Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo SOUTĚŽ: Milionové Vánoce s českou Tetou

SOUTĚŽ: Milionové Vánoce s českou Tetou

SOUTĚŽ: Milionové Vánoce s českou Tetou

7. prosince 2020 od Teta drogerie

7. prosince 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Vánoce letos budou! To je jisté. A jisté také je, že budou jiné, než jak je známe z předchozích let. Ale změna nemusí být jen v roušce a počtu lidí u vánoční tabule. Vánoční radost totiž můžete v Teta drogerii zažít už v předvánočním čase. Díky stíracím losům máte šanci vyhrát 20 000 Kč nebo poukázku na nákup v Teta drogerii. Chcete vědět jak?

Jak můžete soutěžit?

Je to snadné. Za každých 300 Kč utracených při nákupu v Teta drogerii získáte 1 stírací los. Tzn. při nákupu například ve výši 633 Kč získáte losy hned 2. Na losu je 15 stíracích políček. Setřete právě 5 políček – ne více, ne méně.  Pokud v nich najdete 5 stejných symbolů, výhra je vaše!

Úplná pravidla soutěže i nejčastější odpovědi na své dotazy najdete zde.

TIP: Více než 530 prodejen Teta je sice na dosah téměř každému, ale možná si letos chcete vychutnat nákup z bezpečí a pohodlí domova na e-shopu Teta drogerie. O stírací losy nepřijdete! Losy budou součástí vaší zásilky z e-shopu stejně jako při vašem nákupu v kamenné drogerii.

Co můžete vyhrát?

Nebyla by příjemným překvapením při nákupu vánočních dárků jedna z těchto výher?
  • 20 000 Kč v hotovosti

  • dárková poukázka do Teta drogerie v hodnotě 500 Kč

  • dárková poukázka do Teta drogerie v hodnotě 300 Kč

 
Šance, že ji získáte právě vy, je opravdu veliká! Vyhrát může skutečně každý los! Dokonce na všech losech jsou vždy dvě možné výhry pro větší pravděpodobnost (tzn. například jak výhra dárkového poukazu 500 Kč, tak i výhra 20 000 Kč). Přijďte si do Tety udělat vánoční nákup včas. A navíc budete moct vyhrát hotovost nebo dárkové poukazy Teta.

Pokud naleznete 5 stejných symbolů, vyplňte údaje na losu, a zašlete na adresu uvedenou také na losu. Nezapomeňte zaškrtnout souhlas se zpracování údajů minimálně pro vyhodnocení soutěže, jinak vás nemůžeme kontaktovat.
výhra

TIP: Letos může Ježíšek potěšit v Teta drogerii i děti. Rozšířili jsme pro vás sortiment hraček a papírnictví. Nejbohatší nadílku hraček najdete na e-shopu Teta drogerie.

Vánoční inspirace

Nemáte letos čas nebo náladu vymýšlet, co svým blízkým nadělíte? Udělali jsme to za vás!

Pro voňavé vzpomínky

Znáte-li dobře vkus obdarovávaného, neuděláte chybu luxusním parfémem. Budete s ním – obrazně řečeno – celý den. Ženám se bude líbit oblíbený parfém Lanvin Éclat d'Arpège (koupit v e-shopu) a muže nezklame toaletní voda Hugo Boss Bottled (koupit v e-shopu). Další vůně pro dámy i pro pány najdete v e-shopu Teta drogerie.
parfém jako dárek na Vánoce

Pro milovníky zdravého životního stylu

Zkuste vytvořit balíček zdravých dobrot na míru – ať už je vyznavač keto stravování nebo si libuje v proteinu, v prodejnách i e-shopu Teta drogerie dáte dohromady dárek, který určitě nezklame. Nebo máte chuť vyrábět? Připravte domácí granolu.
dárkové kazety na Vánoce

Pro krásky všeho věku

Svůdný pohled je snem většiny žen. Darujete-li letošní novinku od L´Oreal Paris Objemovou  řasenku Air Volume (koupit v e-shopu), tento sen jim splníte. Chcete je hýčkat ještě víc? Pak je rozmazujte krémovou péčí v luxusní dárkové taštičce NIVEA Creme Care.

Zahrňte je péčí

I muži mají své… přání a touhy. A protože o Vánocích se mají přání a sliby plnit, věnujte jim kromě pohlazení a pozornosti i péči na celý rok! Třeba ve formě sportovní dárkové kazety Dove se sportovním ručníkem navíc.
dárky pro děti ale i dospělé na Vánoce

Rozzařte oči dětí

Také vaše děti rozbalují „měkkouše“ až jako poslední? Jaké by to byly Vánoce bez hraček!
Ty nejmenší může učit malovat Krteček v Akim Omalovánkách s vodovými barvami Krtek (koupit v e-shopu). Starší děti zabavíte jednoduchými hrami ze souboru Moje první hry (koupit v e-shopu).  A celou rodinu nadchne Únikovka – Zkáza Londýna (koupit v e-shopu)Nejširší sortiment hraček najdete na e-shopu Teta drogerie

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

2 komentářů k článku
Kateřina Kinclová 14.prosince 2021
Já nakoupila za 1300 a žádný los nedostala. Pouze jsem číslo účtenky zapsala do soutěže, kterou ani nemůžu najit
Ivana Klumplerová 29.listopadu 2021
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes...29.11. jsem nakupovala ve vaší prodejně....zaplatila jsem částku 799,91 Kč....nedostala jsem žádné stírací losy...proč?....obdržela jsem pouze "Hrajte o poukazy za 1 milion Kč"

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít