Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Krásné nehty ve znamení Vánoc. Zn.: Doma!

Krásné nehty ve znamení Vánoc. Zn.: Doma!

Krásné nehty ve znamení Vánoc. Zn.: Doma!

1. prosince 2020 od Tereza Špačková

1. prosince 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Tereza Špačková

Nebráníte se sezonním trendům a své nehty ráda zdobíte podle aktuálního období? Vánoce s sebou přináší klasické barvy a spoustu třpytu. Máme pro vás hned tři jednoduchá, nápaditá a elegantní řešení, která během svátků oceníte.
Zakládáte-li si na vzhledu svých rukou, kromě vyživené pokožky je vhodné pravidelně pečovat i o nehtová lůžka. Následující tipy, jak ozdobit své nehty v období Vánoc, v klidu zvládnete z pohodlí domova, ať už se o své nehty staráte sama, nebo se raději svěřujete do rukou odborníků.
 
Důležitým bodem je základ pod nail art, proto než začnete se samotným zdobením nehtů, použijte Dermacol Fast Dry podkladový lak na nehty (koupit v e-shopu), který pozitivně ovlivňuje výdrž barevných laků a funguje jako ochrana přírodního nehtu.

1. Trendy nehty v barvě oblohy

Barvou letošních Vánoc je tmavě modrá, připomínající noční oblohu. Sáhněte po stejném odstínu a vytvořte si manikúru v této trendy barvě.
barva oblohy trend vánoc 2020

Jak postupovat?

Tip redakce:
Během manikúry i práce na designech oceníte
Gabriella Salvete Pomerančové dřívko (koupit v e-shopu). „Tohoto univerzálního pomocníka použijete jednak na zatlačení nehtové kůžičky z lůžka, ale také při zdobení nehtů,“ doplňuje nehtová designérka Eliška Kubišová ze salonu Ellie.

2. Červená elegantní klasika

Červenou až vínovou barvou laku nepokazíte nic v žádném z ročních období. Patří však především k Vánocům, kdy se v kombinaci se zelenou a zlatou červená objevuje na ozdobách a dekoracích všeho druhu. Vezměte si z těchto tradičních vánočních barev to nejlepší a zkombinujte je.
vínová vánoční elegance

Jak postupovat?

  • Zvolte si oblíbený odstín červené, my doporučujeme tóny nesmrtelné „Oxblood“, které nabízí Gabriella Salvete Dlouhodržící lak na nehty 21 Burgundy (koupit v e-shopu), a naneste lak pečlivě na celé nehtové lůžko.
  • Poté přichází na řadu zdobení. Obyčejnou průhlednou lepicí pásku nalepte na nehet tak, aby zbyl od středu nehtu po jeho vnější okraj jakýsi trojúhelník.
  • Sáhněte po zlatém Flormar Glitter laku na nehty odstín č. 04 (koupit v e-shopu) a vybarvěte část nehtu, která není pokrytá lepicí páskou. Nechte důkladně uschnout. Poté pásku odstraňte a opakujte druhým směrem. Vznikne vám zdobení připomínající francouzskou manikúru, avšak s ostrým zakončením ve středu nehtu.
  • Nehty poté přelakujte bezbarvým lakem a dílo je hotovo!
Tip redakce
S laky je kvůli jejich rychlému schnutí nutno pracovat rychle. Mějte proto po ruce vždy připravený toaletní kapesníček a čisticí tyčinku do uší namočenou v 
Ameté Odlakovači na nehty Express (koupit v e-shopu). „Rychle tak opravíte případné drobné přesahy a očistíte kůžičku v okolí nehtového lůžka. Díky tomu bude výsledek vypadat precizně a profesionálně,“ radí nehtová designérka Eliška.

3. Vánoční abstrakce

Patříte-li mezi kreativní duše a jste odhodlaná si s vánoční manikúrou ještě více pohrát, inspirujte se následujícím nail artem a vyzkoušejte novou metodu nanášení laku na nehty se zajímavým výsledným efektem.
vánoční abstraktní manikúra

Jak postupovat?

  • Podklad pro tento typ manikúry zvolte černý s matným efektem, například Flormar lak na nehty MATTE M02 (koupit v e-shopu), a nehty jím celé nalakujte.
  • Pro ozdobení budete potřebovat kuchyňskou houbičku, kterou si nastříháte na menší kousky. Dále si připravte zlatý glitrový lak, který štětečkem nanesete na kus houbičky. Tou poté ťupnutím přenesete lak na nehet.
  • Jako další přichází na řadu světlý perleťový Gabriella Salvete Dlouhodržící lak na nehty 18 Silver Pearl (koupit v e-shopu), se kterým postup zopakujete. Barvy se budou smyslně překrývat.
  • Vytvořené umělecké dílo na svých nehtech nechte tentokrát bez finální vrstvy laku, a to kvůli matnému černému podkladu, jehož efekt by tak zanikl.
 

TIP: Vše potřebné pro domácí manikúru je možné objednat najednou on-line z pohodlí vašeho domova, a to na stránkách e-shopu Teta drogerie (pokračovat do e-shopu).

Připravil/a pro vás Tereza Špačková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít