Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Testujeme: Výživné krémy na ruce

Testujeme: Výživné krémy na ruce

Testujeme: Výživné krémy na ruce

10. ledna 2018 od Jana Kantorová

10. ledna 2018 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Svědí vás nesnesitelně ruce, kůže je napnutá nebo praská? V zimě je pokožka na rukou často suchá a potřebuje hydratovat a vyživovat. Otestovali jsme pro vás v redakci hned několik krémů na ruce. Který si pořídíte vy?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem


Krém na ruce pro velmi suchou pokožku

Derma Spa Cashmere Comfort, Dove

Testujeme: Výživné krémy na ruce

Redaktorka: Eva Suchomelová

Podle výrobce jde o nejefektivnější a nejšetrnější péči pro velmi suchou pokožku rukou. Má ruce zahalit do vyživující a hloubkově regenerační péče. Obsahuje Cell-Moisturisers®, klíčové hydratační složky vytvořené z přírodních olejů ze semen pro kašmírovou hebkost pokožky rukou.


Můj názor:

Úplně první, co jsem zaregistrovala, byla úžasná vůně. Hřejivá směs vanilky, ambry a koření mě dostává i v parfémech, v krému na ruce jsem ji však nečekala. Nicméně mě velmi mile potěšila a naladila. Krém jsem používala na noc, protože i přes ujišťování výrobce se vstřebával déle. Mám velmi suchou pokožku po celém těle, navíc mi teď v zimě ruce hodně vysušuje chladné počasí. Tenhle krém jsem tedy uvítala. Používám ho více než ostatní především kvůli té krásné vůni, ale je pravda, že ruce jsou po dvou týdnech daleko méně suché.

Hodnocení: 4/5


Rychle se vstřebávající krém na ruce

Neutrogena

 Testujeme: Výživné krémy na ruce

Koordinátorka redakce: Anna Poledňáková

Krém okamžitě hydratuje pokožku rukou a dodává jim ztracenou jemnost. Má lehké a nemastné složení, okamžitě proniká do pokožky, která získá komfortní pocit hebkosti bez mastného pocitu.


Můj názor:

Značku Neutrogena předchází výborná pověst právě v oblasti krémů na ruce, proto jsem se na testování tohoto produktu těšila. Žiji aktivně, takže nemám moc času, abych nechávala krémy dlouho vstřebávat. A tenhle krém mě opravdu nezklamal. Použila jsem ho poprvé ráno, než jsem vyrážela do práce v mrazivém počasí. Okamžitě se vsákl do pokožky, takže jsem v klidu mohla natáhnout rukavice a neumastila jsem je ani krém nesetřela. Ruce nebyly vysušené a na dotek byly příjemné několik hodin. Ani odpoledne, kdy jsem krém znovu použila v kanceláři, mi přípravek nebránil v psaní – na klávesnici nezanechal jedinou mastnou stopu. Krém jsem si velmi oblíbila a zvlášť nyní v zimě ho používám neustále.

Hodnocení: 5/5


Krém na ruce Fresh flowers

Eos

Testujeme: Výživné krémy na ruce


Šéfredaktorka: Pavla Maříková

Jemný pečující krém na ruce od značky Eos je z 90 % přírodní emulze s osvěžující vůní a velmi příjemnou konzistencí. Obsahuje bambucké máslo, oves, aloe vera a plno antioxidantů – především vitamin C a E. Stejně jako jiné produkty této značky má dokonalé designové balení, které se vám lehce vejde do kabelky, ale zároveň dobře vypadá i na pracovním stole – má totiž tvar malého oblázku.


Můj názor:

Co mě na tomto produktu upoutalo asi nejvíce, je jeho opravdu velmi jemná a příjemná konzistence. Oproti jiným krémům na ruce není totiž příliš mastný ani hutný, což mi více než vyhovuje, protože naštěstí nemám problém se suchou pokožkou na rukou. Krásně voní, pokožka rukou je po něm velmi hebká – a vydrží velmi dlouho. Lehce vyšší cenu vyváží fakt, že ho díky tomu, že se velmi dobře rozmazává, potřebujete jen skutečně velmi málo. Dokonce jsem ho jednou „v nouzi“ vyzkoušela i jako krém na celé tělo, když jsem neměla po ruce tělové mléko, a ani v tomto případě nezklamal. I zde prokázal super službu – rychle se vstřebal a nezanechal žádnou mastnotu.

Hodnocení: 5/5


Krém na ruce Repair & Care

Nivea

Testujeme: Výživné krémy na ruce

Šéfeditorka: Jana Kantorová

Koncentrované složení s dexpanthenolem okamžitě uleví suché pokožce, zmírní pocit napětí a účinně chrání po celých 24 hodin. Ruce jsou pak hebké na dotek. Menší 75ml se navíc krásně vejde do kabelky.


Můj názor:

V zimě moje ruce velmi trpí. Mám vysušenou pokožku, která šupinkuje a bolestivě praská. Bez používání krému bych tak nevydržela ani pár minut. Krémů na ruce jsem již vyzkoušela velké množství. U některých jsem ale neměla pocit, že by dostatečně hydratovaly pokožku, a některé dokonce způsobovaly pálení a zarudnutí. Neměla jsem tedy žádný oblíbený produkt, který bych nedala z ruky. To se ale u Nivey změnilo. Kromě krásné a nevtíravé vůně mě totiž nadchlo to, že na rukou po velmi snadném rozetření zůstal příjemný filtr, který ale nebyl příliš mastný, a tak mě nijak neomezoval v práci u počítače. Krém zmírnil napjatou pokožku, dodal pokožce hebkost a tento pocit navíc dlouho vydržel. Okamžitě také ustalo i svědění. Navíc když nemám krém na obličej, neváhám a krém použiju v mrazu i na tváře. A cítím, že chrání a vyživuje i pleť obličeje.

Hodnocení: 5/5
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

2 komentářů k článku
Pavel Řimák 20.ledna 2018
Toto není test, ale PA a obchodní sdělení 😀😀😀
Pavel Řimák 20.ledna 2018
Toto není test, ale PA a obchodní sdělení 😀😀😀

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít