Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 způsoby, jak střídat barvu vlasů podle nálady

3 způsoby, jak střídat barvu vlasů podle nálady

3 způsoby, jak střídat barvu vlasů podle nálady

1. května 2021 od Karolína Valová

1. května 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Teplé měsíce přímo vybízí k oživení šatníku, make-upu nebo třeba manikúry. Jen u toho však nemusí zůstat. Díky smývatelným barvám na vlasy můžete snadno a bez obav oživit i svůj účes. Pojďme si ukázat, jak na to!
Na festival nebo večírek můžete svůj účes doladit pomocí speciální křídy, nejlépe vypadají barevné pramínky. Pomocí osvěžovačů barvy, které vydrží zhruba osm umytí, můžete rozzářit svou aktuální barvu.
 
Pokud toužíte po větší divočině, smývatelnými barvami můžete snadno doma vykouzlit, cokoliv vás napadne. Aktuálně jsou na vrcholu trendů pastelově růžová, bronzová, měděná a velmi in jsou také šedavé a popelavé barvy.


1. Křídy na vlasy

Máte z experimentů s barvami na vlasy strach? Po barevných křídách na vlasy nezůstane po jednom umytí ani památka. Pokud se vám nebude výsledný efekt líbit nebo vás hned druhý den bude čekat seriózní schůzka, nic se neděje – směle do toho.
 
Použití křídy na vlasy
Možností, jak křídy na vlasy nanášet, je několik. Celou délku vlasů tímto způsobem obarvíte jen těžko, zbarvené konečky, melíry nebo třeba ombré však zvládnete snadno. Použití Schwarzkopf Live Paint It! smývatelné křídy na vlasy Purple Kiss (koupit v e-shopu) je velmi jednoduché a rychlé. Stačí secvaknout křídu kolem pramínku a táhnout po směru růstu vlasů.
 

TIP: Pro zafixování barvy doporučujeme použít lak na vlasy. Mnoho variant pro všechny typy vlasů najdete na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

2. Osvěžovače barvy

Trápí vás fádní odstín vlasů, ale nepotřebujete zakrýt odrosty ani šediny? Osvěžovače barev jsou to pravé pro vás. Vydrží jen několik málo umytí a jejich aplikace je ve většině případů velmi snadná. Barva se nanáší na vlhké vlasy podobně jako šampon. Díky tomu máte jistotu, že nevynecháte jediný pramínek. Po uplynutí doby v návodu barvu smyjete a upravíte vlasy, jak jste zvyklí.  Například Schwarzkopf Palette Instant Color barva na vlasy Tmavá třešeň 11 (koupit v e-shopu) dokonale rozzáří světle i tmavě hnědé vlasy a vydrží 6 až 8 umytí.
 
Tip redakce:
Chcete-li jen zakrýt
první šediny, Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy (koupit v e-shopu) vám hravě pomůže. Vydrží však až 24 umytí, proto výběr pečlivě zvažte. Pokud jste brunetka, trápí vás první šedé pramínky, ale raději byste je skryla něčím rychleji vymývatelným, Syoss Color Toner barva na vlasy Tmavě hnědý (koupit v e-shopu) je to pravé. Vydrží maximálně osm umytí. A pokud jde o extra naléhavou situaci, L'Oréal Paris Magic Retouch Sprej pro okamžité zakrytí odrostů tmavá blond (koupit v e-shopu) perfektně zakryje šedivé odrosty v několika vteřinách. Stačí nastříkat na suché vlasy a je to! 


3. Smývatelné barvy

Toužíte po pastelově růžové hřívě, tyrkysovém ombré, trendy barevných melírech nebo modrých kadeřích, které vydrží více než jedno umytí? I taková možnost existuje. Například balení Schwarzkopf Live Ultra Brights or Pastel barvy na vlasy 096 Turquoise Temptation (koupit v e-shopu) obsahuje kromě barvicího krému také balzám, s jehož pomocí si můžete snadno doma v koupelně namíchat tak intenzivní odstín, jak si přejete.
Odvážné barevné mikádo
Tmavý je vhodný na melíry, světlejší pro ombré nebo tónování celé hlavy. Kreativitě se ale samozřejmě meze nekladou. Po 12 až 15 umytích bude barva fuč a můžete vyzkoušet něco dalšího. Krásného pastelového odstínu na blond či odbarvených vlasech můžete dosáhnout také díky Schwarzkopf Live Ultra Brights Semi-Permanent barvě na vlasy Lilac Crush L120 (koupit v e-shopu), která vydrží až 8 umytí.
 
Tip redakce:
Při výběru barvy si vždy pozorně přečtěte informace na balení a řiďte se doporučením výrobce. Každé vlasy jsou, co se týče kvality i původního odstínu, jiné, výsledek se tak může lišit od toho, co vidíte na krabičce!

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít