Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Technické vychytávky na doma pro krásnější pleť

Technické vychytávky na doma pro krásnější pleť

Technické vychytávky na doma pro krásnější pleť

29. března 2018 od Eva Suchomelová

29. března 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Domácí facelift obličeje, iontoforézní infuze, EMS… Víte, co to je? Nejmodernější technické vychytávky pronikly už i do oblasti domácí péče o pleť. Dokážou zajímavé věci, takže je na čase se s nimi seznámit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Možná už jste se u své kosmetičky setkali s ultrazvukovou špachtlí na čištění pleti. Dokáže hloubkově vyčistit pleť, ale vzhledem k jejím širokým možnostem použití je určena pro salony, kde s ní pracují jen proškolení zaměstnanci. Ale nebojte, i doma můžete výrazně zapracovat na své pleti s nejmodernějšími přístroji, s nimiž lze zároveň používat i běžně dostupnou kosmetiku. Seznámili jsme se s nimi na podzimním veletrhu Interbeauty Prague 2017, kde jsme měli možnost se také vyptat na podrobnosti ohledně jejich použití.


Čištění s bonusem

Bojujete-li se zanesenými póry, na něž běžná rutina čištění nepomáhá, rozhodně sáhněte po čisticím kartáčku na pleť. Vedle mechanických najdete i velký výběr elektrických, a to jak rotačních, tak i vibračních.

Novinkou, která dokáže pleť nejen bezbolestně a účinně hloubkově vyčistit, ale také pleť hydratovat, osvěžit a omladit, je Deep Pore Cleanser. Kombinuje účinky galvanického proudu, iontoforézní infuze a elektrické stimulace svalů (EMS). Nejprve s ním pleť vyčistíte spolu s gelovým čisticím přípravkem - přístroj krouživými pohyby po pleti nanese rovnoměrně čisticí gel a napomáhá uvolnit nečistoty z pórů. Pak pleť dalším programem za pomoci pleťového peelingu a krouživými pohyby hlavice připravíte na aplikaci účinného séra. Následně nanesete a „zažehlíte“ do pleti sérum nebo hydratační gel – v tuto chvíli přístroj provádí pohyby proti působení zemské přitažlivosti, tzv. antigravitační pohyby, jimiž zároveň působí na omlazení pleti a proti ochabujícím konturám obličeje.

Deep Pore CleanserNesmí se používat přípravky na bázi oleje, jinak lze sáhnout po jakémkoli přípravku z výše uvedených typů pleťové kosmetiky. Na čištění pleti můžete použít například Garnier Pure Čisticí ozdravující gel proti nedokonalostem pleti nebo Jemný odličovací čisticí gel Wash off od značky Nivea, který zbaví pleť nečistot a díky extraktu z magnolie zabraňuje zanícení pleti a vzniku pupínků nebo černých teček. Pleť připravíte pomocí Hloubkově čisticího gelu Nivea Clean Deeper, který účinkuje jako šetrný, ale efektivní peeling. Nebo sáhněte po pleťovém peelingu proti lesknutí pleti a zaneseným pórům Visibly Clear Pore & Shine od značky Neutrogena.


Na oči teplo i chlad

Jiným výkřikem techniky, který dostane do kondice vaše oční okolí, je přístroj Eye Refresh. Kromě mechanického zapracování přípravku využívá také působení tepla a chladu. Má dvě strany: v první fázi vklepáváte krém či gel hřejivou stranou, takže se póry otevřou a přípravek se lépe do pleti zapracuje. Následně se použije druhá, chladivá strana, která póry uzavře. Tuto druhou stranu lze používat i samostatně proti otokům pod očima, a to bez přípravku i s ním.

Přístrojem lze zapracovat buď sérum na oční okolí, které je k přístroji přibaleno, anebo jakýkoli krém či gel na oční okolí. Např. Ziaja Kozí mléko oční krém pro suchou pleť nebo protivráskový oční krém Revitalift Laser X3 od L´Oréal Paris s účinným kofeinem.
Eye Refresh

Za minutu mladší? Proč ne?

Moderní technika slibuje i zpevnění a omlazení pleti pomocí masáží, nahrazujících obličejovou gymnastiku. Místo namáhavého cvičení použijete některý z přístrojů s označením Face Lift a za minutu by měla být pleť viditelně mladší. Využívají k tomu pokročilou technologii EMS (elektrická stimulace svalů) – impulsy nahradí cvičení , jemně zpevňují a tonizují svalstvo obličeje a osvěžují pokožku. Zároveň pomocí iontoforézní infuze „zažehluje“ přístroj účinné látky z gelových anti-age přípravků (např. kolagen či retinol) hluboko do kůže, aby vyhladily vrásky a zpevnily pleť.

Face LiftOpět lze spolu s přístrojem použít buď přiložené produkty ve formě náplastí s účinnou látkou, nebo aplikovat jakýkoli gelový přípravek se zpevňujícími složkami. Pro zvýšení účinku je možné využít obzvlášť efektivní Protivráskové sérum Revitalift Laser X3 od L´Oréal Paris, případně Nivea Perlové sérum proti vráskám Q10 plus s vysokým obsahem koenzymu Q10 a kyseliny hyaluronové.
 

Zdroj foto: Shutterstock a archiv Rio Beauty

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít