Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3x rozpustilé vlny pro kratší vlasy

3x rozpustilé vlny pro kratší vlasy

3x rozpustilé vlny pro kratší vlasy

26. května 2020 od Lucie Ulmanová

26. května 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Vlny na všech vlasech vypadají dokonale a správný ženský šmrnc dodají i krátkým vlasům. Buďte elegantní divou nebo rozpustilou rebelkou. Zkuste si s námi vyčarovat na krátkých vlasech tři typy účesů s vlnami.
Je mnoho způsobů, jak upravit krátké vlasy, a věřte, že je to vlastně snadnější než úprava dlouhých vlasů.

1. Plážové vlny pro délku k bradě 

Plážové vlny jsou stále na výslunní módních účesových trendů. Vyrobte si je na krátkých vlasech v délce k bradě a vytvořte si navíc šik pěšinku na stranu. Přirozeně působící vlny na nich budou vypadat velmi šarmantně. Plážové vlny na krátkých vlasech se hodí na rodinnou večeři nebo společenskou akci. Budete vypadat žensky a uvolněně. Krásně nadýchaný účes vytvoříte NIVEA Pěnovým tužidlem Volume Care (koupit v e-shopu).

Jak na to:

2. Efektní vlny pro vlasy odhalující krk 

Pokud nosíte střih, který odhaluje krk a uši, a horní část vlasů máte delší, i zde vykouzlíte efektní vlny. Natočte si pouze prameny, které sahají akorát tak za uši.

Jak na to:

  • Do vlasů si vetřete speciální sprej nebo krém, který je ochrání před náporem tepla. Na kratších vlasech je totiž poškození teplem víc vidět.
  • Vezměte si kulmu a rozdělte si sponkami horní prameny na tři části.
  • Začněte nejdříve natáčet boční prameny, ale opatrně, ať si nespálíte prsty. Pak prameny upravte prsty. Použijte stylingový přípravek určený na vlny, například sprej na zvýraznění vlnitých vlasů, a vlasy upravte tak, jak potřebujete.

3. Vlny po francouzsku 

Zkuste být trochu rebelkou. Účes typu učesaná-neučesaná je také velmi šarmantní. Pokud máte krátké vlasy s volnými prameny s délkou přes uši, zkuste si navlnit jen horní část vlasů.

Jak na to:

  • Do vlhkých vlasů naneste stylingový tvarující přípravek, a až budou vlasy suché, natáčejte prameny podle libosti, takzvaně cik cak.
  • Zafixujte pudrem nebo lakem na vlasy. Pro objem na všechny typy vlasů použijte Taft Pudr pro objem True Volume (koupit v e-shopu). Na rozdíl od laku na vlasy pudr kromě fixace dodá vlasům také objem a mat.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít