Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vyberte si parfém podle ingrediencí: Známe ty nej na jaro!

Vyberte si parfém podle ingrediencí: Známe ty nej na jaro!

Vyberte si parfém podle ingrediencí: Známe ty nej na jaro!

26. března 2021 od Karolína Valová

26. března 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Toužíte po novém parfému, ale ne a ne si vybrat? Zkuste to tentokrát jinak! Vzpomeňte si na ingredience, které vám voní, a vyberte si z vůní, jež tyto složky obsahují. Pokud stále tápete nebo jen hledáte inspiraci, máme pro vás pět vůní, které se pro jarní měsíce hodí přímo dokonale.

1. Trnovník akát

V oblasti parfémů je tento strom či keř známější spíše pod cizím názvem Black Locust. Vůně jeho květů je opojná, intenzivní a velmi příjemná – připomíná pomerančové květy. Na jaro naprosto ideální!
 
Pokud jste milovnicí sladkých parfémů, jistě vás uchvátí toaletní voda Guess Girl Eau de Toilette Natural Spray (koupit v e-shopu), která má Black Lotus ve svém srdci. Neucítíte ho okamžitě, ale jakmile se vůně rozvoní, můžete se z něho těšit několik hodin.

2. Citrusy

Pomeranče, limety, citrony, grapefruity, pomela a mandarinky nemusí být složkou pouze prvoplánově svěžích parfémů. Pokud milujete květinové či lehce pudrové vůně, právě citrusové tóny jsou tím pravým, co parfém pozvedne do skupiny nezapomenutelných čichových vjemů.
 
Například u parfémované vody Calvin Klein Eternity Eau de Parfum (koupit v e-shopu) jsou citrusy mezi vysokými tóny společně s frézií a šalvějí. Prvotní svěžest se rychle překlene do luxusní vůně květin a dřeva, které neodoláte.

3. Lotosový květ

Chcete být na jaře věrni květinové vůni, ale toužíte po něčem neotřelém? Parfém s lotosem ve svém srdci je tím pravým. Vůně lotosu je absolutně jedinečná – svěží a sladká zároveň, s nádechem anýzu.
 
V toaletní vodě Calvin Klein Euphoria Blossom Eau de Toilette Spray (koupit v e-shopu) je lotos navíc doplněn o orchideje a růžové pivoňky, což je to pravé pro každou milovnici květin. To celé skvěle ozvláštňuje pižmo v kombinaci s bílým dřevem.

4. Šeřík

Vůni šeříku zná snad každý, je nádherná a opojná. Ve flakonu se zvýrazní její pudrové tóny s nádechem medu a svěžestí podobnou jasmínu.
 
Chcete si čichnout? V parfémované vodě Lanvin Éclat d'Arpège Eau de Parfum (koupit v e-shopu) rozeznáte šeřík okamžitě. Velmi rychle ho navíc doplní sladké broskve, a nakonec také zemitý cedr.

5. Zelený čaj

Vůně bylin nepatří mezi nejatraktivnější, avšak zelený čaj vás překvapí svou sladkostí. Kromě toho vám dodá energii a nabudí vaše smysly.
 
Díky tomu dokonale oceníte další složky parfémů, kterým esence z lístků zeleného čaje nechybí. Například toaletní voda Elizabeth Arden Green Tea Cucumber Eau de Toilette Spray (koupit v e-shopu) obsahuje navíc vodní meloun, okurku a fialku, čímž vzniká dokonale svěží souhra. To vše je doladěno sladkou a hřejivou vůní pryskyřice, díky které má parfém výdrž.

TIP: Máte i během jarních měsíců rádi intenzivnější vůně? Na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop) každý najde tu pravou!

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít