Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3x trendy líčení v punk-rockovém stylu

3x trendy líčení v punk-rockovém stylu

3x trendy líčení v punk-rockovém stylu

14. července 2019 od Anna Adlerová

14. července 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Je čas to pořádně rozjet! Trendy letošního léta mluví dvojím jazykem. Na řadě jsou spolu s přirozeností také temnější barvy, výrazné oči a podmanivé, pestré a extravagantní líčení ve stylu punku.
Co přinesla přehlídková mola udávající nadcházející trendy pro tuto letní sezónu? Mezi žensky jemným líčením přitáhl pozornost trend punk–rockového make-upu, který vystoupil razantně z davu a obul se do hry s barvami naplno.
rozmazané linky

1. Kouřové oči v neotřelých barvách

Klasické kouřové stínování, které snad nemůže chybět v žádné sezóně, se pod tíhou jemnosti, která byla k vidění všude jinde, lehce proměnilo. Modelky se nepředvedly zahalené nánosy černé, ale stínovalo se spíše světlejšími odstíny, jako je ametystová, taupe nebo kávová. Stejné barvy se objevily i na očních linkách, které kouřové líčení lemovaly. Tu a tam se objevil i rozjasňovač, jenž se lehce dotkl vnitřního koutku oka, nebo náznak lesku, který v jemné vrstvě zahalil kouřově oděné pohyblivé oční víčko.

Tip redakce:
Vybavte se například
Maybelline New York Paletkou očních stínů The Nudes, kde najdete jak tělové oční stíny pro všední den, tak tmavší kávové odstíny pro vykouzlení módního vzhledu.
barevné obočí

2. Barevné obočí

Make-up artisti rádi provokují konvence a boří hranice. To se promítlo i do trendu barevného obočí. Zahlédli jste už někdy jedno obočí v modré barvě nebo obě přikryté růžovými tóny? K vidění na přehlídkových molech byla i červená, žlutá či zelená obočí. Do práce se tak asi nenalíčíte, ale na hudební festival může být tento make-up úlet jako stvořený. Vystoupíte z módní šedi už letos v létě?
artistické linky

3. Rozmazaná oční linka a grafické experimenty

oční linkou se dá čarovat na desítky způsobů. Letos v létě ji zkuste lehce rozmazat, abyste získali ten správný punkový look ve stylu nenuceného make-upu. Opakem je inspirace od make-up artistů, kteří si s ní letos vyhráli do detailů a kreslili oční linky nejen na oči modelek, ale i pod jejich oči a kolem nich, a to v zajímavých a extravagantních tvarech.

Tip redakce:
Vyzkoušejte třeba
L’Oreál Paris Superliner Oční linku Mat-Matic Ultra Black. Vytvoříte s ní precizní tvary a v případě potřeby ji snadno rozmažete štětcem.
Zaujal vás trend vyzývavého líčení ve stylu rocku a punku, nebo jste fanynky jemného a přirozeného vzhledu?

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít