Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej NOVINKY v Tetě: Perfektně nalíčená a bez vrásek!

NOVINKY v Tetě: Perfektně nalíčená a bez vrásek!

NOVINKY v Tetě: Perfektně nalíčená a bez vrásek!

23. října 2019 od Eva Suchomelová

23. října 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Snadné líčení v barvách podzimu? Perfektně sedící make-up? Mladistvá pleť bez vrásek? S podzimními novinkami z Teta drogerie to bude velmi jednoduché! Které to jsou?

Nový rozměr líčení

Stínování očí bývá pro některé ženy záludností. Při zvolení těch pravých očních stínů si ale práci můžete ulehčit. L’Oréal Paris Oční stíny Color Queen vám umožní vystínovat víčka podle vašich představ a dodají každému líčení nový rozměr. Jejich výhodou je, že se snadno nanáší, při aplikaci nepráší, pigmentace je velmi intenzivní a hodí se pro denní i večerní líčení. Stíny můžete nanést štětečkem, pěnovým aplikátorem, nebo i jednoduše bříšky prstů. Seženete je hned v několika odstínech, které se skvěle hodí právě na podzim.

Svěží vzhled bez kazu

Potřebujete zakrýt některé nedokonalosti své pleti, ale nechcete mít na obličeji z make-upu „masku“? Použijte dlouhotrvající L’Oréal Paris 24hodinový make-up Infallible 24H Fresh Wear (koupit v e-shopu). Díky unikátní technologii na bázi molekul kyslíku make-up poskytuje dostatečné zamaskování nejrůznějších nedokonalostí (pupínky, pigmentové skvrny, začervání, známky únavy), pleť není zatížená a na pleti ho téměř necítíte.

Rty k zulíbání

Hydratované rty? Neodolatelné rty? Můžete mít obojí, a to díky hravé Maybelline Rtěnce Color Sensational Made For All v různých odstínech. Její aplikace je jednoduchá, ale přitom dlouho vydrží a rty vůbec nevysušuje. Na rtech pak zanechává výraznou barvu, která nebledne.

Opálená i na podzim

Úbytek slunečních paprsků nemusí nutně znamenat ztrátu opáleného vzhledu. Ten vám hravě dodá Maybelline Bronzer a konturovací pudr City Bronzer, který přirozeně zvýrazní vaše rysy a opticky dodá opálený vzhled. Má jemnou kakaovou vůni, protože obsahuje kakaové máslo. Právě díky němu se snadno roztírá. Nanášejte štětcem nebo houbičkou na celou tvář nebo jen jemně zvýrazněte kontury pod lícními kostmi a na okrajích tváře.

 

Pomáda nemusí být jen na rty

Pro profesionálně upravené obočí nemusíte už do salonu. Stačí zajít do drogerie a naučit se používat Maybelline New York Pomádu na obočí Brow Tattoo, která zajistí dobře vypadající obočí až na 24 hodin. Díky gelovo-krémové textuře pak zůstane obočí i přirozené, pomáda je voděodolná, nerozmazává se a rychle zasychá. A jak se aplikuje? Stačí zkoseným štětečkem vytvarovat obočí do požadovaného tvaru a poté ho pečlivě vyplnit pomádou. Nakonec jen obočí učešte a uhlaďte kartáčkem.

Pečujte o pleť i líčením

Jak? Jednoduše! Stačí použít make-up, který obsahuje pečující složky. Takový je například NIVEA Pečující tónovací krém v houbičce Hyaluron Cellular Cushion 3 v 1 (koupit v e-shopu). O pleť pečuje díky inovativnímu složení s kyselinou hyaluronovou. Působí okamžitě i dlouhodobě, protože v pleti stimuluje tvorbu vlastní kyseliny hyaluronové. Výsledkem je minimalizace jemných vrásek a linek. Navíc pleť chrání proti UV záření pomocí OF 15. Obsahuje také pigmenty, jež pleť sjednocují a propůjčují jí mladistvý, rozjasněný vzhled.

Lifting pro vaši pleť

S věkem se produkce kolagenu v pokožce snižuje, struktura pokožky se zhoršuje a přírodní zásoba kyseliny hyaluronové klesá. Stárnutí pokožky už ale jde zpomalit. A rozhodně hned nemusíte do salonu pro injekce kyseliny hyaluronové nebo botoxu. Stačí najít liftingovou alternativu, a to například v podobě Diadermine Denního krému Lift+ Super Filler (koupit v e-shopu). Mikrovýplně kyseliny hyaluronové pronikají do pokožky a vyplňují vrásky zevnitř. 5% aktivní látky hyaluronu poskytuje pleti kyselinu hyaluronovou až na 24 hodin pro viditelně vyhlazenou pokožku. Péči je pak dobré doplnit Diadermine Nočním krémem Lift+ Super Filler a Diadermine Sérem Lift+ Super Filler (koupit v e-shopu). Toužíte vidět okamžitý účinek, a to už po 30 minutách po aplikaci? Pak zkuste určitě ještě Diadermine Kapsle Lift+ Super Filler (koupit v e-shopu), které aktivují produkci kolagenu a chrání kyselinu hyaluronovou v pokožce před odbouráváním. 

Péče o zralou pleť s Nobelovou cenou

Proti vráskám už můžete bojovat i díky technologii oceněné Nobelovou cenou. Jak je to možné? Najdete ji v Diadermine Denním krému Age Supreme Regeneration (koupit v e-shopu) a jeho noční variantě (koupit v e-shopu).  Pro odstranění vrásek i tmavých kruhů pod očima sáhněte po Diadermine Zpevňujícím očním krému Age Supereme Regeneration. Všechny krémy z této řady obsahují rejuvinol, který aktivně obnovuje poškozenou DNA a působí proti všem hlavním znakům stárnutí. Výsledky v podobě regenerované a vypnuté pleti jsou vidět už po 4 týdnech.

Hydratace především

Při volbě správných přípravků se dívejte na jejich složení a hledejte, zda obsahují kyselinu hyaluronovou kvůli její výrazné hydratační a vypínací funkci. Volte přípravky, které obsahují jak vysokomolekulární, tak nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, jako jsou například výrobky L’Oréal Paris Hyaluron Specialist, a to v podobě denního, nočního i očního krému. Je lehký, ale zároveň vyživující, napomáhá vyhlazovat vrásky a intenzivně hydratovat pleť.

Napodobte přírodu

Skvělé jsou produkty, které kombinují kyselinu hyaluronovou s látkami, jež její působení podpoří. Trendem v anti-age kosmetice jsou tzv. biomimetické látky, které napodobují látky, jež se účastní přirozených pochodů v pleti, a aktivně tak stimulují funkce kůže. Příkladem jsou třeba denní (koupit v e-shopu) a noční krémy z řady L’Oréal Paris Intenzivní péče proti stárnutí pleti Revitalift Laser X3 (koupit v e-shopu).  Nebo využijte noční odpočinek k péči o pleť pomocí retinolu. Ten se se slunečním zářením nemá rád, ale má přitom skvělé anti-age účinky. Vyzkoušejte si je v L’Oréal Paris Denním krému proti vráskám Revitalift Classic (koupit v e-shopu) a v L’Oréal Paris Nočním krému proti vráskám Revitalift Classic. Nyní seženete oba krémy v praktickém a cenově výhodném dvojbalení.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít