Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Rainbow bangs: Vlasová novinka, kterou musíte vyzkoušet!

Rainbow bangs: Vlasová novinka, kterou musíte vyzkoušet!

Rainbow bangs: Vlasová novinka, kterou musíte vyzkoušet!

25. července 2020 od Vanda Vízková

25. července 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Toužíte po nějaké razantní změně, ale nemáte odvahu obarvit si celou hlavu? Tak zkuste rainbow bangs! Tenhle vlasový trend aktuálně válcuje Instagram. Seznamte se!
Vaše kamarádky střídají barvy vlasů jako chameleon. Vy jste taky v pokušení, ale zároveň se bojíte velkých změn. Máme pro vás dobrou zprávu – přesně pro tenhle případ jsou tu rainbow bangs! A jak tento aktuální instahit vypadá? Jedná se o široký pruh vlasů nebo ofinu nabarvené v barevném spektru duhy. Proč byste si ho měly zamilovat?
  • Na většině hlavy vám zůstane vaše původní barva. Žádný risk!
  • Nezničíte si celou hřívu odbarvováním.
  • Udržuje se snadněji než barva na celé hlavě.
  • Když vás to přestane bavit, snadno se vrátíte do stavu „před“.

Hodí se to pro vás?

Jasně, ani tak to není trend pro každého. I přesto, že zasahuje jen malou plochu vlasů, je velmi výrazný. I když jsou dnes vlasy v odstínech růžové, zelené, modré nebo fialové mnohem běžnější záležitost než kdysi, pořád musíte počítat s tím, že se za vámi budou lidi ohlížet. Co byste si měly před tím, než řeknete rainbow bangs ano, promyslet
  • Jste zvyklá se líčit? Crazy vlasy si žádají parťáka v podobě líčení. Barevný pruh vlasů poblíž obličeje k němu totiž přitáhne mnohem větší pozornost.
  • Stylujete si vlasy? Duhové pramínky budou vypadat dobře jen na zdravých, hladkých a upravených vlasech.
  • Unesete zvýšenou pozornost? Počítejte s tím, že se na vás bude dívat mnohem více lidí než předtím. Budete s tím v pohodě?

Jak na rainbow bangs?

Není žádný návod ani pravidla, jak rainbow bangs správně vytvořit. Je jen na vás, jestli s nimi rozzáříte jen pruh vlasů, ofinu, nebo postranní partie. Stejně tak způsob pokládání barev a volba jednotlivých odstínů záleží na vašem vkusu. Poprvé možná zkuste požádat o rainbow bangs kadeřníka. Ten spolu s vámi vymyslí barevný koncept tak, aby vám slušel a byl vhodný pro vaše vlasy. Vy ho pak můžete doma udržovat. Vždy je ale potřeba dodržovat pravidla domácího barvení. Jestli to ale chcete vzít do svých rukou celé, zapište si na nákupní seznam:

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít