Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo TOP 10 nejoblíbenějších vůní: Která je ta vaše?

TOP 10 nejoblíbenějších vůní: Která je ta vaše?

TOP 10 nejoblíbenějších vůní: Která je ta vaše?

14. listopadu 2018 od Eva Suchomelová

14. listopadu 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Osvědčené vůně bývají nejprodávanější. Líbí se mnoha lidem a nešlápnete s nimi vedle. Které to jsou? A která z nich se hodí právě k vám? Rozdělili jsme je podle příležitosti, na kterou se hodí, a teď už zbývá je vyzkoušet a vybrat si tu svou.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Umění vybrat si vůni

Vybírat si vůni je jako vybírat si přátele: můžete jich mít spousty, anebo najít tu nejlepší a zůstat jí věrní. Ještě složitější je pak výběr ve chvíli, kdy se snažíte zvolit správnou vůni pro své blízké jako vánoční dárek. U sebe se můžete zaměřit na chyby při výběru parfému a vyhnout se jim, ale podle čeho se orientovat, když chcete někomu udělat radost?
  • zamyslete se nad tím, pro jakou příležitost a pro koho vlastně parfém vybíráte,
  • inspirujte se těmi nejprodávanějšími vůněmi v drogeriích Teta po celé ČR, díky tomu rozhodně nešlápnete vedle.
každodenní

Na každý den

1. Potřebujete něco nenápadného, vhodného do práce i na pobíhání po městě či na setkání s kamarádkou? Něco příjemného, nenápadně decentního, ale přesto ženského? Přitahuje vás klasika? Sáhněte po osvědčené toaletní vodě Charlie White, která ženy přitahuje jako magnet už od roku 1994. Jednodušší vůně z květinově zelené kategorie si vás získá svěžími doteky fialky, broskve, jasmínu, vodního melounu, konvalinky a růže.
 
2. Milujete čistě květinové vůně, ale nepotrpíte si na sentimentalitu? Pak je tu parfémová voda Calvin Klein Eternity. Známý návrhář s ní v roce 1988 uvedl do světa nový typ vůně, tzv. neoromantiku. Tahle vůně si na nic nehraje a vyhovuje ženám, které to mají stejně: stojí nohama pevně na zemi, jsou laskavé a mají zdravý přístup k srdečním záležitostem.
 
3. Jste optimistická, veselá a milujete originální vůně? Mohla by vám vyhovovat letošní novinka, toaletní voda C-THRU Cosmic Aura, květinově ovocná sprška.
 
pro relax

Pro relax a oddych

4. Přes den jste v běhu a nemáte ani čas se navonět. Ale když odcházíte z práce domů nebo máte povinnosti na chvíli hotové, potřebujete vůni, která vám pomůže „vypnout“. Doslova pohlazením po duši je loňská novinka, toaletní voda Mexx City Breeze for her. Květinově ovocná kompozice vás zklidní po rušném dni. Hodí se spíš do soukromí a ocení ji introvertky stejně jako vyčerpané ženy po celodenní práci.
 
5. Sladká voňavka není nic pro vás? Vyzkoušejte tedy evergreen z citrusově zelené kategorie – parfémovou vodu Elizabeth Arden Green Tea. Zelenému čaji zdatně sekundují citrusy, nakyslá rebarbora a bylinky. Relaxační efekt zajistí bílá ambra, pižmo a dubový mech.
 
vášeň a romantika

Romantika, nebo vášeň?

Vybírat parfém pro společné chvíle s partnerem je asi největší oříšek. Je dobré si rozmyslet, zda chcete provokativní vůni, anebo spíš romanticky něžnou voňavku pro vyjádření vlastní ženskosti. Ty první doporučujeme spíš do soukromí, ty druhé můžete vzít třeba na společnou večeři v restauraci nebo pro domácí filmový večer.
 
6. Navenek nevinná dívenka a uvnitř ďáblice? Tenhle paradox vám pomůže vyjádřit toaletní voda Bruno Banani Woman. Květinově ovocná kompozice z roku 2001 snoubí naivní sladkost pomeranče s fialkou a břečťanem, erotické jiskření frézie, konvalinky a šťavnaté broskve se smyslnou vanilkou a pižmem. Tomuhle nelze odolat!
 
7. Odvážným dívkám a mladým ženám je určena toaletní voda B.U. Passion, která má vášeň přímo v názvu. Na trhu je novinkou, přesto si už stihla získat oddané fanynky. Na svádění jde úplně jinak – přes tropickou vůni tuberózy, smyslnou růži a originální základ z fazolí tonka a vetiveru.
 
8.
Velmi ženskou, něžnou a romantickou vůní je květinově ovocná parfémová voda Elode So Lovely. I když ji tvoří jen jedna vonná linka citrusů, hrušky, zimolezu, magnólie a jablka, zachovává si jemně smyslný a svěže elegantní charakter.
 
9. Chcete vyjádřit svoji oddanost, nemáte rády velká gesta a rozhodně na sebe nechcete upozorňovat? Pak neváhejte a vyzkoušejte květinově ovocnou toaletní vodu Enrique Iglesias Deeply Yours Woman z roku 2015, která je přesně taková.
 
výjimečné chvíle

Výjimečné slavnostní okamžiky

10. Na závěr jsme si nechali jeden luxusní a historií ověřený kousek. Její předchůdkyně, na kterou odkazuje, vznikla již v roce 1925, ale od té doby byla již několikrát modernizována, naposledy v roce 2002. Parfémová voda Lanvin Eclate d‘Arpège je andělsky krásná, křehká a jemná vůně, vhodná pro všechny věkové kategorie a pro ty nejkrásnější okamžiky života, jako je například svatba.
 
A kterou si vyberete vy?

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít