Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Úžasně voňavé vlasy po celý den? Je to možné!

Úžasně voňavé vlasy po celý den? Je to možné!

Úžasně voňavé vlasy po celý den? Je to možné!

27. května 2020 od Lucie Ulmanová

27. května 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Každá žena touží po pocitu voňavých vlasů po celý den. Ale jak na to? Jak zajistit, aby byly vlasy lesklé, zdravé a zároveň voňavé? Podlehněte kouzlu vlasových mlh!

Co je vlasová mlha

Pokud si ráda do vlasů stříkáte normální parfém, není to žádný prohřešek, ale časem může vaší hřívě uškodit. Klasické parfémy totiž nejsou určeny pro každodenní aplikaci do vlasů. Obsahují vyšší procento alkoholu, někdy až 70 %. Po delší době užívání tak můžete zjistit, že jsou vlasy vysušené, málo pružné a bez lesku. Proto raději sáhněte po vlasových mlhách. Jsou to speciální parfémy s nižším procentem alkoholu určené výhradně na vlasy.
Tip redakce:
Pokud i přes to budete používat parfém, můžete ho nanášet tak, že stříknete dávku rozprašovače do prostoru nad sebou a kapičky necháte dopadnout přímo na vlasy.
vlasová vůně

Vlasová mlha má několik cenných benefitů:

  • nevysušuje vlasy
  • nepoškozuje barvu
  • neslepuje vlasy
  • chrání konečky vlasů
  • nezatěžuje vlasy

Jak je nanášet?

Voňavé vlasy po celý den potěší vás i vaše okolí. Vlasová mlha se nanáší na suché vlasy, asi dvacet centimetrů od hlavy. Produktem provoňte vlasy ze všech stran. Vlasová mlha se z vlasů uvolňuje postupně a vydrží celý den. Dlouhotrvající vůni dodá vašim vlasům Toni&Guy Rozzařující vlasový parfém Fragrance and Shine (koupit v e-shopu), který dodá vlasům kromě vůně také třpytivý lesk, nebo Toni&Guy Rozjasňující vůně do vlasů (koupit v e-shopu), který vlasy provoní a zjemní.

Vlasy hydratujte

Jestliže chcete vlasy provonět parfémem či vlasovou mlhou, myslete také na jejich hydrataci. Ideálně pomocí parfémovaných olejů, které vlasy provoní, ale zároveň jim dodají hydrataci a bojují proti roztřepeným konečkům. Stačí tak rozetřít pár kapek oleje v dlaních a nanést po celé délce vlhkých vlasů. Při kombinaci s vlasovou mlhou můžete využít vlasové oleje, které nejsou parfémované. Vyzkoušejte například Gliss Kur Denní olejový elixír (koupit v e-shopu) nebo L'Oréal Paris Elseve Hedvábný olej na poškozené vlasy (koupit v e-shopu).
vůně vlasů

Pryč s poletujícími vlasy

Jestli vám elektrizují vlasy, například že jsou přesušené po vyfoukáním fénem nebo jen kvůli špatnému kartáči či hřebenu, vlasová mlha váš problém hravě vyřeší. Poletující vlasy umí zkrotit. Vlasová mlha obsahuje také speciální složky, které vlasy ochrání proti sluníčku a nechtěnému UV záření. A ještě jeden bonus navíc vlasové mlhy mají, pravidelným používáním docílíte nádherného lesku vlasů. Více lesku vlasům dodá například vlasová mlha s citrusovými a květinovými tóny Toni&Guy Vlasový parfém (koupit v e-shopu).

Sama v letních měsících uvidíte, že když si nastříkáte vlasovou mlhu do rozpuštěných vlasů, budou se za vámi všichni otáčet.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít