Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Co dělat, když vaší pleti chybí energie: Jitka (41)

Co dělat, když vaší pleti chybí energie: Jitka (41)

Co dělat, když vaší pleti chybí energie: Jitka (41)

6. listopadu 2021 od Teta drogerie

6. listopadu 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Jitka se do proměny přihlásila proto, aby zlepšila kvalitu své pleti, dodala jí novou energii a zmírnila jemné vrásky, které se již začaly objevovat.
Jitka byla vybrána do projektu Teta pečuje, v rámci kterého ve spolupráci se značkou NIVEA nejdříve prošla expertní diagnostikou pleti s přístrojem Multi Dermascop. Na jejím základě dostala Jitka doporučení nejvhodnějších výrobků pro čištění pleti a péči i konkrétní tipy, jak o svou pleť pečovat. Podívejte se, jaké rady dostala od odborné poradkyně značky NIVEA Hanky Modré a jak se stav její pleti zlepšil po 2měsíční kúře.
Jitka diagnostika pleti

Co zjistila odbornice:

Vzhledem k věku doporučila Hanka Modrá péči s velkým množstvím koenzymu Q10. Ten si naše tělo vytváří sice samo, ale s věkem produkce klesá, a tak ho musíme dodávat zvenčí. Je identický s pletí a funguje v ní tak v dokonalé harmonii.

Jak dopadla proměna?

Výsledky na našem přístroji Dermascope jen potvrdily, že doporučení péče o pleť byla u paní Jitky úspěšná. Elasticita, pevnost a pružnost pleti byla skvělá, hydratace až nadprůměrná a mazotok se dostal do normálu. Při prvním měření vycházela pleť sušší a zvolenou správnou řadou jsme dosáhly požadovaného výsledku. Rozšířené póry byly na první pohled čistější a pleť byla krásně hydratovaná a zářící,“ řekla kosmetička.

DOPORUČENÁ PÉČE

 PÉČE RÁNO 

Ráno doporučila kosmetička vyčistit pleť micelární vodou a následně použít péči se zmiňovaným koenzymem Q10. Pro péči o oční okolí doporučila použít přípravky, které jsou určeny speciálně pro tuto oblast. Jsou dermatologicky i oftalmologicky testované a vyhovují tak citlivé a jemné pleti v této oblasti. Jako bonus vedle vrásek kolem očí eliminují i kruhy pod očima.

 PÉČE VEČER

Večer, po důkladném odlíčení a očistě pleti doporučila kosmetička péči obohacenou o vitaminy C a E, což jsou silné antioxidanty, které podporují schopnost pleti zlepšit energetický metabolismus, chrání ji před oxidačním stresem a neutralizují radikály poškozující pleť. Zmíněné vitaminy umí pleť rozzářit, hydratovat, snížit známky únavy a redukovat jemné linky.

Péče:

Doplňující péčeDOPLŇUJÍCÍ PÉČE

„Paní Jitce jsem doporučila jíst potraviny bohaté na rutin, který pomáhá udržet zdravé cévy a žíly, tedy zabraňuje praskání žilek,“ doplnila svá doporučení odbornice. Své snažení pak může ještě vylepšit díky použití energizující textilní masky, kterou je dobré aplikovat 1x týdně, a jednou za 10 dnů i rozjasňujícího peelingu, který z pleti jemně odstraní odumřelé buňky.

 PÉČE NA PODZIM A V ZIMĚ

Pro péči v zimním obdoHana Modrá doporučila nevěřit mýtům v používání hydratační péče a  i během chladného období dopřát pleti dostatek hydratace ve formě hydratačních ampulí a séra.

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Hana Modrá
Kosmetická konzultantka značky NIVEA
4
"Čištění pleti není jen odličování."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít