Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 5 tipů na ultra rychlý vlasový refresh

5 tipů na ultra rychlý vlasový refresh

5 tipů na ultra rychlý vlasový refresh

4. září 2018 od Anna Adlerová

4. září 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Jsou vaše vlasy bez energie? Potřebovaly by nutně mávnutí kouzelnou hůlkou, aby se zase hodily do kondice? Skvělá zpráva je, že teď je ideální doba na vlasové procedury. Využijte času, který vám zbývá do chladných dnů a zregenerujte své vlasy právě teď. Přinášíme vám 5 tipů na produkty, jež zlepší kvalitu, než stačíte říct šampon.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

1. Voňavá instantní péče o poškozené vlasy 

Aussie 3minutové masky 

3 Minute Miracle Nourish a Stop The Break (Aussie)
Masky na vlasy, jako je například ta od voňavé australské značky Aussie 3 Minute Miracle Nourish nebo Stop The Break, jsou opravdovými kabrňáky, co se týče rychlého zotavení vlasů. Obnovují strukturu poškozených vlasů za pouhé 3 minuty po celé jejich délce. Jak to dokážou? Vyživující maska Nourish obsahuje avokádový olej a výtažky z eukalyptu z pohoří Blue Mountain. Zanechává vlasy hebké a poskytuje jim perfektní ochranu na další válčení s vnějšími vlivy. Maska Stop The Break má za úkol už podle názvu bojovat s lámavostí vlasů. Navíc ale také účinně vlasy ochrání před teplem z fénů a žehliček na vlasy. Díky extraktu z jojobových semínek nabízí zářivě lesklé a krásné vlasy hebké na dotek. Obě masky stačí nanést po správném umytí šamponem a kondicionérem na ještě mokré umyté vlasy a počkat pouhé 3 minuty.  Potom se začnou dít zázraky!
 


2. Expres výživa pro roztřepené vlasy 

Gliss Kur Oil Nutritive Express–Repair

Oil Nutritive Express – Repair (Gliss Kur)
Máte delší vlasy se sklonem k třepení? Možná znáte bezoplachové kúry a balzámy jako účinnou pomoc při rozčesávání vlasů. Tento express balzám ale umí mnohem víc. Rychle a efektivně omezuje třepení vlasů až o 90 % a dodává jim pružnost. Schwarzkopf u tohohle zázraku přichází s inovací Cell Repair. Jedná se o systém obsahující protein, který je identický jako ten obsažený přirozeně ve vlasech. Díky němu důkladně regeneruje hluboko uvnitř vlasových buněk. Kromě toho obsahuje arganový olej a bambucké máslo, což jsou rozmazlující přísady každé správné regenerační kosmetiky. A aplikace už snad rychlejší být nemůže. Jednoduše nastříkejte a pozorujte, jak se vaše vlasy zahalují do opojné vůně a jsou hebčí každou vteřinou.
 


3. Rychlá péče pro mastné vlasy 

Pantene 3 minutes Miracle Aqua Light

3 minutes Miracle Aqua Light (Pantene)
Další 3minutová bomba pro vaše vlasy! Vypadá to, že právě tolik času je zapotřebí, aby ty nejefektivnější vlasové masky uvedly poničené vlasy do použitelného stavu. Tentokrát se vlasová maska schovala do balzámu, který je díky odlehčené formuli vhodný i na každodenní použití. Zároveň se přípravek do vlasů hned po nanesení začne okamžitě vstřebávat. O vlasy pečuje rychle, efektivně a bez zbytečného zatěžování. Kvůli své šetrnosti se hodí hlavně v případě, že se vám vlasy hodně mastí, a musíte si tedy dávat pozor na příliš časté mytí hlavy. S tímto pomocníkem můžete vlasy mýt každý den, a ještě budou zdravější, lesklejší a pevné jako nikdy.
 


4. Multifunkční bezoplachový pomocník 

L’Oréal Paris Elseve Total CICA Repair

Total Repair (L’Oréal Elseve)
Potřebujete rychlou pomoc pro své kadeře po více stránkách, ale na vlasový detox nemáte čas?  Další bojovník s roztřepenými konečky, který obnovuje vlasové vlákno a současně dokáže ochránit vlasy před teplem. Další ochranné prostředky po umytí vlasů už tedy není nutné používat. Aplikuje se na ještě vlhké vlasy před foukáním. Je ho ale možné použít i jako závěrečný styling. A jaké látky s vlasovými neduhy bojují tentokrát? O vlasy pečuje výtažek z měsíčku lékařského a ceramidy.
 


5. Express balzám 

L’Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3

Arginine Resist X3 (L’Oréal Paris Elseve)
Další bezoplachová péče, která kromě snadného rozčesávání nabízí ještě něco navíc. O co se jedná? Dokáže vlasy krásně hydratovat, vyživit, regenerovat a současně nabízí termoochranu. Fén, kulma nebo žehlička jsou sice skvělí pomocníci pro vytvoření jedinečného hairstylingu, ale vlasy dokážou i pěkně potrápit a kolikrát až poničit. Express balzám Arginine Resist X3 je kouzelník, který nejradši vystupuje před publikem poškozených vlasů bez života, ale nepohrdne ani řídnoucími vlasy se sklony k vypadávání. Zlepšuje kvalitu vlasů a použití je přitom tak jednoduché. Velký efekt v rekordním čase!

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít