Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 4 nehtové trendy, které musíte zkusit ještě toto léto!

4 nehtové trendy, které musíte zkusit ještě toto léto!

4 nehtové trendy, které musíte zkusit ještě toto léto!

10. srpna 2018 od Helena Hladíková

10. srpna 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Přemýšlíte, jak si na léto zkrášlit svoje nehty? Máme pro vás čtyři tipy, díky nimž v davu rozhodně nezapadnete. Jak na ně, to vám poradí manikérka a nehtová designérka Veronika Peroutová.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Ať už zvolíte jakýkoli nail art, vždy je důležité svoje nehty nejprve pořádně připravit, a to pomocí pečlivé manikúry. Nezapomínejte ani na správný postup nanášení laku, jedině tak docílíte co nejdelší výdrže krásně nazdobených nehtů. A co je tedy letos v létě in?


1. Modrobílé vlnkování

modrobílá manikúraChystáte se k moři nebo prostě jen milujete modrou? Tak rozhodně vyzkoušejte vlnky v tónech modré a bílé barvy, které z vás učiní hotovou mořskou vílu. „Nejdříve naneste na nehty bílý podkladový lak a nechte ho dobře zaschnout. Pak si připravte několik modrých laků v odstínech od nejsvětlejší po nejtmavší a nehtové samolepky v podobě bílých vlnek. Jakmile bude lak suchý, nalepte vlnky a mezery mezi nimi postupně opatrně vyplňte modrými laky. Ozdobte takto jeden nebo dva nehty na každé ruce, ostatní nalakujte jen modře. Vlnkování tak krásně vynikne,“ radí odbornice.

Tip redakce:
Při nanášení modrého laku si zakryjte samolepky ochrannou páskou na nehty. Na okolí nehtu můžete použít speciální slupovací lak, který zabrání nechtěným tahům.

 

2. Pastelové mámení

barevnáJemné pastelové tóny jsou pro léto jako stvořené, tak se jimi nechte inspirovat i vy. Zvolit můžete jen jednu barvu, anebo klidně pro každý nehet jinou. „Pořiďte si laky v několika pastelových barvách. Naneste base coat a poté pastelový lak na celou plochu nehtu. Nechte dobře zaschnout. Tenkým štětečkem pak vytvořte bílé obrysy,“ vysvětluje expertka.  
 

3. Puntíkovaná krása

francouzská s tečkamiRoztomilé puntíky se nosí nejen na šatech, ale také na nehtech a i tam vypadají báječně. Jak postupovat? „Po přípravě nehtů na lakování naneste fialový a růžový lak po celé ploše nehtu. Nechte zaschnout a pak se pusťte do francouzské manikúry, k níž budete potřebovat šablony na oddělení špiček nehtů a bílý lak. Opět raději počkejte, než bílé špičky zaschnou, a teprve poté namalujte puntíky, vždy ob jeden prst, nebo jak se vám to bude nejvíce líbit,“ říká odbornice. 
 

4. Duhová víla

duhovéKdy jindy než v létě si užít pestrých barev? Pokud vám nevadí být středem pozornosti, nehty v barvách duhy jsou pro vás přesně to pravé. „K tomuto typu manikúry budete potřebovat několik barevných laků, ideálně se třpytkami, které manikúru pozvednou ještě o úroveň výše. Nanášejte postupně šikmé proužky, pěkně po jednom, aby se laky neslily, ale zároveň nedělejte mezery, aby se barvy pěkně prolínaly,“ radí expertka.
 
Tip redakce:
Barevnou kombinaci si vyzkoušejte nejprve nanečisto. Je to snazší než pak zdlouhavě odstraňovat nepovedené tahy. Na kousek bílého papíru naneste vedle sebe barevné proužky v různých variantách, vyberte si tu, která se vám líbí nejvíce, a podle ní nehty nalakujte.  


Tak co, už máte vybráno? :-)
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Veronika Peroutová
Nehtová designérka
267
"Upravené nehty jsou vizitkou každého z nás."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít