Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na říjen: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na říjen: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na říjen: Jak být krásná a zdravá

20. září 2020 od Eva Šarfová

20. září 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Říjen přímo vybízí k tomu zabydlet se zase v teple domova a dopřát si trochu klidu a péče a rozmazlování sebe sama. Co přinese radost a prospěje právě vám?

Motto věštírny: „Zázraky mají krásnou vlastnost. Stávají se. Tak na ně věř.“

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Prožíváte aktivní období a máte energie na rozdávání. Nebojte se dát to najevo celému světu třeba výraznou červenou rtěnkou nebo lakem na nehty. Sáhněte po zemitých podzimních barvách. Chraňte si ledviny a močové cesty, vsaďte na doplňky stravy s brusinkami.
 

Vaše afirmace:

Vytvářím si život, který bych rád prožíval.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Skoncujte se starými zlozvyky a v péči o pleť buďte důslednější. Zaměřte se nejen na pravidelné čištění, ale občas dopřejte pokožce i hloubkový peeling, například Himalaya Herbals Čistící peeling z Nimba (koupit v e-shopu). Nepodceňujte bolesti hlavy a únavu, více odpočívejte.
 

Vaše afirmace:

Pracovat s Universem je podstatně snazší než usilovat o vše osamocený.

Blíženci (21. 4. – 20. 5.)

Neseďte doma a užívejte si krásy podzimní přírody. Čerstvý vzduch prospěje mimo jiné i vaší pleti, která si zaslouží projasnit. Zaměřte se na zdravý životní styl a posilování své imunity. Vitamin C můžete doplnit i pomocí doplňku stravy Vitar Vitamin C 24 šumivé tablety (koupit v e-shopu).
    

Vaše afirmace:

Pravé štěstí se rodí vždy v nitru.  

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Je na čase oživit účes, což se vám povede zkrácením vlasů. Nebojte se mikáda, které si můžete obarvit ve stylu balayage. Pokud jde o zdraví, zkontrolujte si, kdy jste byli naposled na preventivní prohlídce u zubaře, důležitá je i dentální hygiena
 

Vaše afirmace:

Moje myšlenky jsou jako neviditelné magnety. Přitahují vše, co se jim podobá.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V kosmetické taštičce by neměl chybět balzám na rty, který je ochrání před chladem a větrem. Pořídit si můžete i tónovaný balzám, jenž k péči přidá i barevný odstín, například Astrid Tónovací balzám na rty perleťový lesk (koupit v e-shopu). Dejte si pozor na příjem tuků a sacharidů, ať vás nezaskočí kila navíc a nemusíte řešit hubnutí ještě před Vánoci.     
  

Vaše afirmace:

Jsem jedinečná a krásná a každý den se stále více přibližuji k tomu, abych se měla ráda. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Lehký BB krém nahraďte make-upem, který pleť barevně sjednotí a zakryje nedostatky.  Vyzkoušejte Maybelline New York Hydratační make-up Affinitone 09 Opal Rose (koupit v e-shopu).  Potrápit vás může PMS, proto se snažte několik dní před menstruací zvýšit přísun vitaminů skupiny B, železa, zinku, hořčíku a vápníku.
 

Vaše afirmace:

Skutečnost vzniká hluboko v mém nitru a teprve potom se projevuje navenek.

TIP: Širokou nabídku nejlepších make-upů a dekorativní kosmetiky najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Odhoďte podzimní splíny a udělejte si radost, ať už to bude novým krémem, lakem na nehty nebo voňavým sprchovým gelem. Kosmetické maličkosti potěší každou z nás. Udělejte si také inventuru v domácí lékárničce a pořiďte si do ní bylinky proti kašli a nachlazení. Třeba v podobě voňavých sypaných čajů. Chybět by vám neměl ani zelený čaj.    
 

Vaše afirmace:

Energie vždy následuje naši pozornost. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

K podzimu patří krásné vůně ovoce a koření, tak nějakou pořiďte pro sebe i svého partnera. Útulnou atmosféru vám pak doma vykouzlí vonné svíčky. Zkuste více odpočívat, před koncem roku potřebujete načerpat novou energii. Dopřejte si masáže a rozmazlující péči tělových olejů. Vyzkoušejte například Floré Bylinný masážní olej levandule (koupit v e-shopu).
     
 

Vaše afirmace:

Já jsem tvořivá síla svého života.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Milujete výrazné líčení, a to si v nadcházející sezoně můžete užít dosyta. Neměly by vám chybět zahušťující řasenka a oční linky. Nebojte se pořídit si vedle černé i odstíny modré nebo zelené. Před bolestmi zad vás ochrání pravidelné cvičení, vyzkoušejte pilates nebo jógu. Dbejte na správné sezení u počítače. 
 

Vaše afirmace:

Všechno je energie. Síla myšlenek je ryzí energie.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Poslední práce na zahrádce si žádají ochranu pokožky rukou. Používejte rukavice a hydratační krémy. Poslouchejte svoje tělo a nesnažte se ignorovat bolesti. Pokud vás zdravotní problém trápí delší dobu, nespoléhejte se na bylinky a raději vyhledejte lékaře.    
 

Vaše afirmace:

Důvěřuji proudu života.

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Pořiďte si výživné pečující produkty pro své vlasy a dopřejte jim jednou týdně masku. Skvělá je například Pantene Pro-V Keratinová vlasová maska Intensive Repair  (koupit v e-shopu). Připravíte je tak na nadcházející zimu. Snažte se nepřepínat a choďte včas spát. Dostatečný odpočinek vám prospěje po fyzické i psychické stránce.
 

Vaše afirmace:

Každé přání už v sobě obsahuje své splnění.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Stres posledních dnů se na vaší pleti projevuje v podobě pupínků. Zamaskujete je kvalitním korektorem. Ještě lepší je jim ale předcházet, zamyslete se proto nad svým životním stylem, omezte také příjem cukrů. Ty jsou často příčinou akné, které může vznikat i v dospělosti.   
 

Vaše afirmace:

Všeho je hojnost, ale rozdělování je pouze podle poptávky.  

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Milena Špačková 11.listopadu 2020
Horoskopy čtu (jen někdy!) jen proto, abych se dobře pobavila těmi univerzálními radami, na něž není třeba karet :-). Tady Beranům karty kvalifikovaně radí, že si máme chránit ledviny a močové cesty - na to bych fakt sama nepřišla :-). Mělo by se to ale pro úplnost přidat ke každému znamení :-). Jinak - s doporučovanou "výraznou červenou rtěnkou" pro Berany bych speciálně já vypadala jak halloweenská příšera. Ale má to být "hodnotná" rada vyčtená z karet, takže bych na ni měla dát... Radši ne, nechci děsit okolí :-D. Jak být zdravá - to si můžu přečíst všude i bez věštby z karet. Jak být krásná - troufám si říct, že to se sebou a s make-upem docela umím, ale jsou to hlavně zkušenosti, rozhodně mi neradili věštci z karet. A závěr pro Berany: "Vytvářím si život, který bych rád prožíval" - genialitu této hluboké myšlenky nic nepředčí... :-)) Myslím, že klub skeptiků Sysifos už mnoha věštcům zaslouženě udělil cenu Bludného balvanu :-D.

Expert z článku

Jana Rubešová
Kartářka
"Mé životní poslání je pomáhat lidem."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít