Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 kroků pro štíhlá stehna: Letos to do kraťasů zvládnete

5 kroků pro štíhlá stehna: Letos to do kraťasů zvládnete

5 kroků pro štíhlá stehna: Letos to do kraťasů zvládnete

18. dubna 2021 od Vanda Vízková

18. dubna 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Celulitida zezadu i zepředu, nadbytečné tukové polštáře, ochablá pokožka – je toto popis vašich stehen a zároveň důvod, proč se i letos netěšíte na sezónu kraťasů a plavek? Nebudeme vám slibovat zázraky, ale pokud vyzkoušíte naše tipy pro hubenější a hladší stehna, uvidíte, že se mohou stát!

1. Studená sprcha

Svou očistu pokaždé zakončete tím, že nohy (nebo alespoň stehna) osprchujete ledovou vodou. Aby se tělo z ochlazení následně zahřálo, musí vynaložit větší energii – a tu bere z tuků, dochází tedy k jejich většímu spalování. Kromě toho také střídání teplé a studené vody pokožku prokrvuje a zpevňuje. Tento efekt při sprchování ještě podpoříte masáží stehen Q-Clean Sprchovou žínkou body (koupit v e-shopu), masážní rukavicí nebo jinou masážní pomůckou.

2. Mažte a masírujte

A v masáži stehen pokračujte i po sprše – na pomoc si vezměte Dermacol Zpevňující a vypínací tělový balzám Fitness my body. Tento balzám redukuje uložený tuk a zpevňuje ochablé partie těla. Pokud je vaším větším problémem na stehnech celulitida, vyzkoušejte na pomerančovou kůži zaměřenou Dermacol Péči proti celulitidě a striím Love my body. Stimuluje tvorbu kolagenu, elastinu, a tím omezuje projevy celulitidy. Oběma přípravky stehna masírujte od kolen nahoru – tímto směrem v těle proudí i lymfa – a podpoříte tak vyloučení tuků a toxinů ze stehen pryč. Na prokrvení a zpevnění pokožky můžete pracovat i kdykoliv během dne. Problémová místa třeba večer u televize poštípávejte a masírujte. Pozor, také vždy zezdola nahoru!

3. Efektivní opálení

Tento kosmetický tip je spíše optickou záležitostí, ale funguje bezvadně. Tmavší pokožka vždy působí pevnějším a štíhlejším dojmem než ta tvarohovitě světlá. Abyste se mohla opálit, musíte se ale odhalit. Abyste se ale nestyděla odhalit, chcete být už opálená. Tento zdánlivě neřešitelný kosmetický rébus vyřeší a opticky štíhlejší stehna vám zajistí NIVEA Q10 Zpevňující tónovací tělové mléko (koupit v e-shopu).

4. Doplnění jídelníčku

Pokud chcete mít štíhlejší stehna bez celulitidy, měl by se váš jídelníček následujících pár týdnů obejít bez cukru, bílého pečiva, kávy, nadbytečné soli, konzervantů a sladkých sycených nápojů. Kromě tukových zásob zhoršují tyto potraviny i vzhled a stav pokožky. Co ho naopak dokáže zlepšit? Třeba zázračný Allnature Kolagen Original Premium (koupit v e-shopu). Pokožce vrací pevnost a pružnost, a to i v hlubokých vrstvách, takže je pak pevnější a hladší – a to i na stehnech. Kromě toho pijte hodně vody a můžete přidat i detoxikační čaj, třeba Teekanne Bylinný čaj se zeleným čajem Detox & Slim (koupit v e-shopu), který pomáhá zadržovat v těle vodu a brání hromadění tuku.

5. Snadné a účinné cviky

Už dávno nejsou v módě stehna hubená, ale pevná. Nepotřebujete tedy cviky na hubnutí, ale cviky na zpevnění. Nejefektivnějším cvikem je starý dobrý dřep. Stejně skvěle vaše stehna zformuje i roznožování, při kterém budete překonávat odpor posilovací gumy, a stejný cvik prováděný na opačnou stranu, který vám zpevní vnitřní stranu stehen. Nejen posilování je ale pro zpevnění a zeštíhlení stehen účinné. Vyzkoušejte i jógové protažení nebo zařaďte cvičební prvky z pilates, které svaly také zpevňují, ale zároveň je protahují. Cviky střídejte a pokud vás nepřemůže lenost, výsledky budou viditelné velmi brzy!

TIP: Další vhodné doplňky stravy pro zeštíhlení, detoxikaci těla i zlepšení stavu pokožky najdete v prodejnách Teta drogerie i na e-shopu (pokračovat na e-shop).

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít