Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jarní péče podle horoskopu: Co nesmíte vynechat?

Jarní péče podle horoskopu: Co nesmíte vynechat?

Jarní péče podle horoskopu: Co nesmíte vynechat?

12. března 2019 od Eva Suchomelová

12. března 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Jaká péče je pravá právě pro vaše znamení? Nebo nevíte, čím doplnit svoji kosmetickou taštičku? Pak se podívejte na naše tipy! Pro jednotlivá znamení horoskopu jsme je zjistili u expertky na astrologii Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Beran

Přístup k péči: Netrpěliví Berani chtějí všechno hned. Stejně tak potřebují co nejdřív vidět okamžité výsledky své péče o pleť.

Rada odbornice: Dopřejte své pleti pořádné vyčištění a následně rozjasňující masku. Uvidíte, jak rychle prokouknete.

Jarní tip redakce: Garnier Skin Active Rozjasňující maska s výtažkem z citronů

beran

Býk

Přístup k péči: Jako zemské znamení inklinují Býci k přírodě, v oblasti kosmetiky preferují především přírodní a bio kosmetiku.

Rada odbornice: Býčice by se měly soustředit na péči o krk a dekolt. Masáže olejem nebo výživným krémem jim jen prospějí.

Jarní tip redakce: L'Oréal Paris Extraordinary Oil Nutri-Gold pleťový olej

býk

Blíženec

Přístup k péči: Blíženci jsou rtuťovité bytosti s tendencí k neustálé změně. Rády zkoušejí nové věci, kosmetiku nevyjímaje. Občas sice narazí, ale někdy objeví skutečně účinné a skvělé novinky.

Rada odbornice: Blíženkyně mají sklon k vysušování pleti. Dobře jim poslouží zvlhčující masky z ovoce (například banánu), ale také z tvarohu nebo droždí.

Jarní tip redakce: Neutrogena Hydro Boost Hydratační noční maska

blíženci

Rak

Přístup k péči: Milujete vše jemné, voňavé, naopak se vyhýbáte hrubým texturám a agresivním přípravkům. Dobře děláte, pleť potřebuje laskavé zacházení. Rakům vyhovují přípravky s výtažky z bílých květin, např. z lilie.

Rada odbornice: Račice jsou prostě citlivé, skvěle jim sedí okurkové masky a pro zklidnění pleti třeba heřmánkový odvar.

Jarní tip redakce: Ellie Čisticí slupovací okurková maska

rak

Lev

Přístup k péči: Nechávají se rády rozmazlovat a hýčkat, milují luxusní a drahou kosmetiku a noblesní prostředí kosmetických salonů. Všem ostatním znamením zvěrokruhu jdou příkladem v tom, aby nelitovala investice do sebe a své krásy.

Rada odbornice: Vyhýbejte se přímému slunci. I když jste sluneční znamení, slunění vám moc dobře nedělá. Používejte kosmetiku s obsahem kokosového či mandlového oleje.

Jarní tip redakce: Astrid Beauty Elixir Čisticí pleťový olej se zvláčňujícím komplexem vzácných olejů: pistáciovým, meruňkovým, olivovým a mandlovým.

lev

Panna

Přístup k péči: Pečlivé Panny mívají vše v pořádku, neustále si hlídají, aby jejich kosmetické přípravky nebyly prošlé, a důsledně kontrolují složení výrobků, než si je nanesou na tvář. Upřednostňují osvědčené a tradiční značky kosmetiky.

Rada odbornice: Vaše pleť odráží vaši duševní i fyzickou rovnováhu. Důležitá je strava, pleť rozmazlujte maskami z jablek a ovesných vloček.

Jarní tip redakce: Freeman Kaolinová pleťová maska jablečný ocet

panny

Váhy

Přístup k péči: Milovnice proslulých značek, ale také duše plná rozporů - takové jsou Váhy. Dokážou o sebe dbát s až puntičkářskou pečlivostí, ale pak přijdou chvíle, kdy se kosmetiky skoro nedotknou. Naštěstí ani takovéto výkyvy jejich nesporný půvab příliš neohrožují, ale nalezení jisté rovnováhy jim jen prospěje.

Rada odbornice: Pokožka Vah je citlivá a má sklon k alergiím, opatrné buďte na oční okolí. Vhodné jsou masky z jahod nebo broskví.

Jarní tip redakce: Garnier Skin Naturals Vyhlazující oční maska

váhy

Štír

Přístup k péči: Pověstné femme fatale zvěrokruhu o sebe pečují rády a svoji kosmetickou výbavu mají ve vzorném pořádku. Ví, že udržovaný zevnějšek jim bude ku prospěchu.

Rada odbornice: Štírky trochu trpí na různé kožní vyrážky, hlavně na nose a kolem rtů. Pleť ovšem nepotřebuje vysušit, ale naopak hydratovat. Důležitý je také dostatek vitaminů.

Jarní tip redakce: Garnier Skin Naturals Moisture + Freshness superhydratační čisticí textilní maska

štír

Střelec

Přístup k péči: Velmi aktivní Střelci nemívají na kosmetickou péči příliš času a trpělivosti. I proto jim vyhovují přípravky 2 (či víc) v 1. Oceňují také kosmetiku, která je osvěží a např. po ránu dodá energii do celého dne.

Rada odbornice: I u Střelkyň je pleť věrným zrcadlem organismu. Proto péče o pleť začíná u detoxu, doporučuje se také popíjení maliníku.

Jarní tip redakce: NIVEA Urban Skin Detox Mask 1minutová hydratační maska

střelec

Kozoroh

Přístup k péči: Konzervativní, neústupný, milující kvalitu – to je pravý Kozoroh. Pravidelná péče kvalitními produkty jim dodá sebevědomí, takže si konečně přiznají, že jsou opravdu půvabné.

Rada odbornice: Kozoroží kůže je spíš suchá a citlivá, je snadné ji podráždit. Dopřejte jí i přes den hydrataci minerální vodou a minimálně jednou týdně zvlhčující masku.

Jarní tip redakce: Dermacol 3D Hyaluron Therapy Intenzivní hydratační maska

kozoroh

Vodnář

Přístup k péči: Pro toto znamení je typická zvědavost a také zkoumavost. Stejně přistupují i ke kosmetické péči: s nadšením na sobě zkoušejí novinky a sledují, co s nimi udělají. Zajímají je nejnovější vědecké objevy, které se promítnou do kosmetických přípravků. Mívají přehled o vhodných a nevhodných složkách a rády se o svoje poznatky podělí s ostatními.

Rada odbornice: Na pleti Vodnářek se nejvíc podepisuje stres, jinak potřebuje spíš jen osvěžit a vitalizovat. Vhodné jsou třeba masky z mandarinek.

Jarní tip redakce: Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře

vodnář

Ryby

Přístup k péči: Ryby mají bohémský přístup k životu i k péči o svoji krásu. Mají rády kosmetiku, nepotřebují nic drahého, a když na to najdou ve svém nabitém diáři či mezi jednotlivými zasněními čas, s potěšením o sebe pečují.

Rada odbornice: Pleť Rybek je citlivá a má sklon k otokům. Kromě dostatečné hydratace skvěle pomůže obličejová masáž.

Jarní tip redakce: NIVEA Essentials Zklidňující denní krém pro citlivou pleť OF 15 pro 24hodinovou hydrataci

ryby

Zdroj foto: Shutterstock a redakce

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít