Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Zazáříte! Ta nejkrásnější plesová manikúra!

Zazáříte! Ta nejkrásnější plesová manikúra!

Zazáříte! Ta nejkrásnější plesová manikúra!

7. ledna 2020 od Eva Suchomelová

7. ledna 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Zuzana Klímová

Vylaďte svůj plesový outfit k dokonalosti díky úchvatným nehtům! Vyberte si z našich tipů na nejkrásnější nail-arty a okouzlete jediným gestem ruky!
Ples je příležitostí, jak se proměnit v okouzlující princeznu či noblesní královnu. Vezmete si krásné plesové šaty, necháte se nalíčit a učesat, vyberete vhodné šperky – a rozhodně nezapomeňte na své ruce! Dokonalá slavnostní manikúra bude tou pověstnou třešničkou na dortu. Aktuálně jsou letos v zimě trendy tmavé barvy, např. modrá nebo černá, ale ples chce trochu něco jiného: třpyt, lesk, eleganci, rafinovanost. Spolu s manikérkou Zuzanou Klímovou jsme vybrali 4 krásné nail-arty, z nichž si jistě vyberete.

Rafinovaná kombinace

„Jako malé umělecké dílo vypadá promyšlená kombinace tmavě vínového lesklého laku s vodolepkami (ozdobná fólie, která se nalepuje pomocí vody) s třpytivými prvky. Kouzlo je v tom, že se obě složky postupně překrývají,“ popisuje expertka na krásné nehty. První dva nehty jsou jen nalakované, další dva mají ve dvou třetinách nalakované části vodolepku a poslední nehet pokrývá vodolepka celá. Tenhle výrazný nail-art se hodí spíš k jednobarevným a jednodušším šatům, neboť na sebe strhává dost pozornosti.

Náročnost: Tohle už je náročnější na provedení, protože každá nedokonalost je velmi viditelná. Doporučujeme nechat si tento nail-art udělat u profesionálky ve studiu.

Rudý třpyt

Rudý lak na nehty je osvědčená klasika, ale na ples to chce něco víc. Co spojit sebevědomou rudou a třpytky? „Skvělý tip na elegantní nail-art, který není nudný, ale ani extravagantní. Stačí použít lak s obsahem třpytek v červeném odstínu a dodat mu vrchním 3D lakem na nehty opticky hloubku,“ doporučuje manikérka. Tento nail-art se hodí k jednoduchým i zdobeným šatům skoro všech barev, s výjimkou zelených.

Náročnost: I tenhle nail-art zvládnete v pohodlí svého domova. Stačí si pořídit červený lak s třpytkami a nehty jím nalakovat. Nakonec ho přelakujete vrchním lakem s 3D efektem, např. miss sporty Vrchním lakem s 3D gel efektem Nail Expert (koupit v e-shopu).

Večerní baby boomers

Chcete skutečně exkluzivní manikúru? Pak doporučujeme večerní variantu baby boomers nail-artu. „Vynikne na klasickém mandlovém tvaru nehtů. Ombré styl v burgundském odstínu s třpytivými kamínky ale nedávejte na všechny nehty, to by bylo nudné,“ radí Zuzana Klímová. Dva nehty nalakujte perlově bílým lakem s velmi vysokým leskem. Tento typ manikúry se hodí k jednoduché velké večerní toaletě s perlovými šperky, jež podtrhne.

Náročnost: Rozhodně si nechte udělat tento nail-art v salonu u profi manikérky, která má s baby boomers značné zkušenosti. Baby boomers se dělá jen na gelových nehtech, zdobení vyžaduje perfektní provedení.

Pastelové s kamínky

„Pastelové barvy si možná spojujete s létem, ale ke světlým večerním šatům, zvlášť doplněným zčásti lehkými materiály, jako je šifon či voál, se velmi hodí,“ říká Zuzana Klímová. Barevnost zvolte podle barvy šatů, nicméně víc než dvě barvy nedávejte.

Náročnost: Tohle zvládnete sama doma. Nejprve připravte nehty na lakování. Vyberte si dva laky pastelových odstínů, my doporučujeme např. Gabriella Salvete Dlouhodržící lak na nehty 44 Baby Pink (koupit v e-shopu) a Gabriella Salvete Dlouhodržící lak na nehty 16 Amethyst (koupit v e-shopu). Nalakujte jedním odstínem nehty na jedné ruce kromě prsteníčku, kdežto na druhé ruce jím nalakujte jenom prsteníček. Druhým odstínem nalakujte zbývající nehty.

Pak naneste vrchní lak, nejlépe takový, s kterým dosáhnete vzhledu gelových nehtů. Po důkladném zaschnutí na každý prsteníček pomocí pomerančového dřívka nalepte motiv ze třpytivých kamínků. Nakonec ještě zafixujte poslední vrstvou vrchního laku.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Zuzana Klímová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Zuzana Klímová
Certifikovaná pedikérka a manikérka, salon Blue Bell, Praha
76
"Co pro ženu do pohody? Krásné ruce, zdravé nohy!"

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít