Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 tipů, jak na řasy až do nebe. Máme řešení!

5 tipů, jak na řasy až do nebe. Máme řešení!

5 tipů, jak na řasy až do nebe. Máme řešení!

16. srpna 2022 od Lenka Knápková

16. srpna 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Která žena by netoužila po dlouhých řasách jako mrkací panenka. Pokud vám příroda nenadělila řasy podle vašich představ, zkuste naše tipy, jak z řídkého, krátkého chmýří vykouzlit sexy dlouhé řasy až do nebe.

Co tedy dělat pro krásné a dlouhé řasy?

  • Doplňte vitamin E

Vyživte své řasy vitaminem E. Vitamin E je důležitý antioxidant, který podporuje růst řas a napomáhá při jejich buněčné reprodukci. Doplňte ho zvýšeným příjmem rostlinných olejů (olivový – COSTA D’Oro E.V.O.O. Biologico nefiltrovaný olivový olej (koupit v e-shopu), slunečnicový, kokosový – Allnature Kokosový olej panenský BIO (koupit v e-shopu) a další), ořechů (mandle, kešu ořechy, vlašské ořechy, arašídy), semínek (slunečnicová, sezamová, dýňová – Allnature Dýňové semínko loupané (koupit v e-shopu), lněná) či zeleniny (hlávkový salát, špenát, rajčata, chřest, mrkev).
  • Zkuste olivový olej

Olivový olej je bohatý na vitamin E a esenciální mastné kyseliny. Právě tyto látky působí příznivě na růst řas,  hydratují je a zjemňují. Pokud chcete sílu olivového oleje vyzkoušet doslova na vlastní kůži, naneste před spaním trochu olivového oleje s vazelínou přímo na řasy. Zkuste to pomocí vatové tyčinky nebo jednorázového kartáčku na řasy. Změny jsou patrné téměř okamžitě.
  • Odličujte správně oči

Nešetrným odličováním a nevhodnými přípravky své řasy můžete nejen vysušovat, ale i mechanicky poškodit a způsobit tak jejich vypadávání. Volte vždy oftalmologicky testované přípravky obohacené o výživné hydratační látky, jako je třeba Nivea jemný odličovač očí (koupit v e-shopu).

Jak tedy správně odličovat oči?
Nejprve naneste odličovač na vatový tamponek Ellie kosmetické odličovací tamponky (koupit v e-shopu). Jsou z organické bio bavlny a jsou velmi šetrné k pokožce. Tamponek přiložte na oko a nechte chvíli působit. Na oko netlačte příliš a pomalu jemně stírejte řasy od kořínků ke konečkům, dokud nebude oko zcela odlíčené. Poté opláchněte vodou a osušte.
  • Objevte sérum na řasy

Séra jsou skvělou možností, jak zlepšit kvalitu řas, jejich hustotu a délku. Séra totiž obsahují látky, které stimulují tvorbu kořínků řas, a tak ještě než skončí růstový cyklus jedné řasy, už vedle ní rostou další. Zároveň se protáhne růstová fáze řas, takže zhoustnou a prodlouží se. Sérum se nanáší k hranici řas a očního víčka, co nejblíž ke kořínkům. Aby „booster“ fungoval tak, jak má, je potřeba ho používat opravdu pravidelně, minimálně čtyři týdny. Zkuste Saloos Bio sérum na řasy a obočí (koupit v e-shopu). Obsahuje multiaktivní komplex Growth Oléoactif® s extraktem z ibišku súdánského, světlice barvířské a bio ricinovým olejem, který prokazatelně zlepšuje délku a objem řas až o 18 %. Nanášejte na řasy 2x denně.
  • Zvýrazněte své řasy

Správně zvolená řasenka dokáže i s krátkými řasami zázraky.

Foto: Shutterstock
 

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít