Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Testování: Která pěna do koupele vás opravdu uvolní?

Testování: Která pěna do koupele vás opravdu uvolní?

Testování: Která pěna do koupele vás opravdu uvolní?

31. října 2020 od Pavla Maříková

31. října 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Je tady podzim a s ním i doba, kdy máme potřebu více zvolnit, odpočívat, zůstat doma, zahřát se. Také máte nyní více než kdy jindy potřebu naložit se do vany s bohatou pěnou a relaxovat? Otestovala jsem pro vás pět pěn do koupele a prozradím vám, která je za mne pro dokonalou relaxaci ta nejlepší.

Dove Hedvábná pěna do koupele (koupit v e-shopu)

Velkou předností této pěny je fakt, že obsahuje ¼ hydratačního krému, a tím pomáhá pečovat o pokožku a dodává jí hydrataci.

Množství pěny: 60 % Bublinky z této pěny jsou jemné, ale nečekejte, že vám vytvoří bohatou pěnu až po okraj vany. Hodí se proto spíše pro ty z vás, kteří chtějí relaxovat ve vaně, ale nepotřebují mít pěnu až za ušima. Děti s ní tedy příliš nenadchnete.

Vůně: 80 % Testovala jsem pěnu s vůní orchideje a patchouli, což je vůně orientální, maličko těžší, ale velmi svůdná. Pěna voní tak akorát, při koupeli vás nebude obtěžovat a po ní zanechá na pokožce jemný voňavý nádech.

Hebkost pokožky po koupeli: 100 % Obsah hydratačního krému v pěně je znát. Pokožka je po koupeli hedvábně jemná, zářivá a nevysušená. Pěna během koupele pokožku jemně čistí a zároveň hydratuje, takže ani ti, jejichž pokožka má sklon k vysušování, se této pěny nemusí bát.
 

Celkové hodnocení: 80 %

Radox Pěna do koupele Stress Relief (koupit v e-shopu)

Značka Radox je svými výrobky do koupele všeobecně známá. O to víc jsem se těšila, že vyzkouším pěnu, která je určená vyloženě na odstranění stresu.

Množství pěny: 90 % V tomto ohledu pěna určitě nezklamala. Při použití doporučeného množství získáte pěnu až po okraj vany, která navíc vydrží po celou délku vaší koupele.

Vůně: 100 % Pěna je krásně provoněná rozmarýnem a eukalyptem a tato vůně prostoupí i do pokožky. Po koupeli se tak cítíte, jako byste se prošli letní bylinkovou zahradou.

Hebkost pokožky po koupeli: 90 % Pokud v koupeli neležíte dvě hodiny a nepoužijete příliš horkou vodu, nemusíte se obávat ani vysušené pokožky. Přesto doporučuji použít následně tělové mléko nebo tělové máslo, které dodá pokožce hydrataci i výživu.
 

Celkové hodnocení: 90 %

TIP: Široký sortiment přípravků do koupele, ale především bezpečný a pohodlný nákup najdete na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Ameté Pěna do koupele Ylang Ylang (koupit v e-shopu)

Bohatě pěnící koupelová přísada s příjemnou květinovou vůní Ylang-Ylang přispěje k vaší relaxaci po únavném dni a přinese vám uklidnění.

Množství pěny: 100 % Přípravek pění opravdu vydatně. Pokud netoužíte po tak velkém množství pěny, možná stojí za zvážení použít jen poloviční množství doporučené dávky.

Vůně: 100 % Mně osobně voní pěna opravdu velmi příjemně. Aroma působí uklidňujícím a uvolňujícím dojmem, a pokud si vanu obložíte ještě svíčkami, bude relaxační efekt dokonalý.

Hebkost pokožky po koupeli: 70 % Pěna vysušuje pokožku maličko víc, než bych čekala, nicméně není to nic dramatického. Pokud máte problém se suchou pokožkou, určitě se po koupeli namažte tělovým mlékem nebo olejem, který pomůže k lepší hydrataci.
 

Celkové hodnocení: 90 %

Naturalis, Dvousložková pěna do koupele (koupit v e-shopu)

Jde o olejovou pěnu do koupele s rostlinnými přísadami. Přestože je pěna označená jako detoxikační, má zároveň uklidňující efekt a pečuje o pokožku.

Množství pěny: 70 % Možná za to může olejová složka, nicméně pěny příliš nebylo. Což ale nemusí být při odpočinku vůbec na škodu. Díky jemnému filmu, který přípravek na vodě vytvoří, můžete pokožku krásně očistit a zároveň ji nevysušit.

Vůně: 90 % Vůně je opravdu velmi jemná, nevtíravá. Hodí se tedy spíše pro ty, kteří dávají přednost nevýraznému aroma.

Hebkost pokožky po koupeli: 100 % Pokožka je po koupeli nevysušená, viditelně hydratovaná a pročištěná.
 

Celkové hodnocení: 80 %

Tip Line Pěna do koupele levadule (koupit v e-shopu)

Pěna slibuje uklidnění po únavném dni a dobrou náladu. Litrové balení s dávkováním po dvou uzávěrech vám vydrží dlouhou dobu.

Množství pěny: 100 % Pokud jste milovníky opravdu bohaté pěny, pak sáhněte po tomto přípravku. Při správném dávkování vytvoří bohatou a pevnou pěnu, se kterou si budou rády hrát nejen děti.

Vůně: 90 % Vůně je poměrně intenzivní, proto s tím počítejte. Dáváte-li si koupel před tím, než půjdete na rande, parfém pak už raději vynechejte, protože by se vůně mohly vzájemně tříštit.

Hebkost pokožky po koupeli: 80 % Pokožku jsem měla po koupeli sice krásně čistou, provoněnou, ale také lehce vysušenou. Možná to ale bylo tím, že jsem si tentokrát ve vaně poležela opravdu dlouho. Myslím, že při běžné koupeli okolo 15-20 minut pocit vysušené pokožky mít nebudete.

Celkové hodnocení: 90 %

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít