Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Máte krátké řasy? 7 tipů, co dělat, aby byly delší a hustší!

Máte krátké řasy? 7 tipů, co dělat, aby byly delší a hustší!

Máte krátké řasy? 7 tipů, co dělat, aby byly delší a hustší!

17. února 2022 od Anna Šťastná

17. února 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Šťastná

Která z nás by netoužila po dokonale dlouhých řasách jako panenka. Pokud vám je nenadělila příroda, máte celkem dost možností, jak je získat. Objemová řasenka je sice super, ale tou to zdaleka nekončí.
Hluboký podmanivý pohled a nekonečně dlouhé a husté řasy získáte nejen díky líčení. Aby byly podle vašich představ, musíte jim věnovat náležitou pozornost i v podobě správné péče a výživy. Máme pro vás pár tipů, které k vysněnému vzhledu pomohou.

1. Důkladně odličujte

Pro odstranění očního make-upu používejte přípravky k tomu speciálně určené. Ideální je Nivea Jemný odličovač očí (koupit v e-shopu), který má pečující recepturu. Jemnými krátkými tahy odstraňte make-up i řasenku. Oči nedrhněte, jinak hrozí poškození kořínků řas a jejich vypadávání.

2. Objevte růstová séra

Bez přehánění jde o produkty, které by si zasloužily Nobelovu cenu. Obsahují totiž látky, jež stimulují kořínky a prodlužují růstovou fázi řas. Tím se docílí jejich zahuštění a prodloužení. Kvalitní séra obsahují vitaminy, peptidy, biotin, panthenol a kyselinu hyaluronovou, jež hydratuje a revitalizuje řasy a zabraňuje jejich vysychání.

3. Sáhněte po kleštičkách

Ještě jste neobjevila kleštičky na řasy, nebo se obáváte je použít? Tahle pomůcka dokáže zázraky! Vyberte třeba Diva & Nice Kleště na řasy (koupit v e-shopu). Přiložte je opatrně k oku tak, aby byly výztuže co nejblíže u kořínků řas. Pak kleštičky opatrně stiskněte a několik vteřin podržte. Tento proces několikrát zopakujte a nakonec použijte řasenku.

4. Vyberte tu správnou řasenku

Efekt hustých a dlouhých řas dodá kvalitní objemová řasenka. Spolehnout se můžete na Dermacol Mega lashes dramatic look řasenku (koupit v e-shopu), která dodá řasám nebývalý objem, hustotu a plnost s panoramatickým efektem. 

5. Dodejte jim živiny

Pamatujte také na výživu zevnitř. Řasám pomohou k růstu stejné vitaminy, jaké potřebují vlasy. Proto se zaměřte na vitamín E, B-komplex a B12, aminokyseliny, zinek a biotin. Najdete je v doplňku stravy MaxiVita Exclusive Hloubková kůra pro krásné vlasy, nehty a pleť forte (koupit v e-shopu).

6. Vsaďte na regeneraci

Je samozřejmé, že na pleť používáte krémy. Podobně můžete pečovat i o řasy, kterým dodáte výživu třeba prostřednictvím čiré řasenky Miss Sporty Just clear mascara (koupit v e-shopu), která má regenerační složení a nanáší se na noc. Podobnou službu udělá i ricinový olej, jenž dodá řasám potřebné živiny a minerály, a tím zajistí sílu pro růst a postupné zahušťování.

7. Používejte bázi

Okamžitého zahuštění a prodloužení řas dosáhnete i díky podkladové bázi. Aplikuje se na suché čisté řasy ještě před nanesením řasenky. Má krémovitou texturu, která řasy díky kartáčku jemně obalí, takže získají na délce, objemu i síle. Znásobí tak efekt řasenky, a navíc zajistí větší výdrž líčení. Vyzkoušejte například Max Factor Podkladovou bázi na řasy false lash effect (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Šťastná

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít