Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 3 tipy, díky kterým vás sex bude zase bavit

3 tipy, díky kterým vás sex bude zase bavit

3 tipy, díky kterým vás sex bude zase bavit

3. února 2023 od Marta Pušová

3. února 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Marta Pušová

Milování s sebou často přináší jistou nervozitu, která může intimní chvilky s partnerem pokazit, pokud se jí poddáte. Jste-li ale připravená, část starostí vám odpadne a vy se můžete snadněji oddat milostným hrátkám. Jaké kroky vám v tom mohou pomoct?

1. Dopřejte si romantickou koupel

Během milostných hrátek je jedním z nejdůležitějších faktorů čistota a také vůně. Chcete-li mít jistotu, že si s partnerem budete vonět navzájem, připravte vám společnou koupel ve vaně. Nejenže tak docílíte dostatečné hygieny, ale navíc se obohatíte o příjemnou romantickou chvilku. Vsaďte na vůně, které podporují touhu a libido, jako je třeba ylang-ylang, a bez pěny se to rozhodně neobejde. Zkuste například Ameté Pěnu do koupele Ylang Ylang (koupit v e-shopu) nebo Dove Indulging Cream Jemnou krémovou pěnu do koupele (koupit v e-shopu).
Intenzitu romantiky navíc můžete zvýšit tím, že v koupelně zapálíte pár svíček. V zimním období se nejlépe hodí Sandalwood Vonná svíčka (koupit v e-shopu), Glade Maxi I Love You Parfémovaná svíčka (koupit v e-shopu) nebo The Greatest Candle Vonná svíčka hřebíček, skořice (koupit v e-shopu).

2. Nezapomeňte na dokonale hladké partie

Mnoho žen dbá také na to, aby ve chvíli, kdy je čekají intimní chvíle, byly dokonale oholené a hladké. Zbavování se chloupků na nohou či v podpaží pravděpodobně žádnou erotiku neukrývá, co ale takové holení klínu? Zkuste se zamyslet nad tím, jestli tuto činnost v rámci předehry nepřenechat partnerovi, kterého taková činnost může dokonale vzrušit. Jako výbavu mu do rukou dejte holicí strojek Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze Holicí strojky (koupit v e-shopu) a Satin Care Sensitive Aloe Vera Glide Gel na holení (koupit v e-shopu) a sledujte, jak si s úkolem poradí.

3. Zkuste erotickou masáž

Dokonale uvolnit a rozproudit touhu v celém těle dokáže vzájemná masáž. Aby byla co nejpříjemnější, nezapomeňte použít masážní oleje. Vybírat můžete třeba podle oblíbených vůní, skvěle se pro tuto příležitost hodí například Floré Bylinný masážní olej rakytník & arganový olej (koupit v e-shopu), jehož vůně vás dostane do správné nálady. Chcete-li ale mít jistotu, že se dopracujete k tomu správnému vzrušení, použijte Saloos Tělový a masážní olej Erotika (koupit v e-shopu). Opatrná buďte také při samotné masáži. Pamatujte na to, že by měla být spíše hladivá a příjemná, ne bolestivá a intenzivní. Chcete přece svého partnera správně naladit, ne ho zničit! Samozřejmě myslete i na to, aby vám vaši masážní laskavost oplatil, a navzájem se nevyhýbejte žádným částem vašich nahých těl.
Tip redakce:
Nepodceňujte přípravu

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Marta Pušová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít