Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Velký horoskop lásky, zdraví a krásy na rok 2021

Velký horoskop lásky, zdraví a krásy na rok 2021

Velký horoskop lásky, zdraví a krásy na rok 2021

28. prosince 2020 od Eva Šarfová

28. prosince 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Nový rok přináší novou svěží energii, hluboký nádech a uvolnění. Jak na tom budou jednotlivá znamení zvěrokruhu, pokud jde o krásu, zdraví a vztahy? To se dozvíte na následujících řádcích.

Beran (21. březen – 20. duben)

Krása

Vaše přirozená krása jen pokvete ruku v ruce s radostným vnitřním nastavením. Ohnivá beraní energie bude mít tendenci projevovat se silněji a vy jí nebudete nijak bránit. Pozor však na přílišné tempo a zbytečný stres, které by se mohly neblaze projevit především na kvalitě vašich vlasů. Zaměřte se na jejich péči dřív, než se objeví problémy. 
 

Zdraví

Zdraví máte pevné, položené na dobrých základech. Zvýšenou pozornost ale věnujte svému zažívání. Přemýšlejte o tom, co položíte na talíř, a soustřeďte se na zdravé recepty. Rok 2021 vám může nadělit častější pálení žáhy, alergii na mléko, nepříjemné pocity plnosti či nadýmání. Choďte pravidelně na čerstvý vzduch a snažte se do svého programu zařadit svižnější procházky či běh.

Vztahy

Rok 2021 bude dynamický, což se může projevit i na vztazích s vašimi nejbližšími. Zejména v první polovině roku se o vás budou pokoušet nejrůznější nálady a vaše dlouhodobá předsevzetí mohou vzít rychle zasvé. Pozor na lákadla a svody, které vám tu a tam zkříží cestu. Mějte se na pozoru především sami před sebou!
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Vlasy vnímají Berani jako skutečnou korunu krásy a jsou na ně patřičně pyšní. Aby byly po celý rok v kondici, pomůže je vyživit Pantene Pro-V Intensive Repair 3in1 Šamponem, Balzámem a Maskou (koupit v e-shopu) – v jednom kroku myje, ošetřuje a usnadňuje jejich rozčesávání.

Býk (21. duben – 20. květen)

Krása

V nadcházejícím roce bude velmi záležet na tom, jak péči o sebe sama uchopíte. Důležitá bude komplexnost a vytrvalost. Býci, kterým je péče o tělo vlastní, svou přirozenou krásu jen zúročí. Naopak ti, kterým v tomto směru důslednost a zápal chybí, mohou zaznamenat zhoršení kvality pokožky a sklon k tvorbě celulitidy. Nezapomínejte na dostatečný příjem tekutin, pohyb a kvalitní, ve vašem případě ideálně přírodní kosmetiku.
 

Zdraví

Rok 2021 vám může lehce zamotat hlavu. Zejména na jaře se mohou objevit trochu nestandardní zdravotní potíže; ať už vás začnou pobolívat ramena, nebo trápit nespavost, nejlepším lékem bude cesta do vlastního nitra. Psychosomatika bude vaším zdravotním tématem střídavě v průběhu celého roku, nejsilněji kolem vašich narozenin. Zamyslete se nad tím, zda směřujete tam, kam skutečně směřovat chcete.

Vztahy

Nadcházející období ukáže, kde stojí za to zabojovat, a co už pro vás postrádá smysl. Některé vztahy dojdou do bodu, ze kterého už není, kam se dál posunout. U jiných lze díky dočasné krizi zaznamenat netušený potenciál a touhu pokračovat a neztratit se jeden druhému. V případě Býků lze očekávat partnerské bouře, které ukážou, jaká hloubka se v nich ukrývá.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Když Býky něco opravdu nebaví, málokdo je přemluví k akci. Ti línější, kteří mají sklony k ukládání tuku hlavně v oblasti hýždí a stehen, by měli pravidelně používat NIVEA Zpevňující gel proti celulitidě (koupit v e-shopu). Redukuje vnější projevy celulitidy a zpevní pokožku za 3 týdny. Rychle se vstřebá a okamžitě zanechá pokožku nabitou energií

Blíženci (21. květen – 21. červen)

Krása

Blížencům bude nový rok přát. Dodá jim potřebnou dávku sebedůvěry, podobně jako odvahu k výraznější změně. Možná už delší dobu cítíte potřebu vyzkoušet něco nového; správný čas nastal právě teď! Nový účes, jiná barva vlasů, neotřelý způsob líčení nebo třeba tetování či piercing… Přichází dynamická energie a touha po dobrodružství. Podlehněte jeho volání a nebojte se trochu experimentovat se svou vizáží.
 

Zdraví

Tempo, které po vás bude nový rok žádat, vám zpočátku bude vyhovovat. Jste činorodí, s všeobecným rozhledem a touhou po neustálé mentální stimulaci. Energie roku 2021 bude právě taková, vám vlastní a příjemná. Dejte však pozor na přeceňování sil; také vy si občas potřebujete odpočinout. Nebudete-li dostatečně naslouchat varovným signálům svého těla, mohou se ve druhé polovině roku dostavit značná únava a vyčerpání.

Vztahy

Rok 2021 může snadno rozproudit stojaté vody vašeho partnerského vztahu. Jeho aktivní energie vám nedá spát a nedovolí setrvat na místě. Prověří, jak jste skutečně na tom, a ukáže nový směr. Ať už se stávajícím partnerem, anebo s novou láskou, kterou v novém roce potkáte. Těšte se na změnu, oživení a transformaci v oblasti milostných vztahů.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Blíženci milují estetično a obdivují krásu ve všech podobách. Potrpí si i na svůj vlastní půvab, který podtrhne řasenka Dermacol Butterfly Wings. Ta dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem.

Rak (22. červen – 22. červenec)

Krása

Méně je někdy více, což většina žen ve znamení Raka dobře ví i ctí. Přirozenou krásu je hezké zdůraznit, ale nic se nemá přehánět. Energie roku 2021 vám dodá potřebný cit pro jemné líčení a nasměruje vás blíže k přírodě. Zvýšenou péči věnujte svým rtům a koutkům, budou mít sklon k prasklinám.
 

Zdraví

V nadcházejícím roce nejlépe posloužíte svému zdraví odlehčeným jídelníčkem bez zbytečných extrémů. Možná jste v minulosti zkoušeli dietu za dietou a na kontě máte i nějaké to kilo navíc. Ženská a pečující energie, která je vašemu znamení blízká, může podpořit přibírání na váze, nicméně drastická opatření nejsou namístě. Důležité jsou zdravá výživa a vnímání potřeby svého těla.

Vztahy

Rok 2021 bude mít tendenci vnést trochu chaosu i do pevných a stabilních vztahů. Nedovolte, aby se váš milostný život obrátil vzhůru nohama jen na základě domněnek a pomluv. Nedbejte na tlak okolí, protože tím nejpodstatnějším je váš pocit. Nebuďte zbytečně podezíraví a snažte se nejprve vidět to hezké.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Raci milují hebké, hladké a jemné textury, třeba peeling zrovna v oblibě nemají. Zato jim udělá dobře, když budou mít neustále po ruce Ellie Balzám na rty Fruit Coctail (koupit v e-shopu), který díky svému složení rty dlouhodobě hydratuje, zvláčňuje a udržuje je vyživené a hebké.

Lev (23. červenec – 22. srpen)

Krása

Lvice obvykle patří k ženám, které chtějí být vidět. Mívají sklon k extravaganci, což jim v roce 2021 půjde ještě o něco lépe. Nebojí se experimentů, jen to někdy může být na jejich okolí příliš. Důležité ale je, jak se ve své kůži cítíte vy, nikoli jak na ni nahlíží ostatní. Nezapomínejte na komplexní péči o sebe sama, speciálně se zaměřte na ruce a nehty, mohou mít sklon k vysušování.
 

Zdraví

Rok 2021 vám v oblasti zdraví velmi přeje. Pokud vás dosud trápily zdravotní obtíže, blýská se na lepší časy. Zejména druhá polovina roku přinese uvolnění a nastolí fyzickou i duševní harmonii. Jediné, nač je třeba upozornit, je úskalí zbytečného přepínání. Nejen prací živ je člověk a vaše srdce potřebuje čerpat i jinou energii.

Vztahy

V oblasti partnerských vztahů pozor, ať pro samou práci nezapomenete, že nějaký vztah máte. V okamžiku procitnutí by už mohlo být pozdě a některé „škody“ nevratné. Položte alespoň část své ohnivé energie na oltář milostného života a ukažte tu a tam svému partnerovi či partnerce, jak moc pro vás znamenají.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Lvi milují odpočinek a pohodu. Natava Bio Aromatherapy olejové koule do koupele se jim budou hodit ve chvíli, až se rozhodnou relaxovat ve vaně plné teplé vody. Jejich přírodní složení bude dokonale hýčkat pokožku.

Panna (23. srpen – 22. září)   

Krása

Nechte projevit svou osobnost a zbavte se nesmyslných předsudků. Noste to, v čem je vám pohodlně, nikoli to, co se podle někoho sluší. Zůstaňte sví a buďte věrni svému stylu. Rok 2021 vás bude pokoušet, abyste zahodili konvence. Nebojte se podlehnout a nechte vyniknout své osobitosti, ať už v módě, účesu nebo líčení.
 

Zdraví

Po drobných obtížích a sezónních nachlazeních počátkem roku se vaše zdraví ustálí a vy se budete cítit dobře. Občasné výpadky energie snadno „nahodíte“ zpět klidnou procházkou v lese či parku, případně kvalitním zeleným čajem nebo porcí vitaminů. Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin a pravidelnost ve stravování. Dobrou cestou ke zdraví je také detoxikace přírodní cestou

Vztahy

Rok 2021 přeje ve vašem případě setkávání a milostnému životu. Nefunkční partnerství vezmou rychle zasvé, a to někdy až překvapivým tempem. Naopak ta, která jsou stabilní a mají potenciál do budoucna, ještě posílí. Nezadané Panny mají šanci potkat spřízněnou duši, zejména v druhé polovině roku, ty zadané zase upevnit a prohloubit stávající vztah.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Panny o sebe rády pečují, takže nemají problém pustit se třeba do detoxikace těla. V takových chvílích se může hodit Teekanne Detox & Slim, bylinný čaj se zeleným čajem (koupit v e-shopu).

Váhy (23. září – 23. říjen)

Krása

Nechte si narůst vlasy, obarvěte je anebo třeba ostříhejte klidně úplně nakrátko. Nebojte se projevit svou osobitost a kreativitu, zbavte se zbytečné ostýchavosti. Uvolněná energie roku 2021 přeje netradičnosti a boří konvence. Vyhoupněte se na vlnu jeho energie a nechte se zavést tam, kde se budete cítit opravdu ve své kůži.
 

Zdraví

V roce 2021 si dejte pozor na sklon k poněkud rozkolísané psychice. Duševní zdraví je základem toho fyzického, na to dbejte a nenechte se zbytečně rozhodit. Najděte si čas pro sebe, pravidelně, byť i jen několik minut denně. Cvičte jógu, meditujte, poslouchejte oblíbenou hudbu. Najděte si zkrátka svůj vlastní lék a únik od starostí všedního dne.

Vztahy

Tento rok přeje setkávání a společenským událostem o poznání více než ten předchozí. Užívejte si své blízké, nezapomínejte na přátele. Nezadané Váhy mohou právě ve společnosti svých známých, případně na pracovní akci potkat zajímavý protějšek. Buďte odvážní, otevření a stůjte si za svými názory. Právě to je tím nejlepším afrodiziakem pro vašeho budoucího partnera.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Váhy umí skvěle využívat ženské zbraně, mezi které bezpochyby patří třeba výrazná rtěnka.  Skvělou volbou je hydratační rtěnka Gabriella Salvete Red's Lipstick, která by ženám –zrozenkyním Vah určitě letos chybět neměla.  

Štír (24. říjen – 22. listopad)

Krása

Štíři bývají silné osobnosti s nádechem tajemství. V druhých vzbuzují zájem i zvědavost. Často jim sluší výraznější líčení a tmavší barvy. Zachovejte si svůj styl, svědčí vám. Zvýšenou pozornost ovšem věnujte pokožce, zejména v letních měsících bude mít sklon k vysoušení a spálení od příliš prudkého slunce. Dostatečnou hydrataci zajistíte kvalitní kosmetikou a nezanedbáváním pitného režimu.
 

Zdraví

Také Štírům přinese rok 2021 pevné zdraví a vyřešení případných zdravotních potíží z předchozího období. Jediné, nač je potřeba dávat větší pozor, je zvýšené riziko úrazů. Buďte opatrní a zbytečně neriskujte. Sportujte s mírou a nepřeceňujte síly. Skvělé je pro vás plavání, dobře vám udělá i sauna a prospěje otužování.

Vztahy

Počátek roku 2021 s sebou přinese lehkou stagnaci v oblasti partnerských vztahů. Můžete mít pocit, že váš milostný život není to, co býval. Zkuste se zaměřit na to, co vám současný stav nabízí, nikoli na to, co – možná zdánlivě – pominulo. Podívejte se na své partnerství z jiného úhlu, „chyba“ není nikdy jen na jedné straně. Přemýšlejte, co můžete zlepšit a jak opět zažehnout milostnou jiskru.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Štíři mají sklony ke kráse a systematičnosti a nevynechají ani jediný krok v péči o své tělo. Stejně jako se starají o pleť obličeje, věnují pozornost i pokožce těla. Hodit se k tomu může Indulona Vyživující tělové mléko Vzácné oleje.

Střelec (23. listopad – 21. prosinec)

Krása

Nechte projevit svůj vnitřní oheň, dejte průchod vášni. Energie nadcházejícího roku vás bude směrovat k tomu, abyste byli co nejvíc autentičtí, a to nejen v mluveném projevu a chování. Podpořte svou osobnost i tím, jak se obléknete a upravíte. Nebojte se výraznějších barev, červené a oranžové tóny vám budou lichotit.
 

Zdraví

Rok 2021 od vás žádá pravidelnost i dodržování jistého řádu. Choďte spát ve stejnou dobu a ve stejnou dobu vstávejte, najděte si své rituály. Ať už to bude jednotná sestava cviků po ránu, šálek oblíbeného čaje nebo poslech „startovací“ písničky, pomůže vám to udržet mysl i tělo v dobré kondici. Buďte k sobě pozorní a hýčkejte se.

Vztahy

Ve vztazích se blýská na lepší časy. Tam, kde dnes cítíte prázdnotu, najdete v nadcházejícím roce hojnost. Spokojená partnerství se ještě upevní a nová mají šanci přijít. Úskalím ovšem mohou být vaše zbrklost a občasné sklony k trochu netaktnímu jednání. Mírněte své emoce, kultivujte vnitřní oheň a více naslouchejte.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Střelcům imponuje glamour a sexy styl. Potkáte je často s výrazně nalíčenými rty, které dobře doplní i Maybelline Precise Liner oční linky Matte Black (koupit v e-shopu). Díky nim lze zvýraznit pohled a vytvořit perfektní look.

Kozoroh (22. prosinec – 20. leden)

Krása

Krása sice vychází zevnitř, ale není na škodu občas jí trochu pomoci i zvenčí. Energie roku 2021 vás bude lákat vyzkoušet něco nového. Výraznější líčení, nápadnější oblečení, křiklavý lak na nehty anebo jiný parfém – to všechno vás může oslovit. Nebojte se podlehnout svůdné energii nadcházejícího období, uvolněte se a objevte nový způsob sebevyjádření.
 

Zdraví

Pozor si dejte na stará „zranění“, zdravotní témata, která už znáte a v minulosti jste je řešili. Nezapomínejte na řádný odpočinek a dostatečnou délku spánku. Nepřeceňujte své síly, také vaše energie má své limity. Nepřehánějte to s prací, ať koncem roku nemusíte řešit extrémní únavu či syndrom vyhoření. Kofein v litrech kávy vás už pak nezachrání.

Vztahy

Ve vztazích zavládne klid, možná až příliš veliký. Nezanedbávejte partnera a snažte se jej tu a tam překvapit. Romantická večeře při svíčkách, víkendový wellness pobyt nebo svůdné prádlo budou tím správným kořením zahánějícím nudu. Nezadaní Kozorozi mají šanci potkat novou lásku, jen je třeba zvolnit pracovní tempo a otevřít se světu.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Zrozencům znamení Kozoroha sluší přirozenost, ale rádi si dopřejí i trochu umírněné extravagance. Jejich perfektní vzhled podtrhne výrazný lak na nehty Rimmel London 60 Second Super Shine (koupit v e-shopu).

Vodnář (21. leden – 20. únor)

Krása

Energie vzduchu, která je Vodnářům nejblíže, předurčuje spíše povrchní zájem o líčení a kosmetiku. Přesto ženy i muži narození v tomto znamení oplývají přirozeným půvabem a fascinující lehkostí. Rok 2021 jejich přirozenost jen podpoří. K základní výbavě budou ženám Vodnářkám stačit jen BB krém, tužka na zvýraznění obočí a lesk na rty, více nebude třeba.
 

Zdraví

V roce 2021 bude třeba věnovat více času pohybovému aparátu. Nepodceňujte bolesti zad a kloubů a problémy řešte ještě před tím, než propuknou v celé své síle. Pozor dejte také na prochladnutí a důsledně dbejte na to, abyste měli krk a šíji v teple. Na větší zdravotní pohodu se pak můžete těšit později zjara a v létě, kdy bude v pořádku i vaše imunita.

Vztahy

Vodnáři mívají široký záběr, velký přehled a mnoho zájmů. Rok 2021 může být – i díky těmto vlastnostem – poněkud kritický v oblasti milostného života. Partner či partnerka budou mít tendenci domnívat se, že na ně tak trochu zapomínáte. Udržujte rodinnou pohodu a ukažte svým blízkým, jak moc jsou pro vás, i přes veškeré jiné zájmy, důležití.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Vodnářky rády experimentují a zkoušejí nové možnosti líčení. Vždy ale potřebují perfektní základ – tedy sjednocenou a projasněnou pleť. S tím si poradí Garnier Skin Naturals BB Cream Miracle Skim Perfector (koupit v e-shopu).

Ryby (21. únor – 20. březen)

Krása

Ryby bývají krásné bytosti s jemnou energií. Jejich nejčastějším estetickým doplňkem je hloubka pohledu, kterou lze díky šikovnému líčení ještě o něco zvýraznit. Rok 2021 přeje hře a dobrodružství, proto i vy můžete vyzkoušet o něco hravější styl. Usedlost vám nesluší a krom líčení spíše v chladnějších tónech se budete cítit dobře také v účesu a la „rebel“.
 

Zdraví

Po zdravotní stránce nehrozí Rybám žádné zásadní komplikace. Zvýšenou pozornost by měly věnovat snad jen svým očím. Šetřete je před vysokým kontrastem a nezdravými přechody ze tmy do prudkého světla. Omezte sezení u počítače na nutné minimum a častěji se dívejte do zeleně. Nezapomínejte mrkat a udržujte přirozenou vlhkost oční sliznice.

Vztahy

Nadcházející rok bude pro zrozence ve znamení Ryb z milostného hlediska poněkud náročnější. Důležité bude uvědomit si, co od partnerského vztahu očekáváte. Žijete-li v dlouhodobém svazku, zkuste si připomenout, co vás na vašem protějšku stále přitahuje a co je už nevratná minulost. Zůstaňte k sobě upřímní, hledejte cesty a způsoby. Nikoli ale za každou cenu.
 

Co se může v roce 2021 hodit:

Ryby neprahnou po drahých a značkových produktech, ocení ale ty kvalitní a prověřené. V jejich kosmetické výbavě by neměl chybět například NIVEA Care & Hold Lak na vlasy (koupit v e-shopu), který dodá vlasům oslnivý lesk a zdravý vzhled.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Lea Kotková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Lea Kotková
expertka na výklad karet a numerologii
"Nic není dobře nebo špatně, existují jen následky."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít