Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Dětské účesy: Hotovo za pár minut!

Dětské účesy: Hotovo za pár minut!

Dětské účesy: Hotovo za pár minut!

25. srpna 2019 od Helena Pokorná Hladíková

25. srpna 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Pokorná Hladíková

Vytvářet složité účesy pro holky nebo pro kluky je nejspíš to poslední, do čeho se vám během uspěchaných rán chce. Ale vypustit svoje ratolesti jako rozčepýřená ptáčata? Máme pro vás řešení – jednoduché účesy hotové během chvilky.

1. Květinová princezna

Doslova během pár vteřin uděláte ze svojí holčičky princeznu pomocí květinových vlasových doplňků, například čelenek. Hodí se pro všechny typy vlasů, do rozpuštěných i v culíku, a pokaždé přitom budou vypadat kouzelně. A největší výhoda pro vás? Spokojené dítě a ušetřený čas.
účes 1

2. Copánek do strany

Obyčejné culíčky jsou pro mrňata, vaše školačka potřebuje něco víc. Jak to zařídit? Stačí se naučit francouzský cop a vaší holčičce ho učesat na stranu. Nebojte, není na tom nic složitého:
  1. Vlasy sčešte k jedné straně.
  2. Vrchní vrstvu vlasů rozdělte na tři stejné prameny.
  3. Pravý pramen překřižte přes prostřední, to stejné udělejte i s levým.
  4. Postup křížení opakujte s levým i pravým pramenem, postupně přidávejte další prameny vlasů a hlavně pořádně utahujte.
  5. Zakončete gumičkou, případně stuhou do vlasů.
účes 2

3. Malý rebel

Kluci to mají s vlasy většinou jednodušší – vysuší ručníkem, a jde se. Jenže co když váš malý nezbeda zatouží po „mužnějším“ vzhledu? Zkuste mu proto nagelovat pár svrchních pramenů vlasů a vytvořit z nich bodlinky. Procedura nezabere takřka žádný čas, a váš chlapec se jistě bude cítit jako superhrdina.
účes 3

Skvělí pomocníci

Aby šlo česání snadno od ruky, je třeba pečovat o dětské vlásky již během mytí. Vyzkoušejte například Schauma šampon a balzám Kids s pH neutrálním složením, bez sulfátových tenzidů, silikonů a umělých barviv. Usnadní rozčesávání a zanechá ve vláskách krásnou ovocnou vůni. Skvělou péči poskytne vlasům vašich dětí také Mika Pufík Kids šampon na vlasy švestka a třešeň. Dětský šampon obsahuje panthenol, který zvyšuje odolnost a lesk vlasů a podporuje jejich zdravý růst. Jemnou, pečující recepturu najdete rovněž ve Fa Kids sprchovém gelu a šamponu Wild Ocean s provitaminem B5.

Připravil/a pro vás Helena Pokorná Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít