Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Tipy na nejlepší kosmetické dárky pro ženy

Tipy na nejlepší kosmetické dárky pro ženy

Tipy na nejlepší kosmetické dárky pro ženy

25. listopadu 2017 od Eva Suchomelová

25. listopadu 2017 1 minuta čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Okolo je tolik žen, které chcete podarovat něčím opravdu parádním - maminka, babička, kamarádka, kolegyně… Udělali jsme průzkum a máme pro vás tipy na nejlepší kosmetické dárky, jimiž je můžete překvapit a potěšit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Pro maminku: Z lásky darované

Jistě chcete pro maminku jen to nejlepší, aby viděla, jak moc ji milujete. Můžete si dovolit být ve výběru kosmetiky důvěrnější a vybrat třeba i pečující pleťovou kosmetiku. Pravděpodobně má maminka už zralou pleť, a potřebuje tedy něco výživného. Dopřejte jí třeba luxus v podobě kosmetiky s kaviárem. Pokud si maminka barví vlasy, mohla by ocenit dárkovou kazetu Elseve Color-Vive od značky L´Oréal Paris, která obsahuje pečující šampon a balzám pro barvené vlasy.

Elseve Color-Vive značky L´Oréal Paris


Pro babičku: Tradiční a praktické

Také vaše milovaná babička si zaslouží péči, i když vám opakuje, ať neutrácíte. S věkem se pokožka celého těla vysušuje, takže je potřeba ji dobře hydratovat a vyživovat. Babičky většinou dají na osvědčenou kvalitu, což by mohly splnit tradiční značky. Zkuste dárkový set Nivea Creme Care, obsahující výživný krém pro pleť a tělo a krémový sprchový gel, anebo vánoční kazetu Indulona Original, v níž babička najde intenzivně vyživující tělové mléko, intenzivně vyživující tělový krém a tradiční krém na ruce bez konzervačních látek.

Nivea Creme Care a Indulona Original


Pro kamarádku: Něco šik

Pro nejlepší kamarádku se bude dárek vybírat snadno – velmi dobře se znáte, víte, co která z vás ráda nosí, jaké vůně má ráda… Troufnete-li si sehnat jí vůni, inspirujte se nejkrásnějšími parfémy, které okouzlí svou vůní i designem. Inspirovat se lze i parfémy, za něž vděčíme celebritám. Poohlédněte se po dárkových kazetách, kde kromě vůně samotné je i další přípravek ve stejné parfemaci, například Katy Perry Indi nebo Beyoncé Heat Kissed.

Katy Perry Indi a Beyoncé Heat Kissed


Pro kolegyni: Praktická drobnost do kabelky

Kolegyně třeba není zároveň vaše kamarádka a nemáte s ní až takový důvěrný vztah. Přesto můžete svoji přízeň projevit nějakým drobnějším, milým a praktickým dárkem, vhodným do kabelky nebo kosmetické taštičky. Co třeba krásně barevné balzámy nebo krémy na ruce značky eos? Nebo třeba Rostlinnou vazelínu Cannabis od značky Bioné Cosmetics pro ošetření vysušených míst na pokožce? 

balzámy a krémy na ruce značky eos
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít