Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 10x nehty a šperky: Tohle vypadá skvěle!

10x nehty a šperky: Tohle vypadá skvěle!

10x nehty a šperky: Tohle vypadá skvěle!

17. dubna 2020 od Vanda Vízková

17. dubna 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Těkáte očima bezradně ze svých nehtů do šperkovnice a zase zpátky? Nejste si jisti, jestli se vaše manikúra hodí ke zvoleným doplňkům a naopak? Projděte si našeho malého průvodce a ručíme vám za to, že odteď budou vaše ruce vypadat vždy jako z módního časopisu.

Metalické nehty

Kovy letí! A můžete si vybrat, jestli svým nehtům propůjčíte lesklý vzhled díky metalickému laku, nebo kovové fólii. Dobrou zprávou je, že se při výběru šperků můžete, ale nemusíte omezovat na kovy stejné barvy. Pravidlo, že ke zlatu se stříbro nehodí, padlo už dávno. Je proto pouze na vás, zdali budete ladit nehty a šperky tón v tónu, nebo jestli si k chladné stříbrné namícháte teplou zlatou nebo měděnou. Pouze jediné pravidlo zachovejte – šperky volte spíše jednoduché, hladké, buď zcela bez kamenů, nebo pouze s drobnějšími kousky. Oldschoolové prsteny po babičce se složitým zdobením se k metalickým nehtům nehodí.

Tip redakce:
Jako tekuté zlato vypadá
 Gabriella Salvete Lak na nehty 45 Ballet (koupit v e-shopu). Vyzkoušejte ho!

Černé nehty

Neexistuje nic univerzálnějšího než černý lak na nehty. Vypadá skvěle na dlouhých i krátkých nehtech, v lesklé i matné podobě, ve společnosti opulentních, boho i minimalistických šperků. Je jedno, jestli vaše prsteny a náramky budou v teplých, nebo studených odstínech kovu. Oboje spolu s černými nehty vypadá skvěle. Černé lakování nehtů je proto ideální nail art, jelikož se dá zkombinovat s jakýmikoli šperky. Důležité je dodržovat pouze jediné pravidlo – vaše šperky spolu musí ladit. Při jejich výběru dbejte na to, aby každý váš šperk nebyl „každý pes jiná ves“, a dodržujte stylovou jednotu.
Tip redakce:
Perfektní až deset dní vydrží gelový lak
miss sporty Lasting Color Gel shine 080 (koupit v e-shopu).

Bílé nehty

To, co bylo řečeno o černých nehtech, se dá shodně říct i o bílém lakování. Stejně jako v módním odvětví se černá i bílá hodí ke všemu. Bílá je barva čistoty a na nehtech vypadá skvěle zejména v jarních a letních měsících, kdy je pokožka rukou opálená a bílé lakování na nich krásně vynikne. Pokud zvolíte bílý nail art, můžete k němu vzít business doplňky stejně jako festivalové nebo svatební. Ve všech případech bude vybraná kombinace vypadat skvěle a vy nebudete muset měnit manikúru pokaždé, když se rozhodnete vyrazit na jiný typ akce.
Tip redakce:
Opravdu dlouho dokonalý na nehtech vydrží
Gabriella Salvete Dlouhodržící lak na nehty 18 Silver Pearl (koupit v e-shopu).

Boho nehty

Čím více, tím lépe! Tady naopak ničím šetřit nemusíte. Oblíbené „boho“ odstíny nehtů jsou bílá a černá, ale zvolit můžete téměř jakoukoli barvu laku. A pak se můžete vyřádit! Prsteny s velkými kameny, s výraznými ornamenty i složitým zdobením, kousky, které se dědí ve vaší v rodině po generace, náramky kovové, široké pevné i subtilní řetízkové, látkové tkané, hodinky… To vše můžete kombinovat a vrstvit podle libosti. Prsteny na každém prstu, náramky v hojném počtu na obou zápěstích, a kdyby toho ještě bylo málo, tak i dekorativní tetování – tímhle vším ozdobte své ruce pro dokonalý boho look!

Červené nehty

Stálice napříč generacemi – rudý lak – je a bude v oblibě stále. Je jedno, zda zvolíte ohnivě rudou, nebo tmavší tlumenější variantu. Obě vám zajistí velmi femininní a svůdný vzhled. A právě proto, že jsou červené nehty výrazné samy o sobě, by měly šperky, kterými je obklopíte, působit spíše střízlivějším dojmem. Zredukujte počet šperků i jejich zdobení a dejte přednost spíše subtilnějším a hladkým kouskům.

Neonové nehty

S neonem opatrně. Jistě jste ho viděli v různém pojetí. Ale k neonu, aby nevypadal lacině, se nejlépe hodí jednoduchý sportovní styl. A to jak v módě, tak v beauty odvětví. Tyto křiklavé barvy už nesnesou další konkurenci, proto se šperky zacházejte opatrně. A to jak v jejich počtu, tak ve stylu. K neonovým nehtům se hodí pouze střízlivé jemné šperky s absencí kamenů.

Světlé a nahé nehty

Pokud vlastníte šperk, za který by se nemusel stydět ani brunejský sultán, nechte ho patřičně vyniknout. Na ruce ho noste jako solitér a neubírejte mu pozornost žádnými dalšími šperky. A je jedno, jestli se jedná o prsteny, náramky, nebo hodinky. Stejným nerušivým dojmem by měly působit i vaše nehty. Na zdobný nail art v tomto případě raději zapomeňte. Nehty nalakujte jednolitou barvou, spíše ve světlejším odstínu. A chybu neuděláte ani tehdy, když barevný lak vynecháte úplně. Stačí vašim přírodním nehtům dopřát pečlivou manikúru, aby působily pěstěně. O wow efekt se postará právě výrazný šperk.
Tip redakce:
Dokonalý společník pro váš skvostný šperk bude
Dermacol 5 Day Stay Dlouhotrvající lak na nehty nude glam 04 (koupit v e-shopu).

Nehty ladící s prsteny

O velký efekt se postará, když barvu nebo vzor, který se objeví na vašich špercích, promítnete na své nehty. Nemusíte ale být příliš urputní a vzory a barvy ladit na všech nehtech. Naprosto postačí, a také bude vypadat sofistikovaněji, když se shodná barva nebo motiv objeví v menší míře – buď na jednom nehtu, nebo naopak na kameni některého ze šperků.

Marble nehty

Marble neboli mramor na nehtech je obrovský hit. Už jste zřejmě zaznamenali, že motiv mramoru se aktuálně vyskytuje na množství designových doplňků do domácnosti. A stejně efektně působí i na nehtech. Stejně jako u všech ostatních výrazných druhů nail artu platí i tady, že méně je více. Naprosto postačí, když se marble motiv objeví pouze na některých nehtech, nikoli na všech. Vhodné je zkombinovat ho s jemnou doplňkovou barvou a se stejně jemnými šperky. Masivní prsteny, náramky i hodinky jsou s marble nehty zakázaná kombinace.

Ombré francouzská manikúra

Klasické „tvrdé“ francouzské manikúře už dávno odzvonilo. Styl zdobení nehtů, který se dlouhé roky držel na špici oblíbenosti pro svou čistotu a univerzálnost, je nyní zpět v nové podobě. Přechod mezi tělovou a bílou už netvoří ostrá linie, ale je pozvolný a barvy do sebe přecházejí stylem ombré. Protože tento způsob zdobení nehtů působí velmi něžně a decentně,  je také oblíbeným svatebním nail artem. Z toho také vycházejte při výběru šperků. Pokud jste majitelkou zásnubního nebo snubního prstenu, nechte na jedné ruce zářit pouze jej. Druhou ruku pak ozdobte šperky v obdobném decentním stylu. Na rozdíl od mnoha jiných druhů nail artu se tento krásně snese i se třpytivými kameny.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít