Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Dovolená? Sbalte se podle horoskopu!

Dovolená? Sbalte se podle horoskopu!

Dovolená? Sbalte se podle horoskopu!

25. května 2019 od Eva Suchomelová

25. května 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Každé znamení zvěrokruhu se balí na dovolenou jinak – Blíženci chaoticky, Vodnáři neprakticky, Raci s ohledem na celou rodinu. Kromě charakteristik strategie balení na dovolenou od expertky na věštění a astrologii Ariany Argoni máme pro každé znamení i kosmetický tip, který by si mělo přihodit do zavazadla.

Beran

Přístup k dovolené:

Toto ohnivé znamení si bere na cesty praktické věci, vše dělá po vojensku s jasným plánem. Jako aktivní znamení asi nebude chtít strávit zasloužené volno povalováním u moře, preferuje dovolenou s pohybem nebo v pohybu.


Kosmetická rada:

I při aktivní dovolené nerezignujte na péči o pleť, ale jděte na to chytře. Vezměte si krém, který kombinuje vyšší ochranu před UV zářením a anti-age efekt, např. NIVEA Q10 Power Zpevňující denní krém proti vráskám OF 30. Užijete si svůj oblíbený sport, a přitom po návratu z dovolené budete vypadat jako po pobytu v luxusním kosmetickém centru.
beran

Býk

Přístup k dovolené:

Hlídá si své teritorium, proto si balí do svého kufříku, žádné kolektivní balení. Vezme vše praktické a spíš volné oblečení. Počítá opravdu s odpočinkem v klidu.


Kosmetická rada:

Své pleti nejvíc prospějete, když si každý den při odpolední siestě zdřímnete ve stínu na lehátku a klidně při tom můžete pečovat i o svou pleť, např. s látkovou hydratační maskou. Každý typ pleti si vybere mezi Garnier Skin Naturals Superhydratačními textilními maskami, a to vyplňující Moisture + Aqua Bomb s výtažky z granátového jablka, čisticí Moisture + Freshness s výtažky ze zeleného čaje nebo zklidňující Moisture + Comfort s výtažky z heřmánku.
býk

Blíženec

Přístup k dovolené:

Jsou schopni balit i v letadle. Jsou to malí chaotici, zabalí si podle toho, která polovina jejich složité osobnosti se zrovna ten den probudí. Chtějí akční dobrodružnou dovolenou.


Kosmetická rada:

Hollywoodský úsměv bez pravidelné péče nebude, ale jak si nezapomenout kartáček? Mějte jeden cestovní vždycky připraven v odolné kosmetické taštičce spolu s malou zubní pastou. Bude se vám hodit set Signal White Now Cestovní balení pasta 16 ml + kartáček.
blíženci

Rak

Přístup k dovolené:

Je to velmi konzervativní rodinné znamení. První, co zabalí, jsou všechny léky, peníze, kreditky, pasy celé rodiny či skupiny. Nerad mění destinace, rád jezdí na ta samá osvědčená místa.


Kosmetická rada:

Neponechte nic náhodě a vezměte s sebou pro všechny včetně sebe dostatek přípravků s vysokým ochranným faktorem proti UV záření, vhodných i pro citlivou pokožku, třeba Helios Herb Sensitive OF 50+ balzám na opalování, sprej na opalování či gel-krém na opalování.
rak

Lev

Přístup k dovolené:

Tito excentrici nebalí praktické věci, ale jen ty, ve kterých zazáří a všechny oslní. Co na tom, že jedou třeba do Grónska, byť většinou dávají přednost slunci. Těší se na zábavu a na to, jak si užijí.


Kosmetická rada:

V létě se nejlépe osvědčuje voděodolná kosmetika. Pořiďte si voděodolné oční stíny, třeba v trendy modré, která dá vyniknout vašim očím. Skvělé jsou např. gel-krémové oční stíny Maybelline New York Color Tattoo 24hr v odstínu 87 Mauve Crush.
lev

Panna

Přístup k dovolené:

Puntičkářská Panna balí už 14 dní dopředu podle seznamu. Úzkostlivě dbá, aby na nic nezapomněla. Ostatně stejně tak pečlivě plánuje samotnou dovolenou.


Kosmetická rada:

Pro každý případ si s sebou zabalte chladivou kosmetiku, kdybyste se náhodou zapomněly na sluníčku. Rozpálené tělo zchladí Helios Herb Chladivý sprchový gel po opalování, obličej pomůže intenzivně zregenerovat Helios Herb SOS Koncentrát po opalování v ampulích či Helios Herb SOS Maska po opalování.
panna

Váhy

Přístup k dovolené:

Připravují se taky dlouho dopředu a jedou podle seznamu. Neustále přehodnocují oblečení, obsah kufru vybalí a zas rozbalí. A navíc neví, zda vůbec odjet. Milují klid na pláži, ale k tomu i chození po památkách. Na dovolené plánují opět balení a cestu zpět.


Kosmetická rada:

Jestliže se o dovolené dost naběháte, přijde vám vhod přípravek, který je zklidní a zchladí, např. NIVEA Q10 Osvěžující tělové mléko na nohy.
váhy

Štír

Přístup k dovolené:

Sexualitě a vášni Štír podřídí jak místo pobytu, tak kousky oblečení, které podtrhnou jeho charisma. Volí magická místa s příběhem a historií.


Kosmetická rada:

Umíte-li zacházet s provokativními vůněmi a vrstvit je, pak si přibalte sprchový krém a parfémovou vodu v omamně rafinované kompozici bílého pižma, např. Tesori d'Oriente White Musk.
štír

Střelec

Přístup k dovolené:

Je ztělesněním risku a adrenalinu. Takže bude balit věci na potápění, horolezecký postroj atd. Potápění se žraloky, to je jeho - hlavně nesmí být nuda!


Kosmetická rada:

Vy si na dovolenou nezapomeňte přibalit masážní přípravek s hojivým kostivalem a kaštanem, který dokáže zrelaxovat a uvolnit bolavé klouby i namožené svaly. Šikovné balení v tubě má například Bione Cosmetics Bio bylinný balzám s kostivalem a kaštanem koňským.
střelec

Kozoroh

Přístup k dovolené:

Miluje klid a často vyráží na opuštěná místa uprostřed přírody. Do zavazadla si dá foťák, mapy, něco praktického na sebe, hlavně nic barevného. Nerad jezdí přes cestovky, jeho styl je spíš vítr ve vlasech na motorce. Zabalí si spontánně a jede.


Kosmetická rada:

Na výlety, kdy není po ruce voda a mýdlo, se vám, akurátním Kozorohům, bude hodit antibakteriální gel. Sáhněte po miniaturce Dettol Antibakteriální gel na ruce s heřmánkem a můžete mít ruce hygienicky čisté po každém jeho použití.
kozoroh

Vodnář

Přístup k dovolené:

Má rád výzvy a překvapení. Nejradši odjíždí neplánovaně vstříc dobrodružství. Na praktičnost balení nehledí, hlavně ať je to barevné! Také s sebou musí mít technické věci, které mu umožňují zůstat v kontaktu se světem.


Kosmetická rada:

Spojení skvělé funkce, estetické kvality a nějaké vychytávky je přesně to, co oceníte. Můžete to mít při péči o své vlasy, a to i na dovolené. Stačí si přibalit šampon na vlasy L'Oréal Paris Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo. Uzavíratelný dávkovač ve tvaru pumpičky zamezí vylití v kufru, díky esenciálnímu oleji z provensálské levandule zklidní podrážděnou a citlivou pokožku a nádherně provoní vlasy, neobsahuje silikony, sulfáty ani parabeny a je 100% veganský.
vodnář

Ryby

Přístup k dovolené:

Praktičtí snílci, jsou schopni si zabalit, ale nejsou systematičtí. Nejlépe je, když jim zabalí někdo jiný. Plánování dovolené nechávají na své polovičce či přátelích. Přizpůsobí se každé lokalitě.


Kosmetická rada:

V létě stačí málo, abyste zazářili, stačí na to highlighter. Když si s sebou vezmete třeba rozjasňující paletku Gabriella Salvete, při večerní party budete za hvězdu!
ryby

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Ariana Argoni
expertka na magii, astrologii a věštění
47
"Co mě nezabije, to mě posílí."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít