe. Troufnete si?
Co potřebujete:
Obsáhlá kosmetická kazeta Onyx Beauty Collection (koupit v e-shopu) nabízí tolik odstínů (nejen) očních stínů, že můžete každý den hledat zase novou barevnou kombinaci.
 
Na rty zkuste třeba rtěnku  Miss Sporty rtěnka Satin to Last 210 (koupit v e-shopu), která bude nejen držet, ale doplní vaše líčení.

3. Trend: Linky jako mistrovské dílo

Oční víčko se proměnilo v malířské plátno a vaše tužka na oči v umělcův štětec. Obyčejné černé linky suše kopírující oko jsou pro tuto sezonu prohlášeny za nudné. Odvažte se ale ještě víc, než jen že linku protáhnete do takzvaných kočičích očí. Tvarům a liniím se meze nekladou, jen se snažte, aby obě oči byly symetrické.
 
Co potřebujete:

Dermacol Báze pod oční stíny (koupit v e-shopu) zajistí, vaše dílo bude držet na svém místě po celý den či večer.
Oční linky ve fixu Maybelline oční linky HyperEasy černá (koupit v e-shopu) jsou pro vaše tvoření i výdrž v letních dnech spolehlivější než klasická tužka, těmi udělejte velmi tenkou linku podél okraje víčka oka. Tím oko zvětšíte a zvýrazníte. Poté si pořiďte nějakou barevnou tužku na oči, ideálně žlutou nebo modrou, a linku udělejte v záhybu obloučku oka.
Opět můžete doplnit barevnými nehty a barevnou pusou. Kombinace barev záleží jen vaší fantazii.

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít