Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Hrátky s laky na nehty: Zkuste design mechu nebo košile

Hrátky s laky na nehty: Zkuste design mechu nebo košile

Hrátky s laky na nehty: Zkuste design mechu nebo košile

25. října 2020 od Vanda Vízková

25. října 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Nenechte se zahanbit přírodou, která všechno kolem barví do dokonale trendových odstínů. Raději se inspirujte a zahalte do nich i své nehty. Podzimní trendy jsou jednoduché, ale efektní. Přesvědčte se a vyzkoušejte je sami!

Plaid nails neboli Nehty se vzorem košilové kostky

Sezónu místo klasických podzimních kabátů ovládly košilové kabáty a bundy, a to nejčastěji v typickém vzoru, který košile zdobí – plaid neboli kostky. Odstíny jsou v barevném spektru béžové, smetanové a šedivé. Nehty nalakujte barvami, které se vyskytují na vašem novém oblíbeném kabátě – od nejtmavší po nejsvětlejší anebo použijte pouze dva odstíny – jedním nalakujte všechny nehty a druhým pomocí tenkého štětečku nebo nálepky vytvořte vzor kostky. Vyzkoušejte třeba kombinaci Flormar Laků na nehty Matte č. M44 a M01.  

Sametový mech s dotekem zlata a bílé

Mechová zeleň je jednou z nejžádanějších barev tohoto podzimu. Na nehtech navíc v matné úpravě, která evokuje právě sametovou hebkost mechu. Díky luxusnímu vzhledu ji lze nosit na krátkých i dlouhých nehtech, aniž by to působilo lacině. Ale nezapomeňte, že v tmavých odstínech vyniknou jakákoli nedokonalost nehtů i okolní záděry, proto by vaše manikúra měla být perfektní. Na dlouhých nehtech s dalším zdobením šetřete, krátké můžete doladit grafickými ornamenty v bílé nebo zlaté barvě. Nebo v obou. Sáhněte po Gabriella Salvete Dlouhodržícím laku na nehty 7 Sacramento (koupit v e-shopu) a Essence Nálepkách na nehty Go For Gold.

Barvy podzimu

Mechová zeleň se objevuje i v dalším podzimním trendu – v kombinaci se sezónními barvami, jako jsou hořčicová žlutá, pařížská modř a karmínová červeň (zkuste úžasný L’Oréal Paris Lak na nehty Color Riche Le Vernis 554 Carmin Parisien). Každý nehet nalakujte jiným odstínem a na závěr přetřete matným top coatem. Další zdobení už není potřeba, tento trend je výrazný sám o sobě. 

Tip redakce:
Každý lak na nehty získá nádherný matný finiš díky
Flormar Top coatu Mattifying Touch (koupit v e-shopu).

TIP: Další laky, odlakovače a pomůcky pro dokonalou manikúru koupíte na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Nude růžová se zlatou a šedou

Nude odstíny se drží na výsluní, a to jak v líčení, tak i na nehtech. Jsou jako džíny – hodí se ke všemu a jsou stylové ve všech situacích. Nude růžová sluší krátkým i dlouhým nehtům, přírodním i gelovým nehtům, je krásná v lesku i v matu, sama o sobě nebo doplněná opulentním zdobením. Zkuste Flormar Lak na nehty 45 (koupit v e-shopu) zkombinovat se zlatem a šedí. Nalijte trochu laku na nehty na nesavý podklad a houbičkou nebo štětcem, které do něj namočíte, na nehtech vytvořte nepravidelné šmouhy.

Tip redakce:
Pokud budete chtít tyto trendy prostřídat všechny, usnadní vám to
Ameté Odlakovač na nehty Express (koupit v e-shopu), kterým odstraníte lak z nehtů opravdu snadno.

Podzimní pastely

Nemyslete si, že pastelové odstíny patří jen k létu. I na podzim vypadají skvěle – stačí jen vybrat správné barvy. Třeba kombinaci pastelové pomněnkově modré, meruňkově nude a metalické růžové zlaté. Že jsou právě tyto barvy in, potvrzují i výrobci laků na nehty, kteří tyto odstíny zařadili mezi podzimní novinky. Jsou jimi například Rimmel London Lak na nehty 60 seconds Super Shine 401 Nude Nostalgia a Rimmel London Lak na nehty Supergel 052 Blue Babe. Kromě aktuálně módních odstínů vynikají také výrazným gelovým leskem a vysokou odolností.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít