Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo VIDEO: Lak na nehtech 14 dnů? Víme, jak na to!

VIDEO: Lak na nehtech 14 dnů? Víme, jak na to!

VIDEO: Lak na nehtech 14 dnů? Víme, jak na to!

26. ledna 2023 od Lenka Knápková

26. ledna 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Krásné nehty jsou vizitkou každé ženy. Pokud máte neupravené nehty a sloupaný lak, rozhodně nebudete budit dobrý dojem. Poradíme vám, jak pečovat o své nehty a jak je nalakovat, aby lak vydržel minimálně 14 dní. S našimi tipy budete mít krásné nehty, za které se nebudete stydět.
Základ dlouhotrvající manikúry je pečlivá péče o ruce a nehty. Své nehty před úpravou zapilujte a uhlaďte do oblíbeného tvaru. Pokud bude na nehtech drobná prasklinka nebo narušení, lak nepřilne dokonale k povrchu nehtu. Jakmile se na toto místo dostane třeba voda, lak se bude ihned olupovat. Důležité je také důkladné zaschnutí všech vrstev laku. Proto si vyhraďte na manikúru dostatek času. Jak na to správně?

Domácí gelová manikúra bez zapékání

Jak na to:

1. Nejprve nehty opilujte do požadovaného tvaru pomocí skleněného pilníku  Diva & Nice Pilník na nehty skleněný (koupit v e-shopu), který piluje přesně a souměrně.

2. Poté si odstraňte kůžičku okolo nehtů pomocí Solingen Premium Line Solista Vidlice na kůžičku kolem nehtů (koupit v e-shopu), ta vás jí zbaví opatrně. Nikdy kůžičku nestříhejte nebo nepilujte, mohli byste si způsobit záděry a ranky.

3. Následně na nehty použijte Gabriella Salvete Lešticí blok na nehty (koupit v e-shopu), který má 4 různé povrchy pro precizní tvar a dokonalý povrch nehtů.
4. Před nanesením laku na nehty nikdy nezapomeňte použít podkladovou bázi  Miss Sporty Lak péče o nehty báze (koupit v e-shopu), která nehty ochrání, aby se nezabarvily pigmentem laku. Můžete ji později použít i jako top coat.

5. Pokud chcete, aby lak co nejdříve zaschnul, použijte Flormar Sušič laku na nehty (koupit v e-shopu). Tento sprej nejen urychluje schnutí laku, ale také zjemňuje kůžičku kolem nehtů.
6. Nyní naneste 2 vrstvy laku  Rimmel London Super Gel Lak na nehty (koupit v e-shopu) s gelovým efektem. Obě dvě vrstvy nechte řádně zaschnout.

7. Nakonec použijte top coat lak Rimmel London Super Gel Top Coat step 2 (koupit v e-shopu), který dodá nehtům nádherný lesk bez použití UV lampy a lak vydrží na nehtech až 14 dní v perfektní kondici.
Tip redakce:
Jako levnější variantu můžete vyzkoušet lakování
lakem na nehty  Miss Sporty Lak Lasting Colour (koupit v e-shopu). Super vychytávkou je držáček laku na nehty  Gabriella Salvete Držák na lak na nehty pro snadnou aplikaci (koupit v e-shopu), který si jednoduše navléknete na prsty lakované ruky.

Zásady, aby lak vydržel na nehtech co nejdéle:

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít