Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Třpytky na tělo patří: Staňte se hvězdou letní noci

Třpytky na tělo patří: Staňte se hvězdou letní noci

Třpytky na tělo patří: Staňte se hvězdou letní noci

1. srpna 2017 od Karolína Hornová

1. srpna 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Třpytky na oči, do vlasů nebo na opálenou kůži k letním nocím prostě patří. Jak, kam a v jaké intenzitě je nanést, aby byl výsledek efektní, ale ne přeplácaný? Přinášíme tipy pro umírněné i odvážné, které chtějí zazářit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Výrazné líčení se třpytivými stíny, zářivé detaily, které dodají šmrnc malým černým šatům, dokonale opálená pokožka, jež doslova odráží okolní světlo. Proč se neinspirovat karnevalem v Riu nebo divokými večírky na Ibize a nepřenést trošku této letní hravosti i do našich končin? Letní zahradní párty, oslavy nebo večery na dovolené si o to přímo říkají.


Nedostatek kuráže? Vsaďte na detaily

Třpytky mají jednu nevýhodu: mohou působit velmi luxusně, ale také velmi lacině. Záleží, jak si s nimi umíme pohrát. Pokud váháte, jestli se do nich pustit, vsaďte na osvědčený postup, který dobře funguje třeba u rudé rtěnky: zvýrazněte jeden detail a zbytek ponechte střízlivý a přirozený. Skvěle tímto způsobem fungují třpytivé nehty. Klasikou je zlatá a stříbrná, ale skvěle fungují také černé nebo tmavomodré třpytky. Pokud vyrážíte třeba v jednoduchých černých šatech a jste decentně nalíčená, můžete strhnout všechnu pozornost klidně i na duhové třpytivé nehty. Bohatou nabídku má v tomto směru vždy značka essence, která má jednak stálou nabídku třpytivých laků nebo sypkých třpytek, jež zafixujete bezbarvým lakem, ale i speciální limitované party edice.

Třpytky na tělo patří: staňte se hvězdou letní noci

Další klasikou jsou třpytivé oční stíny, které skvěle ladí naopak s výraznou oční linkou a hustými (klidně i nalepovacími) řasami. Opáleným blondýnkám a hnědovláskám budou slušet bronzové a zlaté odstíny, černovlásky se světlou pletí si mohou zahrát na ledové královny se stříbrnou nebo aktuálně velmi módní modrou. Vyzkoušet můžete třeba ty z řady essence Metals nebo Bonbon Eyeshadou Glitter Show od Dermacolu, které nabízí opravdu širokou paletu umírněných i extravagantních barev. Pozor ale – třpytivé stíny často zbytečně zvýrazňují vrásky.

Třpytky na tělo patří: staňte se hvězdou letní noci

Další možností jsou třpytky do vlasů, které dodají efekt především střízlivým drdolům či uhlazeným ohonům. Vlasy můžete rozzářit speciálním lakem (lehce třpytivý je třeba Diamond Gloss od značky Nivea) nebo běžným lakem a třpytkami, které koupíte v obchodě s kostýmy nebo ve specializovaných obchodech pro tanečníky. Stačí jimi účes na závěr lehce poprášit a zafixovat lakem.


Riviéra, nebo Rio? Je to na vás

Třpytky na těle jsou bezpochyby poněkud extravagantní záležitost. Na druhou stranu – při dnešním výběru produktů je jen a jen na vás, jakou intenzitu (a s ní i míru pozornosti okolí) zvolíte. Pokud se chystáte na letní párty, rozhodně se nemusíte bát klasických třpytek, které koupíte ve specializovaných obchodech nebo ve větších hračkářstvích. (Poslední zmiňované mají tu výhodu, že počítají s citlivou pletí.) Pomocí speciálního roztoku je aplikujete kamkoli na kůži. Můžete vytvořit i třpytivé „tetování“ nejen sobě, ale klidně i své malé dceři. Určitě bude nadšená, že bude zase jednou „za vílu“.

Třpytky na tělo patří: staňte se hvězdou letní noci

Pokud jste méně odvážné nebo máte pocit, že se třpytky už nehodí k vašemu věku, vězte, že i pro vás máme řešení. Nechystáte-li se zrovna na karneval nebo tematickou letní party, můžete zvolit „odlehčenou“ variantu. Francouzky ze slunné Riviéry by vám určitě daly tip, který zvýrazní přirozené opálení a opticky zeštíhlí nohy či ruce: tělový olej s jemnými zlatými třpytkami. Opálená pokožka těla vypadá skvěle sama o sobě, ale když jí trochu pomůžeme, bude výsledek dokonalý. A nemusíme ani kupovat přípravky za spoustu peněz. Dvě služby v jednom (hydrataci a rozzáření pokožky pomocí třpytek) zvládne třeba tělové mléko Glamour od značky Dermacol. Očekávejte přirozený, ale viditelný efekt, který se bude vyjímat na večerní společenské akci i na pláži.
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít