Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Sexy nehty aneb Jde to i bez rudé

Sexy nehty aneb Jde to i bez rudé

Sexy nehty aneb Jde to i bez rudé

15. října 2018 od Eva Suchomelová

15. října 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Myslíte, že budete sexy jedině s rubínově červenými drápky? Máte pocit, že jen tak můžete vyjádřit svoje sebevědomí, ženskost nebo si přitáhnout toho pravého? Možná je načase zkusit i jinak upravené nehty a zazářit. Na názor a zkušenosti jsme se zeptali nail artistky Veroniky Peroutové.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Červené nehty jsou symbolem ženy-dračice, femme fatale, která plete mužům hlavy. Ale nosit rudou elegantně vyžaduje dostatek odvahy i vkusu. Přesto nezoufejte, pokud se na rudou necítíte. Cítit se sexy či okouzlit můžete i jiným typem manikúry. „S tím, jaké nehty jsou sexy, je to různé, nedá se to generalizovat. Některým mužům se nelíbí na nehtech žen jakákoli barva, chtějí přirozenost – nude odstíny, francouzskou manikúru, něžně růžovou. A jiným se líbí červené, ale krátké nehty,“ míní Veronika Peroutová.
 
francouzská manikúra

Co určitě ano

Je pravda, že při kontaktu většina lidí sleduje ruce. Základem je tak jejich úprava. Na vás už pak bude záležet, jestli se chcete cítit sexy kvůli mužům, nebo kvůli sobě. Pokud patříte do první skupiny, uvědomte si, že muži je většinou nepodrobují detailní analýze, ale vnímají je jako celek. „Každý chlap si jako přitažlivé představí upravené, hezky vypadající ruce, ale celkem je jim jedno, zda na nich má žena decentní, tlumenou barvu, ‚francii‘, nebo červený lak,“ dělí se o svoji dlouholetou zkušenost nail artistka. Jakou úpravu tedy zvolit, abyste zapůsobila žádoucím způsobem?
  • Francouzská manikúra – dnes již patří ke klasice, ovšem důležité je, aby nehty vypadaly přirozeně jak vybraným odstínem (ideální je mléčně růžový), tak i přiměřenou délkou – velmi dlouhé nehty působí nebezpečně a mohou odradit.
  • Nude manikúra – pro každou ženu se najde hned několik vhodných nude odstínů laků, že by byla škoda to nevyzkoušet. Přirozenost je žádaná i trendy.
  • Přirozeně růžové odstíny – tlumené, decentní a hlavně světlé barvy laků, vycházející z přirozené barvy kůže, ocení především milovníci přirozenosti.
Tip redakce
Pro francouzskou manikúru i pro nude vzhled nehtů se hodí například laky na nehty z řady Catrice ICONails Gel Lacquer, např. odstíny č. 10, 12 nebo 21, pro přirozeně růžový look sáhněte třeba po zpevňujícím laku na nehty Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear v korálovém odstínu č. 16.
 
růžové

Co rozhodně ne!

Různé módní výkřiky, metalické nehty, temné barvy či extravagantní zdobení jsou záležitostí žen. Vyjadřují jejich hravost či příslušnost k nějakému hnutí či fanynkovské základně, ale pro muže ve většině případů přitažlivé nejsou. Buď jsou jim lhostejné, nebo je dokonce odrazují. „Mužům se nelíbí přezdobené nehty, kamínky, příliš ornamentů. Nesnášejí neupravené, okousané nehty anebo nepřirozené, ať už barvou, nebo délkou,“ shrnuje Veronika Peroutová.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Veronika Peroutová
Nehtová designérka
267
"Upravené nehty jsou vizitkou každého z nás."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít