Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vysoké podpatky: Nemusíte se jich bát!

Vysoké podpatky: Nemusíte se jich bát!

Vysoké podpatky: Nemusíte se jich bát!

14. února 2020 od Anna Adlerová

14. února 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Lodičky na firemní večírek, střevíčky do víru tance a kozačky či kotníkové boty na podpatku na denní nošení. Ať už si nazujete boty s nižším podpatkem, nebo sáhnete rovnou po jehlách, pocit vlastního ženství okamžitě zesílí. Je ale důležité, aby byly nohy do takových bot připraveny. Hoďte je spolu s námi do formy!
Společně se všemi pozitivy jsou vysoké podpatky, jak známo, zdrojem mnoha trápení. Bolavé a oteklé nohy, puchýře a co takové dobrodružství při dobíhání autobusu? Kromě toho jsou daní za eleganci hodiny strávené při holení nohou a peníze utracené za nesčetně párů silonek. Jak omezit bolest na minimum a vyzrát na časové či finanční náklady?

Vložky do bot

Víte, že trpíte na puchýře a otlaky? Máte nějaké boty, které vás tlačí na několika konkrétních místech na noze, ale držíte se jich jak klíště kvůli jejich nenahraditelnému designu? Pomozte si gelovými vložkami a vystelte jimi paty či špičky bot. Uvidíte, že se úleva díky zmírnění tlaku na chodidlo rychle dostaví. Sáhněte třeba po Scholl Vložkách do bot Gel Active pro extrémně vysoké podpatky (koupit v e-shopu).
střídání botou během dne

Pár za pár

Pokud je alespoň malá šance boty přes den vystřídat, chopte se jí. V případě, že vás večer čeká slavnostní akce, kdy budete mít lodičky po dobu několika hodin na sobě, nechte nohy přes den odpočinout v pohodlných polobotkách. Pokud vás čeká pracovní jednání v poledne, mějte s sebou ještě záložní pár bot a po poradě se přezujte. Ideálním párem na přezutí jsou svinovací baleríny, které nezaberou téměř žádné místo, a navíc se jedná o přijatelnou obuv do zaměstnání.

Silonky, které se jen tak neroztrhnou

Pokud chcete ušetřit za punčochy a nekupovat stále nové, vsaďte na silnější tloušťku. V zimě si oproti nejběžnějším silonkám s 20 DEN můžete dopřát i trochu hřejivější kousky. Čím vyšší číslo DEN, tím více obvykle vydrží a tím míň v nich budete mrznout. Na denní nošení jsou ideální punčochy s 60 DEN i vyšším. Nebudete tak muset hned při prvním zatrhnutí o nehet běžet do nejbližší drogerie pro nové.
silonky

Krásné nohy bez chloupků

Ke krásným nohám patří i nutnost častého holení. Hladké nohy jsou totiž základ. Jak se nezbláznit z každodenního zbavování se chloupků a jak je odstraňovat co nejlépe? Buďto vsaďte na tlustší černé punčochy, které čerstvé chloupky schovají, nebo se jich zbavte na delší dobu pomocí epilace voskem či cukrovou pastou, díky které budete mít nohy hlaďounké několik týdnů.

Pěstěné nohy

V takových kozačkách se leccos schová, ale co když vyrazíte tančit v otevřených botách? Upravené nehty jsou pak prioritou. Udělejte si radost a zajděte na pedikúru nebo si na ni třeba o víkendu najděte čas doma. Rozmazlování chodidel nezlepší jen jejich vzhled, ale dokáže ulevit také od bolesti. Nateklé a bolavé nohy nepotěší nic tak jako teplá lázeň s koupelovou solí. Chcete zajít v péči o svá chodila ještě dál? Dopřejte si třeba 7h Heaven Změkčující masku na nohy (koupit v e-shopu), která vyživí suchou pokožku a zregeneruje rozpraskané paty. Stačí jen aplikovat ji na nohy, na 20 minut je zabalit do ponožek a počkat, než budou chodidla zase jako nová.

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít