Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Letní líčení: 3 tipy, jak rozzářit oči

Letní líčení: 3 tipy, jak rozzářit oči

Letní líčení: 3 tipy, jak rozzářit oči

23. června 2023 od Lenka Knápková

23. června 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

S letním líčením si nemusíte tolik lámat hlavu, hutný make-up si nechte na podzim a zaměřte se spíše na oči. S výrazným líčením očí můžete vyrazit na plážový večírek nebo do hotelového baru. Zkuste naše tři návody na nápadité líčení očí a buďte za hvězdu.

1. Crazy barevné linky

  • Barevné očí linky jsou stále in. Zvolte barvu, která bude kontrastovat s vašima očima. K modrým očím se bude hodit třeba žlutá nebo červená. K hnědým očím skvěle padne modrá či zelená.
  • Pro výrazné líčení očí pomocí linky budete potřebovat oční víčka pořádně připravit. Základem je kvalitní báze pod oční stíny Dermacol Báze pod oční stíny (koupit v e-shopu), která zmatní oční okolí a zafixuje oční stín nebo tužku.
  • Poté naneste oční linku ve výrazné barvě, skvěle na opálené pokožce vyniknou i neonové barvy jako zelená, modrá, fialová či růžová. Linky nemusíte kreslit jen jako čárky, ale můžete oko ozdobit jen tečkami nad nebo pod řasami.
  • Pokud nemáte po ruce oční linky, zkuste použít třeba pastelově žluté stíny v paletce Miss Sporty Oční stíny Quatro (koupit v e-shopu). Stín naneste pomocí Gabriella Salvete Kosmetického štětce na oční stíny (koupit v e-shopu), který namočte a lehkým vklepáváním aplikujte těsně nad řasy. Vytvoříte tak efekt širokých linek. Tvar poté upravte pomocí vatové tyčinky.
Tip redakce:
Použít můžete také třpytivou
Rimmel London Voděodolnou tužku na oči (koupit v e-shopu), která vydrží beze změny až 24 hodin. Díky speciálnímu aplikátoru se velmi snadno nanáší.
Tip redakce:
Nezapomínejte, že pokud máte výrazně nalíčené oči, zbytek make-upu by měl být velmi přirozený až nenápadný. Rty můžete zvýraznit třeba jemným leskem
Maybelline NY Lifter Gloss 20 Sun lesk na rty (koupit v e-shopu), který rty vyhladí a dodá jim šťávu.

2. Oční stíny modré jako laguna

Tip redakce:
Vyzkoušet můžete také odstíny fialové v
Rimmel London oční stíny Magnif'eyes paletce (koupit v e-shopu). Tyto stíny perfektně přilnou k víčku a nebudou se slévat ani do vrásek víčka a jsou otěruvzdorné.

3. Blýskněte se

  • Flitry a třpytky zatím stále nevyšly z módy, proto si je přibalte do své výbavy i letošní léto.
  • Toto líčení využijte, pokud se chystáte na párty k bazénu nebo třeba na letní festival. Základem je lehké, ale odolné líčení a přirozeně nalíčené oči, které jen zvýrazníte flitry.
  • Zdokonalte pleť pomocí Maybelline New York Instant Perfector 4v1 make-upem (koupit v e-shopu), který v sobě skrývá podkladovou bázi + korektor + pudr + BB krém. Lehké nadýchané složení nezatíží pleť a vykouzlí perfektní vzhled.
  • Poté budete potřebovat sypké flitry nebo glitry a také lepidlo na tělo. Zakoupit můžete též nalepovací kamínky, které stačí jednoduše nalepit a jít. Kamínky nebo flitry můžete nanést na vrchní víčko, nad obočí nebo pod spodní víčko.
  • Řasy zahustěte Řasenkou Volume Mania (koupit v e-shopu) která obalí každou řasu zvlášť a díky obsaženým přírodním voskům je také chrání proti lámání. A top look je na světě.
Tip redakce:
Nezapomínejte
pečovat o své oční okolí stejně důkladně, jako pečujete o zbytek obličeje. Na poličce v koupelně by neměl chybět kvalitní oční krém. Ellie Collagen Flexi Zpevňující oční krém (koupit v e-shopu) zpevňuje oční okolí a podporuje elasticitu kůže. Díky kolagenu, elastinu s bambuckým máslem a makadamiovým olejem vyhlazuje vrásky v okolí očí a kofein pleť rozzáří a zpevní.
Tip redakce:
Multilíčidla
Pro usnadnění líčení a odlehčení kosmetické taštičky na dovolenou si pořiďte produkty 2v1. Na oči si pořiďte třeba
Dermacol 2v1 Dlouhotrvající oční stín & linka (koupit v e-shopu), která má krémovou strukturu a můžete ji nanášet jak prsty, tak pomocí aplikátoru. Na oči, tvář i tělo využijete Maybelline Face Studio Strobing Stick (koupit v e-shopu), která zvýrazní vaše přednosti. Chytře využijte třeba starorůžovou rtěnku Miss Sporty rtěnka Colour to Last Matte (koupit v e-shopu), kterou nemusíte aplikovat jen na rty, ale také jako tvářenku nebo jemné stíny.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít