Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 triků, jak si zaručeně dodat sex-appeal

5 triků, jak si zaručeně dodat sex-appeal

5 triků, jak si zaručeně dodat sex-appeal

3. května 2019 od Helena Hladíková

3. května 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Málokterá žena se narodila jako dokonalá krasavice z obálky časopisu nebo pláten kin. Jenže trik není v tom umět se narodit, ale naučit se být sexy. Zkuste to i vy!

1. Vůně ve vlasech

Víte, co v nejrůznějších průzkumech o tom, co muže přitahuje na ženách, hodně bodovalo? Když ženě voní vlasy! Zajímavé, že? Otestujte si to v praxi a provoňte svoji kštici nějakou krásnou vůní, která se bude k těmto jarním dnům hodit. Využít k tomu můžete například L’Oréal Paris Bezoplachový sprej Botanicals Fresh Care Radiance Remedy pro lesk vlasů. Neobsahuje parabeny, silikony ani umělá barviva a díky esenci z listů pelargonie a rostlinnému komplexu vlasy hluboce hydratuje a zároveň jim dodává úžasně svěží květinovou vůni. Nádherného vzhledu a především vůně vlasů dosáhnete také díky Taft Casual Chic mlze pro vůni a lesk vlasů. Stačí ji podle potřeby aplikovat krátkými střiky do suchých vlasů.
vůně vlasů

2. Rty k zulíbání

Ideální koktejl přitažlivosti namícháte pomocí jemného make-upu, upravených vlasů a – rudých rtů. Co si budeme povídat, tato barva vždy byla, je a bude symbolem sex-appealu. Pro každou ženu navíc existuje ten správný odstín červené, a tak je načase, abyste se rudou rtěnku naučila nosit i vy! Vyzkoušejte například krásné odstíny unikátní rtěnky Max Factor Lipfinity, která skvěle hydratuje a zvláčňuje. Skládá se ze dvou částí – bezbarvé podkladové báze a rtěnky s výrazným odstínem. Ten dodá rtům sytý odstín až na osm hodin a pro jeho osvěžení postačí nanést jen bezbarvou bázi.
červená rtěnka

3. Svůdný pohled

Líbí se vám, jaké máte oči, a chvály na ně slýcháváte i od svého okolí? Tak se je nebojte ještě více zvýraznit a nechat jejich krásu vyniknout. Tím svou přitažlivost parádně znásobíte. Naučte se líčit si oči podle jejich tvaru, případně natrénujte perfektní kouřové líčení, které snad nikdy nevyjde z módy, a přitom působí tak sexy. Skvěle vám s ním pomůže paletka očních stínů miss sporty Studio Color Quattro vždy se čtyřmi dokonale ladícími odstíny.

Tip redakce:
Ozvláštněte kouřové líčení neonovým stínem naneseným od vnitřního koutku oka zhruba do poloviny horního víčka.
líčení očí

4. I na řasách záleží

Zkuste hádat: zvládne to každá žena, každé také navíc sluší a na rozdíl od rtěnky nebo očních stínů vydrží celý den. Co to je? Správně – líčení řas! Možná vám to tak nepřijde, ale díky vhodně zvolené řasence můžete dosáhnout pohledu, pod nímž roztají i ti největší drsňáci. Dnešní sortiment je navíc tak bohatý, že ať už vás trápí řídké, krátké, nebo rovné řasy, určitě najdete řasenku, která váš problém snadno vyřeší a stane se vaší novou nejlepší kamarádkou!
dokonalé řasy

5. Hrátky s tvary

Vysoké čelo? Široký nos? To, že vám příroda dala do vínku nějakou asymetrii obličeje, neznamená, že s tím nemůžete vůbec nic udělat. Pakliže je tato nedokonalost hlavní příčinou vašeho nízkého sebevědomí, naučte se svou tvář konturovat a malými triky dosáhněte ideálního tvaru obličeje. Zkusit můžete contouring neboli hru se světlými a tmavými odstíny vlasů či strobing, při němž konturujete tvář pomocí rozjasňovače. Zkusit můžete třeba rozjasňovač v tyčince Maybelline Master Strobing, jehož jemná textura vytvoří přirozený efekt rozjasnění a podtrhne přednosti vaší tváře. Anebo naopak udělejte ze svých zdánlivých nedokonalostí přednost a vsaďte na nejnovější trend zvaný non-touring. Ten totiž na rozdíl od ostatních způsobů nic nepřekresluje ani nestínuje, prostě dává přirozeně vyniknout tomu, co je na vás jedinečné. A právě ona jedinečnost je symbolem vaší krásy, tak si ji užívejte a budete sexy!

Doporučené produkty:

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít