Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Nové vlasy 2023: 5 účesů, které vás omladí a budou vám slušet

Nové vlasy 2023: 5 účesů, které vás omladí a budou vám slušet

Nové vlasy 2023: 5 účesů, které vás omladí a budou vám slušet

8. února 2023 od Lenka Knápková

8. února 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Jaké vlasy budou letos vévodit ulicím? Co vám bude slušet a jakým směrem se vydat, když chcete změnit svůj účes? Přinášíme vám 5 vlasových trendů, které jsou slušivé a nositelné. Vyberete si?

1. Hranatý bob

Bob se stále drží na výsluní a není tomu jinak i letošní rok. Pokud jste jeho fanynkou, zvolte tzv. rovně střižený – hranatý bob. Tento bob je zastřižený na krátko a kolem krku do rovna. Hodí se pro všechny druhy vlasů a s jeho úpravou není příliš práce. Zkrátka drží sám o sobě. Skvěle vypadá jak uhlazený, tak ležérně navlněný. O jeho oblíbenosti svědčí i to, že ho rády nosí modelky i celebrity.

2. Motýlí ofina

Pokud máte dlouhé či polodlouhé vlasy a chcete změnu, zkuste motýlí ofinu. Tento střih je velmi praktický a jednoduchý. Osvěží váš vzhled a sluší v podstatě každému tvaru obličeje. Perfektně vypadá na přirozeně vlnitých dlouhých vlasech, ale hodí se i pro polodlouhé délky. Kromě toho, údržba tohoto účesu nevyžaduje mnoho času, takže nestrávíte při úpravě vlasů hodiny v koupelně. Stačí po umytí vyfoukat ofinu přes kulatý kartáč, rozdělit na pěšinku a poté použít texturizační Syoss Texturující hlínu Texture Clay (koupit v e-shopu), která dodá jemně rozcuchaný vzhled a prameny zafixuje, aniž by je slepila.

3. Pixie cut

Krátké vlasy nikdy nejsou nuda. I letos se budou nosit a vrací se nesmrtelný střih, takzvaný pixie cut. Vlasy jsou na krku a po stranách krátké a v horní části trochu delší. Právě tyto delší prameny umožňují mnoho způsobů úpravy. Můžete je uhladit a nagelovat dozadu, sčesat na bok nebo jen rozverně rozcuchat. Hodí se pro všechny kvality vlasů a vypadá skvěle i na kudrnatých kadeřích.
Tip redakce:
K úpravě vám bude stačit pouze stylingový vosk
Taft Stylingový vosk Creative (koupit v e-shopu) nebo pasta Syoss Neviditelná pasta na vlasy (koupit v e-shopu).

4. Přirozenost

Tak jako loňský rok i letos bude velkým trendem přirozenost jak v barvách, tak ve stylingu. Zkuste ji jen podpořit, a to hlavně výběrem vlasové kosmetiky. Zaměřte se na produkty s obsahem kvalitních složek, které vlasům dodají lesk a výživu. A naopak se vyhýbejte výrobkům se sulfáty či jinými škodlivými látkami. Hydratujte svou hřívu pomocí OGX Hydratačního Šamponu Kukui Olej Proti Krepatosti (koupit v e-shopu), jehož exotické složení s olejem z ořechů kukui pomáhá vlasům vrátit třpytivý lesk a hladkou texturu. Nezapomeňte na kondicionér  OGX Hydratační Kondicioner Kukui Olej Proti Krepatosti (koupit v e-shopu), který uzamyká vlhkost ve vlasu a usnadňuje rozčesávání.

5. Vlny se vracejí

Tip redakce:
Vytvořte si vlny přes noc pomocí speciálního spreje
Taft Wave Me Wonder sprej (koupit v e-shopu), který před spaním nanesete do vlhkých nebo suchých vlasů. Poté vlasy zapletete do preferovaných copů, zajistíte gumičkou a necháte přes noc působit. Po rozpletení budou vaše vlny plné objemu bez zatížení.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít